21-04-09

Verliefd op zijn ziel

Ik hou van de man die ik zie achter zijn fouten.

De relatie verloopt nog steeds niet glad, zijn foutjes zijn niet klein, maar ik wil me nu eens volledig geven. Ik zie hoe veel hij van me houdt. We zijn gewoon één geheel.
Dat is het ook.. We zijn nu meer dan 4 maand verder en de liefde is echt te voelen. Had dit wel nodig. Heb het gevoel dat hij me nooit meer kwijt will, is dat niet zalig.
Dit weekend heeft hij wel onmogelijk erg weer gedaan en desondanks voel ik dit. Hij doet zo zijn best om het goed te maken. Ik heb een ganse boeket bloemen gekregen deze weeken hij is ongelofelijk lief. Wat doeje er mee?

Misschien ben ik wel naïf, ik hoop van niet...

We zijn in de paasvakantie een paar daagjes naar parijs gegaan. Zalig romantisch! Het was de eerste keer dat ik in parijs was. we zijn van Centre Pompidou te voet naar de eifeltoren gewandeld. het weertje was zalig.

23:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-02-09

the end my friend?

Ik denk dat ik het punt nader waar ik verstandig afstand ga kunnen nemen van m'n huidige vriend.

Het verhaaltje met de ex blijft maar duren. Hij ging er vandaag komaf mee maken beloofde hij me deze week op zijn communiezieltje.
Hij zag het niet zitten deze ochtend.
Ik heb hem de deur gewezen. Ik heb echt nood dat die history afgerond is. Het geeft me stress en kan er niet meer mee leven. Ofwel doet hij die laatste telefoon en regelt hij alles in één keer of ik ben er vandoor. Mijn geduld is op, het is echt zijn laatste kans, denk zelf dat die kans al te laat is.

Er is ondertussen beweging in mijn leven zonder hem..
Doordat hij zo grof en bot doet voel ik me afstand van hem nemen.
De laatste tijd komt er een oud liefje bij mij in de winkel en we zijn al een paar keer wat gaan drinken. Mijn vriend weet niet dat het een oud liefje is. Alain is niet echt een oud liefje. Het is nooit wat geworden door omstandigheden.. De laatste 5 jaar hebben we wel wat verleidelijke avonden samen ghad. Hij heeft me zelf een op een avond meegenomen naar een open weide midden in de nacht. Twas echt warm. Hij had voor alles gezorgd, een dekentje, champagne, glazen, aardbijen. Helemaal af. Ik denk dat ik iets te gesloten stond en hem nooit op het juiste moment  tegen gekomen ben. Gisteren zijn we ook samen iets gaan drinken. Mijn beste vriendin kent veel van zijn vrienden en met dat ze vrijgezel gevallen is leek het me wel een goed idee om met hen uit te gaan.

Het was raar, toen alain zat te wachten bij Sofie kon hij echt niet van me blijven. Hij wou gelijk echt met me vrijen en kon het niet meer bedwingen. Ik stond ook ongelofelijk geil. Ik heb me wel braaf gehouden.

Mijn vriend ging ook nog achter komen. Ik vond het maar een rare situatie.
Alain zat me te smeken om een kusje als we even wat verstopt zaten. Wou niet maar wil het zo hard.
Ik begin verliefd te worden op hem. IK hoorde hem vandaag en hij komt misschien eens langs. Ik wil hem.
Dump mijn huidige vriend wel voor hem.

19:10 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-02-09

Conclusie

Mijn vriend is een rampgeval.
Dit is nu wel duidelijk.

Valentijn was "speciaal".

We zijn iets gaan eten in het morantische Damme. Ik had me super knap gemaakt en zijn ogen sperde open als hij me zag.
Hij stopte niet met complimentjes geven, me opvrolijken. Ook op restaurant deed hij super lief. Wou hem daarom trakteren op een flesje Veuve, hij is een echt champagne drinker dus dacht dat ik hem daar wel plezier mee kon doen.
Had dat beter niet gedaan. Hij begon de drank achterover te gieten.
Hij had me verteld vorige keer dat hij niet tegen sterke drank kon en dat het daardoor was dat hij zo agressief komt. Het is echt alsof de duivel in hem naar boven komt. Angstaanjagend.

Hij begon vies te doen. Hij moest en zou uitgaan. Hij begon al zijn vrienden te bellen om hem te komen halen. Tsss..
Wat moest ik doen?
Ik ben eerst wat met hem gaan rijden.. de kleine baantjes op, ik ben blijven lachen. Ik had mijn vrienden in Brugge laten weten dat ik wou uitgaan en mijn gsm begon daar mooi op te reageren. Heb zelf een plasje langs de weg gedaan, en het strafste is dat ik al rijdend een joitje heb gebold want hij zag dat niet zitten voor dat te doen.. Ik trek mijn plan wel.
Ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik heb hem zijn goesting gegeven. Wou zo zeker niet met hem alleen in een appartement aan de zee zitten. Hij bleef drinken..

Hij beloofde goed te zijn voor mij op het feestje.
Hij was ergens wel goed voor mij maar naar het einde toe vond ik het niet meer leuk, hij was weer verloren aan het raken in zijn extatisch crilinleel wereldje. Wou naar huis. Hij smeekte me of ik nog voor één keer naar de decadance wou gaan. Het is meer dan een jaar geleden dat ik daar geweest ben. Ook zo'n afterclub. Eentje niet ver van m'n thuis.
We kwamen daar binnen en iedereen kwam me goede dag zeggen. Ik heb daar veel gezeten. Iedereen super blij omdat het zolang geleden is.
Hij begon boel te zoeken met een man die me goede dag gezegd had. Je zag dat hij niet normaal deed. Ik was hem dan heel even kwijt en als ik hem zag liep hij weg. Opeens kwam hij naar me toe en wou hij naar huis gaan. Had graag eerst mijn glas opgedronken. Hij kwam zot en maakte boel. Op die manier wou ik niet met hem meegaan. Liet hem gaan. 5 minuten later stond hij er weer en begon hij mij te bedreigen dat hij mijn auto in mekaar ging slaan. nog liet ik hem in de waan.

Het werd erger. Ik stond weer mooi te dansen toen hij aan mijn arm begon te sleuren en me naar buiten trok. (we zijn maar een uurtje binnen geweest).
Mijn auto was volledig toegetakeld. Zijn polsen lagen open van zichzelf toetetakelen en zijn teen is verstuikt van ergens tegen te schoppen.
Ik ben met hem een joyride gaan maken van zo'n 30 km. Heb hem in zijn broek doen pissen.

Thuis heeft hij me zitten smeken.
Deze week doet hij alles voor mij.

21:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-02-09

van kwaad naar erger tot de storm ging gaan liggen

Het werd er niet beter op.
Mijn vriend had een nieuwe gsm gekocht en was er in aan het kijken,..
Blijkbaar had hij terug contact gehad met zijn ex en gingen ze samen iets gaan eten. Dit allemaal zonder mijn weten. Mijn wereld storte in. Alles stond op zijn kop.
Na dit weekend dacht ik dat het wel even kalm zou zijn maar nee, hij deed er nog een schepje boven op.
Hij bleef liegen tegen mij terwijl ik al de waarheid wist.
De dag voordien was hij al bezig geweest dat hij veel moest doen de dag dat hij met haar zou afspreken. Hij was dan al aan het liegen tegen mij.
Ik was er echt niet goed van en voelde mij net als een vangnet voor haar. Toen hij met mij begon was hij negatief over haar, 3 weken later nodigt hij haar uit achter mijn rug op zijn verjaardagsfeest waardoor ze sindsdien weer contact hebben en vriendjes beginnen te worden??? Begin je zo een nieuwe relatie? Volgens mij moet je dan de vorige achter je laten.

Ik ben vrij geshockeerd geweest. Vrijdagavond had ik hem maar weinig te vertellen en zaterdag ook. Wat heb ik gedaan, ik heb mijn vorig vriendje ook eens gebeld en er een lang en melerig telefoontje mee gehad waardoor ik helemaal opfleurde

11:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-02-09

Ben ik nu jaloers?

Even verder...

De laatste keer toen we uitgingen voelde ik mij maar raar bij hem. hij sprak niet tegen mij. hij gaf geen aandacht aan mij en stond liever niet bij mij.
Het was zo raar.

We waren samen vertrokken op een feestje en wouden nog wat dansen.
Na een kwartierje dat we in die club stonden stond hij al flirtend oogcontact te houden met een meisje. Het was de eerste keer dat we samen alleen ergens waren. ik verschoot! NAtuurlijk dat dit kan gebeuren maar niet zo vlug en ook liefst niet als we met ons 2 buiten komen. Bah..
Voelde me belachelijk en had zin om weg  te gaan. Ik had gelijk de indruk dat hij er nog dieper op in begon te gaan, op de volgende plaatsen waar we kwamen sprak hij enkel vrouwen aan en uiteindelijk begon hij ook praatjes aan te gaan met vreemde vrouwen. enkel vrouwen... en geen woord dat hij zei tegen mij, geen aanraking, geen tederheid naar mij toe. Geen 10 seconden. Want dat is wat ik eigenlijk maar nodig heb  in een uur.

Ik sprak hem er over aan maandag avond en hij begon hevig tegen mij in te gaan.
Wat moet ik hier van denken.
DEze avond wil ik hem niet zien.

11:18 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-02-09

Geen sloef meer

Er is wel het een en ander gebeurd sindsdien. Ik ben mijn vriend wat beginnen negeren omdat hij echt zo onbeschoft tegen mij begon te doen. Ik bleef wat afzijdig en vertelde hem niet te veel. Hield mijn gedachten voor mij en mijn aanwezigheid was beperkt.
Hij vroeg me mijn auto te mogen lenen en normaal zeg ik ja maar moest er deze keer over nadenken of he mij wel paste

In het weekend gingen we samen naar Rijsel gaan.In de auto zei ik niets.
Hij had me de weken daarvoor zitten zot maken dat hij graag zijn vrouwtjes in het nieuw stak en dat hij graag eens al mijn maatjes had gehad voor moest hij iets voor mij willen kopen.Hij verwende graag zijn vrouwtjes.
Ik was er op een of ander manier over begonnen tegen hem om hem dan toch wat uit te lokken. Hij zei dat het zever was. Voor mij geen probleem ik had genoeg geld mee.
Nam me extra veel kleren uit de rekken en kocht me ze. Ik heb hem daar niet voor nodig hoor, hij moet er dan gewoon niet over beginnen.
Daarna gingen we iets gaan drinken.
"vond dat wel hard van je dat je zei dat dat voor te zeveren was, Ik vond dat echt leuk. Wil jij me niet verwennen?"..
Hij schoot opeens wakker.. Begon weer lief te doen en zei dat als ik een iets moos zag ik er maar achter moest vragen.

Na Rijsel deden we een tussenstop in kortrijk om nog een hapje te eten. Hij begon super lief tegen mij te doen. Nog een klein beetje bleef ik stil. Hij werd liever en liever.Tegen maandag avond begon hij me te smeken of hij bij me mocht slapen.

 

23:14 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-01-09

Praten helpt

Ik heb mijn vrienden nodig gehad. Overal waar ik nu kom vertel ik mijn probleem en vraag ik om raad.

Ik leg hen de situatie uit en achteraf geven ze me de raad die voor hen de beste lijkt. Het doet goed. Het helpt!

Gisteren voelde ik mij het beste van al. Ik had hem een paar dagen niet gezien, ik heb overal mijn problemen kunnen vertellen en veel begrip gekregen. Ik had het zo nodig. Het voelt nog altijd goed.

Het rare is dat ik soms volledig controle verlies over mezelf als ik met hem in contact kom en me helemaal zenuwachtig voel komen.
Momenteel ziet het er slecht uit maar ga het nog wat tijd gunnen. Hij heeft me willen opslorpen en in zijn web willen krijgen en het is hem gelukt.

Hij stuurde me nog een sms voor hem te axcuseren voor zijn gedrag deze morgen.
Ik heb pas laat gereageerd. enkel: kan gebeuren, tot morgen! x.

Ga hem wat negeren, een beetje blokkeren. Maar vriendelijk blijven zeker?

 

Als je tips hebt, laat ze maar komen,

Hoe raak ik uit de sloef???

 

16:28 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Maakt deze man mij ongelukkig?

Ik heb me dus vorige week echt slecht gevoeld. Alles kwam op me af, het was me allemaal teveel vant goeie en wat is er daardoor gebeurd?
De liefde voor mij bij mijn nieuwe vriend is verdwenen. Hij doet niet meer lief voor mij!

Ikzelf heb ook mottig gedaan en heb hem eigenlijk wel zitten terechtwijzen en zo. Maar nu als ik deze morgen vertrok naar mijn werk en hem een kus wou geven voor te vertrekken zei hij dat ik hem met rust moest laten.

Ik heb gisteren avond wel stil tegen hem gedaan en ergens wel vriendelijk. Voelde me niet meer in contact met hem en achteraf in bed kwam hij dan toch wel eens tegen me liggen en draaide hij niet onmiddellijk zijn rug naar mij toe. Dat was al een kleine verandering.

Deze avond zie ik hem niet, dan heb ik met m'n beste vriendin afgesproken om een beetje bij te praten. Is maar best en donderdag gaan we samen iets gaan eten.

Zaterdag gaan we ook op stap.

 

wat wil het zijn

09:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-01-09

IS dit de nieuwjaarsdip?

Ik voel stress druk van alle kanten?

Wil het weg!

Mijn huisgenoot heeft beslist dat ze wil verhuizen. Ze voelt zich niet goed en heeft nood aan een stekje op haarzelf. Dit geeft me stress.

Mijn vriend stelde me voor om bij mij te komen wonen. We zijn nu iets langer dan een maand samen en de relatie verloopt met ups en downs. Uitgaan met hem is echt nog niet goed gegaan. Luisteren doet hij ook niet goed, en door mijn druk van alle kanten heb ik iemand nodig die me wil steunen en me wat begrip kan tonen maar ik krijg altijd een onpartijdige persoon voor mij die me niet wil helpen en geen raad kan geven.

Ik weet niet wat ik moet doen?

Haal ik hem in huis of ga ik voor een nieuwe huisgenoot?
Het liefst zou ik iemand in huis halen waar ik de rest van mijn leven mee kan delen. Is hij die persoon? I don't know.

Mijn zus haar grootmoeder is weer gevallen van de trap en ze komt nu voor 4 weekends bij mij wonen.
I love that maar het is toch weer ook zo'n rare situatie.
Ik hoop dat haar oma nog lang leeft. Voor mijn zusje want haar moeder is de meest excentrieke teef die er is. Het is onmogelijk dat mijn zus daar bij gaat, ook haar moeder is er nooit.
Ze is nu voor meer dan een maand naar Marokko.

Wat gaat er allemaal gebeuren?

2009.. het jaar van....

17:51 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

6 redenen waarom je ongelukkig bent

Gelukkig zijn is niet zo moeilijk, als je de voorwaarden schept om het te laten gebeuren. Zes hindernissen zijn er te overwinnen.

1) Complexiteit wordt eenvoud
Hou je leven eenvoudig. Zo creëer je meer tijd en ruimte in je dag, en meer mogelijkheid tot reflectie. Dat is niet zo gemakkelijk in onze samenleving, waar over alles een keuze moet gemaakt worden: van je ontbijt, tot het soort zeep voor je handen of je bankprofiel.

Door voor de minst gecompliceerde zaken te kiezen, veroorzaak je enorme mentale rust. Er zijn namelijk geen toeters en bellen om mee rekening te houden, dus kunnen ze ook niet voor frustraties of druk zorgen.

2) Jacht wordt pauze
Druk-druk-druk, dat zijn we allemaal. Het maakt ons (een beetje) belangrijk, we hebben iets te doen, we geven zin aan ons leven. Maar het weerhoudt je wel van gelukkig zijn. Sta jezelf toe rustpauzes in te lassen: in je dag, je week... kortom, je leven.

Dat kan door bewust pauzemomenten in te lassen (door middel van meditatie of yoga), of door vaker 'nee' te zeggen en je eigen grenzen te bewaken. Maak een wandelingetje, geniet bewust van een kwartiertje in de zon en herlaad zo je batterijen.

3) Negativiteit wordt positiviteit
Een negatieve gedachtegang kan je gevangen houden. Het fungeert als een soort gevangenis, die zowel je wereldvisie; als je zelfbeeld of je vertrouwen in anderen bepaalt. Door niet altijd van het slechtste uit te gaan, help je jezelf al een pak vooruit.

Een andere aanpak is je gedachten te erkennen, en je dan af te vragen: wat kan ik hier aan doen? Vervolgens voer je het uit, zodat je jezelf uit je negatieve situatie haalt.

Dankbaarheid tonen is een derde manier. Door dankbaar te zijn voor wat jij krijgt of beleeft, stijgt je geluksniveau met 25 procent, zo bleek uit recent onderzoek.

4) Wanhoop wordt hoop
Hopen mág. Maar echte hoop is altijd gebaseerd op drie factoren: een doel, een plan en de motivatie om met het plan het doel te bereiken. Blijf dus niet bij de pakken zitten, maar neem je leven in handen, definieer je problemen en los ze een voor een op.

5) Durf verdriet voelen
Door pijn, verdriet of onaangename mensen of ervaringen uit de weg te gaan, maak je jezelf alleen op korte termijn opgelucht. Maar op lange termijn staat dit je geluk in de weg.

Leren omgaan met teleurstelling, angsten, pijn en negatieve gevoelens maken je sterker. Probeer daarom ook als ouder je kind niet te veel af te schermen: je ontneemt het de kans om essentiële vaardigheden aan te leren.

Bovendien onderdruk je naast negatieve gevoelens ook positieve gevoelens: daar word je zeker niet gelukkig van.

6) Stop navelstaarderij
Zorgen voor jezelf is natuurlijk belangrijk voor je eigen geluk, maar de wereld draait niet om jou. Neem bij negatieve gebeurtenissen de tijd om je emoties te voelen, maar plaats het op tijd in perspectief.

Praat ook eens met andere mensen over hún problemen, in plaats van alleen maar over de jouwe: je zal zien dat je niet de enige bent. Bovendien kan je leren uit hun ervaringen.

Onderhou ook je sociaal netwerk: familie, vrienden en buren. Vooral als ze gelukkig zijn, want geluk blijkt aanstekelijk te werken!

Bovenstaande tips zijn natuurlijk geen garantie op succes. Geluk ervaren is altijd een beetje vluchtig: op het moment je het beseft, is het alweer een beetje voorbij. Ernaar streven is ook heel moeilijk: je bent er dan zo mee bezig, dat je vergeet genieten (en dus gelukkig zijn). De meest gouden tip van allemaal is misschien wel: probeer het niet te hard en omarm het wanneer het komt.

17:25 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-12-08

Verwarrend

Gisteren ben in inkopen gaan doen met de beste vriend van Kristof. Toen ik hem ging ophalen zei hij me dat ze juist van Kristof zijn werk gebeld hadden en dat hij niet aanwezig was op zijn werk.
Raar, want ik had hem bij hem thuis afgezet waarna hij naar zijn werk zou gaan.

Ik was ongerust.

Na het shoppen kreeg ik een verontrustend telefoontje, Kristof had een epilepsie aanval gehad. (Volgens mij was dat voor een deel van de avond ervoor.)

Ik ben hem gaan ophalen op de spoed.
Hij was super moe. Legde hem in mijn zetel en 2 minuten later lag hij te slapen.

Deze nacht nam hij me super veel vast omdat ik zo goed voor hem gezorgd had maar deze morgen deed hij weer wat kill. Hij moest zijn werk nog bellen.

Ik heb deze morgen stiekem in zijn gsm gekeken. Ik voel me geshockeerd. Hij had op zijn verjaardagsfeest zijn ex uitgenodigd. Klootzak wil ik hem noemen,.. Op zijn verjaardag vertelde hij me dat ze er uitzag als een engeltje! pfff... ben in een dipje! Zal ik hem er over aanspreken?
Wou hij de confrontatie met mij en zijn ex eens beleven?
Zijn ex is niet uit zijn hart!

 

OMGWTF

13:41 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

29-12-08

Een nuchtere kijk

Ik heb een nuchtere kijk nodig op mijn kersverse relatie.
Het is nu meer dan 3 weken en in die drie weken heb ik hem elke dag ver gezien. Ongelofelijk veel. Het voelt aan als een spoedcursus Kristof. Het is veel in één keer maar het voelt zo goed!

Hij lijkt sprekend op mij van karakter. Hij is juist een tikkeltje erger.
Ik vind het wel leuk om eens iets extra te nemen op speciale feesten en had het in mijn hoofd gekregen dat ik vloeibare xtc wou nemen. Kwam daar opeens mee af na het eten. Kristof sprong recht en begon te brainstormen, zijn maat wist wel een adresje.. een telefoontje en hij ging al achter 5 flesjes gisteren avond.
Het ging me allemaal wel vlug, en direct 5! Maja, de relatie is nog pril en ik moei er me nog niet te veel mee. Hij is echt wel gewaagd.
Om 8 uur ging hij er achter met zijn maat en hij vroeg er mijn autootje voor. Geen probleem.
Om half 1 ging hij hier terug staan, hij was daar wat blijven hangen. om 2 uur was hij hier nog niet en ik stuurde naar zijn maat een sms doordat ze mij gsm'st hadden met die gsm.
Hij stuurde dat Kristof nu bij me toe moest komen. Na een half uur was hij nog niet bij mij. Ik was ongerust. Wist dat ze er achter gegaan waren en heb al door dat Kristof niet zoveel karakter daar tegenover heeft.
Stuurde zijn maat nog een sms dat hij er nog niet was, maar 5 min later kwam hij hier binnen geslopen. Hij wist dat hij is verkeerds gedaan had. 
Hij deed heel schuw gelijk.
Ik had geen zin om me vies te maken, wou er nog een leuke avond van maken.
Hij zei me dat hij iets in de auto zitten zoeken had en dat het daardoor was dat hij er zo lang over gedaan had
Tsss,. Ik zei hem dat ik dacht dat het was omdat hij nog frietjes gaan halen was. En dan zei hij "dat ook". Geloofd er niet veel van. Hij zag er slecht uit. Ik zag dat hij schrik had voor mijn reactie en dan niet enkel omdat hij zo laat was maar ook omdat hij het al eens getest had.
Hij wou het uit de auto halen, hij schoof de wil de hele tijd door naar mij, voor mij hoefde dat niet. Na zijn blijvend vragen liet ik het hem toe. Hij had het al gedaan die avond dus ja, het was al gebeurd. Wou ook wel eens proeven.
Hij was zo stil. Hij verschoot van mijn energie. Hij dacht dat ik in mijn bedje ging liggen. Dat hij al zijn fouten achter mijn rug had kunnen doen. Hij mag van mij zelf aan zijn fouten denken.
Vraag me gewoon af wat voor meisje hij nodig heeft. Hij moet daar ergens af blijven. Hij doet me soms denken aan mijn ramp relatie.

Deze morgen sta ik op en zie ik dat er 2 flesjes op zijn! amai! 
Ik weet dat hij dit niet alleen gedaan heeft. Heb vandaag met zijn maat afgesproken om samen naar de makro te gaan om 2 uur en hij stuurde me dat hij slecht geslapen heeft.

Ga mijn autootje toch niet meer meegeven in dergerlijke situaties.

Werk voor de winkel

 

13:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-12-08

Afstemmen

Ik denk dat het van groot belang is dat men zich op elkaar kan afstemmen. De een spreekt vanuit beelden, de ander vanuit zijn gevoel en de ander vanuit zijn denken.

Als ik iemand die vanuit zijn gevoel spreek zou vragen hoe zie jij dat? Zou het kunnen dat hij mij niet begrijpt, zou ik vragen, wat voel jij hierbij? Zou hij waarschijnlijk zo het antwoord kunnen geven.

Het zou heel nuttig kunnen zijn om samen met je partner, hierover te spreken en wat leuke oefeningen te doen. Kaartjes maken met verschillende onderwerpen en woordjes, om samen over deze dingen te filosoferen. En hierbij ook te kijken van waaruit de ander zijn informatie haalt, iemand die nadenkt en naar boven kijkt zal zijn informatie uit beelden halen, iemand die naar onder kijkt zal daarentegen zijn informatie uit zijn gevoel halen.

Het is gewoon leuk om samen te leren communiceren en vanuit een vrij onderwerp je mening te geven. Je leert veel van elkaar wat misschien normaal verborgen blijft.

12:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Waarom de lijn tussen liefde en haat zo dun is

Wanneer mensen een persoon zien die ze haten, worden in de hersenen gedeeltelijk dezelfde gebieden geactiveerd als wanneer ze een geliefde zien. Brits onderzoek verklaart waarom de lijn tussen liefde en haat zo dun is.

Haat
In het onderzoek kregen 17 mannen en vrouwen foto's te zien van iemand waarvan ze op voorhand hadden gezegd dat ze die haatten. Vervolgens kregen ze drie neutrale gezichten te zien. De gehate personen waren allemaal vroegere geliefden of concurrenten op het werk.

Patroon
Tijdens het onderzoek werd de hersenactiviteit gemeten met een scan. Die toonden bij de foto's van de gehate personen een patroon in verschillende hersengebieden die de onderzoekers het 'haatcircuit' noemen. Dit verschilde erg van het patroon dat zich voordoet bij andere emoties als angst, bedreiging en gevaar. Maar als de proefpersonen een geliefde zagen, merkten de onderzoekers in twee hersengebieden een zelfde patroon als bij het zien van een gehaat persoon.

Verschillen
Maar er waren ook belangrijke verschillen. Bepaalde gebieden bleven inactief bij liefdevolle gevoelens, die wel geactiveerd werden bij haat. Dit is een verklaring waarom verliefde mensen minder kritisch en minder bevooroordeeld zijn bij hun geliefde, maar wanneer ze een gehaat persoon zien, ze wel hun kritische focus blijven behouden. (ep)

12:41 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-12-08

Mijn 2de Fantastisch weekend met mijn loverboy

Vrijdagavond stonden al mijn plannen in teken van hem.
We gingen mekaar wel pas terugzien om middernacht dus had ik in de vooravond allerlei gepland met vrienden.
We hadden allemaal bij mij thuis afgesproken om daarna naar een soort comedy-cup te gaan. Die trok op niet veel.

Idereen begon te zagen, en wat ga je nog doen, wat gaan we doen, gaan we uit??? Enzovoort. Maar mijn ventje was degene die op de eerste plaats kwam die avond. Had hem moeten missen en wou van hem genieten.

Om middernacht ben ik achter hem gereden. Hij zag er weer goed uit. Voelde me wel een klein beetje onwennig naar hem toe maar het was vlug gedaan.

Mijn vrienden waren nog bij me thuis. Ik had van mijn beste vriend juist onder mijn voeten gekregen omdat ik mijn ander "vriendje" had. De jongen waar ik iets mee had is ook een goede vriend van hem geworden maar dat was niet echt mijn lief, het was eerder mijn sexvriendje, ik begon er iets voor te voelen maar hij deed veel te gecompliceerd.

 

17:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-12-08

Finaly

Eerst nog even over mijn vorig post, ik heb mijn vriendin de situatie uitgelegd, hoe ik me voelde, mijn schrik. En het heeft ons sterker gemaakt. Die avond was super gezellig!

NU! Het "nu".
I feel how it has to feel..

Het is denk ik zo'n 6 jaar geleden dat ik me zo voelde.
Ik heb echt het gevoel dat de ware me eindelijk tegemoet gekomen is.

Samen met mijn huisgenootje gingen we naar een maat zijn appartement die hij ook deelde met iemand.
Die jongen zag mij van het eerste moment zitten maar mijn huisgenootje had er deze zomer een crush op gehad dus had ik zo iets van daar moet ik afblijven.
Hij was zo stuntelig, hij heeft 2 keer zijn glas omgestoten en uiteindelijk spuiwde hij zijn soep uit zijn mond bij het lachen. Hilarisch.
Het gesprek liep de hele tijd tussen ons maar bleef een beetje afstandelijk.
Ik begon te vertellen over de feestjes die ik thuis gaf en dat ik dat soms leuker vind dan uit gaan.
Hij vroeg direct wanneer het volgende was en inviteerde zichzelf.
Ik zag dat wel zitten om volgende vrijdag nog eens mijn kot vol te pompen.
Die week stuurde hij me enkele berichten maar wist niet hoe ik me moest gedragen. Het deed me niet zo veel om eerlijk te zijn, maar durf het niet echt toegeven.

Vrijdag stond hij hier. we waren met 8 man, juist genoeg plaats maar drank en lekkers genoeg.
Hij was me de hele tijd aan het charmeren. Hij raakte me.
Mijn huisgenoot vond het gelijk allemaal niet zo aangenaam. Ze begon haar vriend te verwaarlozen en meer en meer aandacht te geven aan mijn man.
Haar vriend had het door en wou het volgens mij niet meer aanzien, hij ging naar boven om te gaan slapen. Romy vond dit gelijk het ideale moment om Ben te versieren en hem ergens van mij weg te halen.
Het lukte haar een beetje, ze begon er mee te knuffelen!! hallo, I have feelings to!! en zij heeft een lief!
Gelukkig kon haar lief er niet mee lachen en heeft hij haar eens vet onder haar voeten gegeven. Het gaat niet goed meer tussen en sindsdien, in het begin was ik nogal afstandelijk tegen haar, voelde me niet op mijn gemak. De week ervoor had ze ook zitten flirten met een man die eigenlijk voor mij langs kwam. Die man deed me niet zoveel maar vond het wel heel ongepast. Misschien daarom dat ik zo ver weg bleef van benny, omdat ik mezelf niet wou tegenspreken..

Plots was iedereen verwijderd van de living, do no waar ze waren want er liep dus wel nog 6 man ergens in mijn huis rond, maar dat kon me niet schelen, als magneten met een serieuse sterkte trokken we naar mekaar toe en begonnen we te kussen.
Het voelde zalig en spannend, zo in het geniep.

Romy en de rest kwam de kamer terug binnen en we deden alsof er niets gebeurd was.
Het feestje liep verder, romy vond het zo schitterend om haar benen nog eens voor zijn neus bloot te leggen en zich vervolgens naast hem langs de andere kant te instaleren, zat in concurente met een vrouw van 32 die een vriend heeft. Vond het maar waanzinnig. Ze begon tegen mij te flippen, haar vriend die terug naar beneden kwam vond het ook erg voor mij, ik was enkel maar een plaatje aan het opleggen maar er lukte iets niet, kut pc! niet kut ik!
Ze kon de pot op, voelde me vijandig naar haar toe.

Was al de midery beu en dacht dan maar te gaan slapen, zo zalig, zei slaap zacht tegen de restanten van de avond, liep naar de deur en had gelijk een volgeling achter me. Benny volgde me naar mijn kamer. Dit was een zalig moment, een overwinning, een moment van sterkte!

Die nacht en ochtend waren een openbaring, had gevoelens die ik al jaren niet meer gevoeld had.

De volgende avond was hij weer bij mij en de dag nadien is hij komen brunchen op mijn weekend werk. Hij vertelde me dat hij daar was om te werken, dat hij daar niet voor niets zat. Hij wil een restaurant binnen 5 jaar en wou eens zien of ik hem daar een handje bij kon steken.
Blijkbaar ben ik geslaagd.

Hij mocht mijn auto lenen, ik zou dat normaal gezien nooit toelaten maar bij deze jongen voelt het allemaal anders, ik voel me positief en wil hem echt gelukkig maken..
Het leukste aan hem is dat hij mij toelaat om lief te zijn tegen hem. Meeste mannen blijven maar hangen als ik de bitch uithang en vanaf dat ik lief ben beginnen ze zich te misdragen. Bij hem is het volledig omgekeerd.

Hij had mijn auto volledig volgetankt! Zo lief van hem.

's avonds was hiij weer bij mij en zo was dit het mooiste weekend van mijn leven!

Bij het weerzien woensdag voelde ik me wel terug een beetje onwennig maar dat ging vlug weer weg.

Straks zie ik hem weer!!!

 

I'M IN LOVE

20:29 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-12-08

Alle mannen vallen voor mijn vriendin! Help!

Ik leerde ze kennen op de bus. Een super knap en lief meisje die niet goed wist waar ze moest afstappen. We gingen telkens weer naast mekaar zitten om ons gesprek verder te zetten van waar we gebleven waren. Een soort vriendschapsromance leek het wel.
We gingen eens samen uit gaan.
Ik ken ongelofelijk veel mannen en de nacht dat we samen een stapje gingen zetten stelde ik ze aan iedereen voor. Ze begon vollop mee te gaan in het geflirt van m'n vrienden en vond het wel leuk dat ze er zo haar fun in had. Het leek alsof ze in jaren geen aandacht meer van mannnen had gekregen De keren daarop was het weer hetzelfde.

Ondertussen zijn we al een jaar bevriend en gaan we bijna wekelijks samen uit. Ze heeft haar vriend na 5 jaar laten vallen en een heel nieuw leven begonnen. Feesten en mannen leren kennen.
We gaan wel iedere week samen weg maar uiteindelijk zie ik haar bijna nooit als we samen weg gaan. Het eerste half uur staan we een beetje samen te dansen en dom te doen maar vanaf er mannen langs komen ben ik ze kwijt! Mij doet dat allemaal niet zoveel, als ik uitga wil  ik dansen en mijn stijfheid van de strakke week van me af slaan. I go for the music and the fun with everybody! Dat is helemaal anders.

Als ik uitga met haar voel ik me soms verloren.

Wat nog minder is, ik ben ook vrijgezel en vanaf dat mijn date haar ziet ben ik weggecijferd.
Mannnen maken me soms jaloers met haar, dit opzettelijk om mij uit mijn schelp te lokken (maar het is jammergenoeg al cliché).
Ze vertelllen hun zwak voor haar tegen mij.
Het voelt soms wel pijnlijk.

Wat moet ik doen? Ik heb ze wel graag. Ik vind ze wel al minder bijzonder dan in het begin. Wel meer omdat ze me soms vermoeid en maar éénzijdig is, Let op, haar éénzijdigheid is mooi, het is juist dat wat ik nodig heb in haar. Ze brengt me op een evenwicht. Zij zegt dat ook van mij, tegenpolen trekken mekaar aan. Zij laat mij zien hoe je je lief en volwassen kan gedragen bij moeilijke situaties. Je kan haar zwart bekritiseren  en ze zal daar heel rustig en sereen op reageren. Prachtig is dat!
Ook haar versieren natuurlijk, waar ik ongelofelijk slecht in ben, is grandioos.

Straks neem ik ze mee voor te gaan sporten

Tis toch mijn schatje, ma ni gemakkelijk.

Toch niet mijn beste vriendin. Die plaats iets voor mijn meisje, ook gecompliceerd, maar ken ze zo goed. 

12:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-08

Anti stress tips

Anti Stress Tips

1. Richt je op je doel i.p.v. op je probleem
2. Maak een stappenplan op weg naar je doel
3. Stel haalbare doelen vor jezelf en je omgeving
4. Maak een beeld van je doel
5. Problemen dienen zich aan om je eigen creativiteit te activeren
6. Falen bestaat niet, er is alleen feed-back
7. Laat jezelf toe een fout te maken
8. Leer communicatietechnieken
9. Ken je eigen grenzen en hanteer ze
10. Plan elke dag één leuke activiteit voor jezelf

11:00 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Van het leven kan je leren

Wij trekken de mensen en situaties aan waarvan wij iets kunnen leren. Het Leven levert ons 'de leraar' als wij daar klaar voor zijn. En die 'leraar' blijft terugkomen tot de les geleerd is. Dus, de volgende keer dat je klaar bent om te vervallen in zelfbeklag omdat iets niet loopt zoals gepland, stop dan even en stel jezelf de volgende vraag:

Wat dien ik uit dit voorval of deze situatie te leren?

Tip: de mensen die jij het liefst zou veranderen, hebben jou de grootste les te leren!

10:51 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-06-08

switch

I'm falling in love..

Echt, het is doorgebroken, mijn kop doet l niet meer normaal als hij bij me staat en wil op kantoor de hele tijd naar hem kijken.

Toen ik toekwam op kantoor was hij de eerste die ik in mijn visier had. Ik wou me wel duzend keer omdraaien om hem te zien. Ik kon niet wachten tot de middag. Toen het twaalf uur was moest ik naar het toilette.. Ik hoorde hem hoesten in de gang maar was al op de vrouwen wc. Hij moest op luch die middag en heb hem niet meer gezien. Ik vond dat echt wel jammer, het enige moment dat ik hem dan nog ging kunnen zien was tijdens sigarette pauze.. snif.. Ik ben dan maar met de vrouwen op schok gegaan. Ik ben echt niet zo'n vrouwenpersoon maar wil dat niet zo laten opvallen  en eigenlijk vallen de vrouwen nog mee.

22:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-06-08

Day off

Gisteren was het de 2de dag van mijn 2de week op mijn nieuwe job.
Ik vind mijn job nog altijd schitterend! Heb wel nog niet veel moeten werken, ik krijg de hele tijd opleidingen en moet me oefenen op situaties die ik kan meemaken. Ik voel me echt gedreven en wil er voor gaan.
Mijn mentor is het enige eigenlijk die ik een beetje minder vind maar dat is misschien niet slecht, dan luister ik beter en focus ik mij meer op mijn werk.
Hij is de enige die naast mij zit en soms wil ik dan eens een babbeltje slaan ofzo maar hij heeft daar echt geen zin in. Soms doet hij me denken aan Thomas. Die focus zit er ook in. Als Thomas voor zijn pc zit wordt hij volledig opgenomen in die wereld.

Mijn specialisatie is sales en de opleiding die ik daar voor krijg op mijn nieuwe job is onbeschrijfbaar. Ik werk nu al 1 jaar in de sales en mijn vorige opleidingen waren niets in vergelijking met deze. Het volledige Theoretische achter een verkoop wordt hier uitgelegd tot in het kleinste detail en dan krijg ik nog eens een volledige coaching er bij.
Volgende week ga ik zelf naar Amsterddam voor 5 dagen voor een laatste powertouch en dan amai... ik ga wat goed zijn! Ik zit nu al te canvassen, te prospecteren en het begint al aardig wat te lukken. Ik weet wat ik moet vragen, op welke manier en ken mijn uniek selling points. Ik voel me nu al sterk. Elke ochtend in de trein lees ik mijn notities dat ik klaar ben voor de dag.

Mijn nummer 1 op mijn werk was ziek gisteren, zo jammer, ik had er echt naar uitgezien om hem te zien. Niets aan te doen. De sfeer was wel al heel geprikkeld maandag. Mijn hartje ging al anders slaan en ik weet zeker dat hij wel moet gemerkt hebben dat ik anders aan het doen was. Hij glisterde als hij naar me keer. Ik weet zeker dat ik daar ook stond te stralen. Ik weet niet goed wat ik er mee moet doen. 
Ik ben vandaag niet op mijn werk, ga hem dus twee dagen niet zien. Is niet slecht want het werd echt wel anders, de laatste blik die ik van hem gekregen was 1000 woorden waard. Ik heb het meest van al met hem opgetrokken en sta echt al veel dichter bij hem dan bij gelijk wie. Ik had niet verwacht dat ik iets voor hem ging voelen, dacht dat hij mijn maatje ging worden.
Morgen zie ik hem weer. Vrijdag ga ik met Thomas gaan eten.
Ik heb ondertussen ook een seksvriendje.. Vrijgevochten vrouw... ;)

11:48 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-06-08

The job

Mijn eerste week zit er op en mijn tweede week op mijn nieuwe job kan beginnen. De eerste week was op het gemak. Ik heb niet zoveel moeten werken maar heb vooral opleidingen gegeven.
De eerste dag was ik er stipt om half negen. Ik kwam toe en kreeg onmiddellijk mijn bureau toegewezen. Ik zit helemaal aan de deur met mijn gezicht naar de mensen die binnen komen. Dat vind ik wel iets mindet. Dan kreeg ik wat boeken toegewezen met cursus materiaal toegewezen en onmiddellijk kreeg ik mijn eerste coaching.
Ik verschoot wel, toen ik terugkwam van de coaching zei mijn mentor dat ik met iedereen eens een babbeltje moest slaan. Ongelofelijk. Ik begon met de eerste 20 tot aan de middagpauze.
Dat was minder, mijn mentor is een echte streber, hij is zo ongelofelijk gefocust. Ergens vind ik het niet gezond, maar het heeft wel iets sexy, hij ziet er ook sexy uit Het is zo een die op zijn bureau eet en ondertussen verder werkt en een beetje de krant leest, echt saai eigenlijk. ook als ik een grapje maak heb ik het gevoel dat hij denkt dat ik onvolwassen ben.  Hij wil dat ik ook zakelijk tegen hem doe.
n de namiddag oest ik dan de rest van de 100 man een goeiedag zeggen. amai.. Twas de moeite. Ik werd wel versierd.
Na een week voel ik me aangetrokken tot 4 mannen op het werk. Mijn directeur die maar 35 jaar is vind ik wel knap. Hij kijkt ook soms doordringend naar mij. Mijn mentor vind ik ook wel knap. maar die twee zijn niet vrijgezel. jammer.
En dan zijn er nog twee collega's van mij die ik wel aantrekkelijk vind.
Simon vind ik super leuk. Hij is niet zo knap maar zeker niet lelijk. alle mannen zijn in costume dus kan moeilijk zeggen dat hij zich goed kleed maar het staat hem wel. hij is voort moment mijn nummer 1. Ik ben zelf blij dat ik hem morgen terug zie. Hij is echt wel nog niet volwassen. 2 jaar ouder dan mij, dat is jonger dan ik gewoon ben.
En dan is er Gautier. Hij kent wel veel mensen die ik maar het zijn allemaal zo dwaze mensen. Toch, ik kan er door kijken, ik hoop gewoon dat hij niet is als zijn vrienden. Hij probeert me te versieren. De tweede middag ben ik met mijn 2 vrijgezellen gaan eten. Ik voelde me helemaal zenuwachtig komen. Hij heeft echt zo glad klapje. Hij is 4 jaar ouder. Dat voel ik wel ergens. Dat is dan een plusjr voor hem, ik heb dat wel graag. Hij is ook knap en heeft echt de uitstraling het gewoon te zijn een costume te dragen. Hij streeft ook wel. Ik heb hem al aan zijn pc geizne en het is echt één die nonstop gas zit te geven.

Bij mijn eerste telefoon was ik ongelofelijk zenuwachtig. Ik wist nog niet goed wat ik moest zeggen. dat is wel belangrijk.
Op het einde van de week liep het al vrij vlot. Dat is wel zalig. Had managers aan de lijn en geen trillingske was meer te bespeuren in mijn stem.

Morgen is het de 2de week

23:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-06-08

gebeten

Ik voel me gebeten door Thomas dit weekend. Hij heeft me terug in zijn greep. Mijn liefdesverdriet komt weer oplaaien en mijn gevoel aan sociaal contact is nihiel vandaag. Ik zit de laatste dagen graag alleen. Heb deze avond alles afgebeld. Hoe zwak van mij.
Het was gewoon te zalig dit weekend dat de terugval extra zwaar is. Ik had er mij bij neergelegd dat het gedaan was. Mijn gevoelens voor hem waren ook enorm gedaald maar nu zijn ze er weer. Wil hem zelf weer een beetje terug. Heel rustig. En wie weet zelf niet. Ik twijfel weer, dat is het.
Nog een week en dan wil ik hem nog eens zien.. Eerder niet. Ik wil niet dat hij mijn nieuwe job beïnvloed. Als ik hem gezien heb voel ik mij een emotionele warhoop.Mijn EQ moet scherp staan maandag. Wil geen foutjes maken.
Het kan ook geen kwaad om eens wat afstand te nemen. Hij moet weten wat hij wilt. Hij weet het echt niet.
Ik wil hem ook niet aan telefoon spreken maar zou hem willen zeggen dat als je zo hard weent het gevoel toch van diep moet komen. Twas erg. Ik denk dat hij er serieus mee loopt. Maar ik ook.
Ik droom ervan dat alles goed komt, ik wil gewoon niemand anders!
Het rare aan alles is dat ik me een beetje openstel voor mannen. Tot op een gegeven moment wel want ver mogen ze niet komen.
Op dit ogenblik zit ik even zonder aanbidder. Ik kan de eerst komende weekends wel niet uitgaan, niets kopen, niet te veel uitgeven. Zit op budget deze maand doordat ik overschekel van jobs en mijn vorige weerkgever moeilijk doet met betalingen. tsss
Ik heb zo'n zin om nieuwe kleren te kopen om mee te gaan werken!! Ik ben vandaag even int stad geweest en heb gelukkig niets moois zien hangen. Enkel een paar spotgoedkope oorbellen gekocht en vind ze best mooi! Toch een klein oppeppertje. 

22:45 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-06-08

Parel

Ik mis mijn parel nog altijd. Het is nu meer dan een maand gedaan.

Dit weekend zijn me samen iets gaan eten. Ik had hem meer dan een week niet gezien doordat hij op zakenreis geweest was. Het had me deugd gedaan. Zag he zelf op sommige momenten niet meer zitten om hem nog te zien.
Het was niet zo'n speciaal restaurant maar het was super gezellig met ons 2. We hadden een flesje wijn besteld wat ons ook wat losser maakte. Hij was mega lief. Smeet kusjes naar mij. Het was alsof we een mega veriiefd koppel waren, we zaten in ons eigen wereldje. Dat is toch echt niet normaal?  Moest hem zelf op een gegeven moment zeggen dat we ons een beetje moesten inhouden. Ik snap het niet. Het doet me zoveel pijn.
Bij mij thuis hebben we nog liggen kussen en knuffelen. Ik voelde hoeveel zin hij in me had. Maar zelf seks wil hij niet met mij.
De avond nadien kwam hij nog eens langs om de versterker in te stellen. Ik was echt niet goed van de avond ervoor.. Het is elke keer zo, maar nu was het het ergst. Ik begon te weten. Zat op schijn schoot en had hem vast. Opeens voede ik als een waterval zijn tranen op mijn rug vallen.Wat heeft dit te betekenen?? Ik hou zoveel van die jongen., en hij zoveel van mij??
Volgens mij wordt hiij ingefluisterd door zijn broer die er niet tegen kan dat hij bij me was. Thomas is naïf in al die zaken en ze kunnen hem zeggen wat ze willen.

Ik hoop dat hij me mist.. Hij wil me niet missen..

22:31 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Today.. Tomorrow..

Vandaag is het echt maar een vuile dag. Veel te veel regen naar mijn zin.

Ik zit een week thuis voort moment. Geen vacantie maar "between job's". Gisteren heb ik me serieus verveeld. Wist niets aan te vangen met mezelf en andere zaken. kon me echt niet bezig houden. Dat was gedurende de dag. 's Avonds had ik afgesproken met een vriend wat m'n dag wel goed gemaakt had. Ik heb voor hem gekookt. Wou nog een een nieuw brouwsel klaar maken, iets wat ik nog nooit gemaakt had en volledig uit mijn duim gezogen.
Ik denk dat ik me zo verveelde omdat m''n volgend werk nog net iets te ver af was. Vandaag begin ik wakker te schieten en voel ik mijn bloed sneller stromen. Het voelt goed. Ik ben er echt helemaal klaar voor, ik wil er 100% voor gaan. Mijn liefde is van  Thomas naar werk overgeschakeld. Een goede job is voor mij op dit moment het belangrijkste in mijn  leven. Ik wil voor mezelf zorgen! Ik wil echt goed geld verdienen.
De job waaraan ik nu begin is schitterend. Hij past bij mij, ik heb het gevoel dat ik er al mijn capaciteiten ga kunnen ontplooien. Dat is wel heel belangrijk in een job. Vanaf het moment dat ik er goed in wordt ga ik goed verdienen. Ik krijg een goede begeleiding met o.a. een weekje op studiereis. Ola!! Dat is toch wel zalig.
Ik ga me 100% moeten inzetten maar dat heb ik tot nu toe al gedaan. Ik ben er echt wel volledig voor gegaan bij de sollicitatie.
Normaal heb ik een zwak punt bij het in orde houden van zaken en dan voornamelijk administratief maar nu zorg ik dat ik alles in orde heb  a la minute.
Het voelt goed.

17:03 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-06-08

Yihaaaaaaaa

Ik heb vandaag al mijn contract getekend! Ongelofelijk!

Ik heb er echt veel voor moeten doen. en ik heb me ook hard ingezet! Ze hadden me woensdag gevraagd een powerpointpresentatie te maken. Ik zei geen probleem  maar had gelijk niet door dat dat de dag nadien al gemaakt moest worden. Ik had nog niet eens powerpoint op mijn pc staan en het duurde tot de avond eer ik het in mijn handen had.
Tegen de avond was mijn stress-gehalte echt gestegen. Ik wou dat het perfect was.
Het was echt niet gemakkelijk. Ik moest nog een idee uitwerken, foto's vinden, een titel.
Ik belde naar mijn vader voor een engelse uitdrukking te vragen. Dat had ik nog niet verteld, het moest volledig in het engels gedaan worden.
Mijn vader zijn bloed begon te koken van mijn aanpak. Ik moest onmiddellijk mijn woordenboek gaan halen. Dat was nu wel niet echt nodig want internet is een woordenboek maar ja. De manier waaraan ik aan mijn presentatie begon vond hij ook verschrikkelijk. Ik moest aan de hand van 5 foto's mijzelf uitleggen. Ik had al wat foto's gevonden waarmee ik wel kon beginnen en een half verhaaltje er rond. Ik begon een beetje te breinstormen met hem. Ik vond het wel leuk dat hij me kon helpen, het was natuurlijk met een korreltje zout want hij maakte zich boos op mij.
Rond middernacht was ik er mee klaar. Zwoegen en zweten was het maar ik ben er zo fier op.

Mijn vader stuurde me een mail dat het perfect was en geloofde het niet dat ik dat alleen gedaan had. Ik heb het ook niet helemaal alleen gedaan, ik heb goede raad van hem gekregen!

21:46 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-06-08

Today

Ik ben vandaag gaan solliciteren.. De laatste van de 2 dagen sollicitatie-rush. Het was op het Schumanplein in Brussel waar de betogingen van de vissers doorging vandaag. Wat een ramp. Ik was een half uur te laat maar ze hadden me zelf opgebeld dat ik er niet mee moest inzitten. Toch, mijn minuten vlogen voorbij en doordat ik dat plein maar niet kon zien begon ik echt stress te krijgen. Ik bleef de weg maar vragen. Uiteindelijk heb ik een man gevraagd bij mij in de auto te stappen en bij mij te blijven tot het bittere eind.

Er stond onmiddellijk een knappe jongeman voor mij. Daar moet ik ongeveer 45 minuten een goed gesprek mee gehad hebben.
Maar dan kwam er nog een man binnen, amai, zo'n verschijning! Hij was me gewoon de stuipen op het lijf aan het jagen! In het Engels dan nog!
Stress stress...
Daar moet ik dan ook zo'n 45 min mee gepraat hebben. Iedere keer lieten ze mij een kwartier alleen wachten. 3 uur heb ik daar in het totaal gezeten. Er kwam nog een derde gesprek.
Deze man stelde mij gelijk gerust. Hij vroeg mij hoe het al geweest was en verteldde hem dat het eerste goed was maar het tweede niet zo. Hij zei dat dat niet erg was.

09:13 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-06-08

bewogen dag

Vandaag was zot.

Eerst had ik deze morgen een sollicitatiegesprek in antwerpen in een autogarage als sales consultant.
Die job lijkt me echt wel zalig maar als er iemand bij zit die even goed is als mij maar van antwerpen is dan heeft die de job. Dat vertelde hij me op het einde en kan hem wel begrijpen. Toch, ik voldeed volledig aan het profiel.

Deze namiddag was een ramp.
Om 1 uur was ik naar mijn huidig werk gegaan (waar ik wil weggaan).
Ik heb daar nu toch onder mijn voeten gehad dat het niet normaal is. Tsss, hadden ze me wat beter behandeld dan was ik daar gebleven. Ik moet mijn nafte zelf betalen voor mijn afspraken en ze wouden mij naar adinkerke sturen!!! das ongeveer 100 km van bij mij thuis. Ik heb gezegd dat ik niet ging. Ik ben niet zot en ik vind dat echt onrespectvol van hun! Ik heb het hen gezegd dat als het zo za ze mij onmiddellijk mochten ontslaan!
Uiteindelijk hebben ze mij 100 EUR tegemoetkoming voor mijn benzine gegeven. I won the fight.

Om 3 uur had ik nog een sollicitatie.
Dat meisje haatte mij die met mij een gesprek voerde. Ze aanschouwde me als onmiddellijke concurentie. Ze vroeg me op het einde hoe ik het gesprek vond en zei het haar dat ik het niet goed vond. Duidelijk! Zei haar dat er gelijk niet echt ne klik was tussen ons, integendeel zelf.

Daarna ben ik naar een vriend gegaan. T'is hysterie in de vriendenkring en ik sta (stond) er gelijk onpartijdig tussen. Sta er nog onpartijdig tussen want ik heb juist keer mijn gedacht gezegd tegen een dwaas kind die het echt verdiende. Ik heb zelf achteraf een aplausje gekregen.

Daarna naar een film gaan kijken bij een vriendin... Good luck charlie..

 

00:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-06-08

Gevaarlijk???

De date is jammer genoeg verplaatst naar een beetje verder deze week.
Ik heb hem vandaag wel voor de eerste keer in 4 jaar gehoord. We hebben een uur aan de telefoon gehangen. (Zo leuk!!)

Ik ben wel niet wat hij zoekt denk ik. Ik heb nog niets van stabiliteit in mijn leven! Deze man wil rust in zijn leven. Maar toch, ik denk dat hij ongelofelijk nieuwsgierig is naar mij.
Hij zei me dat ik gevaarlijk klonk, dat moest hij met mij uit zou gaan hij het bovenste uit de kan zou halen en dat dat niet goed ging komen (ik ga gelukkig niet zo graag meer uit), ook zei hij dat ik gelijk een deugenietje was en dat ik dat bij hem ook naar boven zou brengen.
Hij zei dat hij met mij een totaal ander telefoon gesprek had dan met andere vrouwen..
Tsja.. Ik weet dat ik een specialleke ben en ik ben zeker een lieveke.. Dus kan hem enkel aangenaam verrassen.

 

22:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Agenda...

Mijn leven is qua inhoud volledig gewijzigd.
Ik moest er vandaag aan denken wat ik deed met hem toen hij hier  nog tijdens het weekend.
Ik ben vandaag misshien 3 uurtjes alleen geweest.. Dat vind ik op dit moment wel zalig.

Deze morgen moest ik opstaan, ik had een vriendin beloofd met haar naar Auto5 te gaan en daar haar banden te laten wisselen. We zijn met 2 auto's naar daar gegaan, dat is maar 5 min van hier en dan even terug naar mij thuis gegaan. Daar wachten is echt niet leuk. We hebben hier de laatste aflevering van matrouchka's zitten kijken.
Als zij weg was vielen mijn 3 uurtjes alleen. Dat was niet zo slecht want ik was nog niet gewassen ofzo. Een lekkere douche genomen,.. Its Saturday and I'm single!!!! Dan moet je er op je opperbest uitzien!
Om 4 uur stond een vriend hier, we gingen samen naar een gespecialiseerde winkel gaan voor onze hobby.
Daarna zijn we bij den turk gaan eten, ..
Toen ik thuiiskwam stonden er al direct vrienden op mij te wachten om naar het stad te gaan voor cocktails te gaan drinken.
In een van die cocktailbars kwam er een man tegen mij spreken, heet ging mij gelijk echt niet zo goed af. Twas ook echt niet mijn type. Misschien zou het beteer zijn moest dat wel mijn type zijn. ij zag er braaf, goed, lief, slim, gallant.. hahahaha is het dat niet wat ik zoek?? Rare wereld..
Een vriendin belde me, vroeg haar of ik ze oppicken als we naar mij thuis gingen gaan. We waren van plan daar wat gezellig verde te feesten.
Eens bij mij thuis zijn er nog 2 bij gekomen. Het was hier een klein geslaagd feestje!!!

 

Nice

03:53 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |