05-08-05

the fellowship I

heb m'n droomjongen al gezien ondertussen..
verschoot de eerste keer dat ik hem zag..
hij is knap.; en het erge was , kwas er helemaal niet op voorzien.. opeens kreeg ik een berichtje.. ben je thuis?... aaaaaaaaaaah... en was thuis.. sara was bij me.. mijn kot was niet opgekuist en ik zag er niet uit..
help.. direct al mijn slechtste kant gezien.. hij heeft hier zo'n uurtje gezeten en dan moest hij zogezegd naarde zee.. jaja zal wel.. 's avonds belde hij me op om te vragen wat ik nog ging doen.. wel wel wel.. niet naar de zee? denk dat hij me de eerste keer gewoon een wou checken en dat hijniet te lang wou blijven.. IDEAAL! want voelde me vrij op mijn ongemak.. maar om het hem dan zo makkelijk te maken en 's avonds nog eens aftespreken.. nee.. veel te veel stres op één dag..
de volgende dag.. eergisteren belde hij me weer op waar ik zat en of ik iets wilde doen.. maar ging juist gaan eten met mijn moeder..kon niet.. jammer..
en nu ligt mijn droomjongen te revalideren van een operatie aan zijn kni.. kan hem effe niet zien.. maar hij blijft berichtjes sturen.. leuk..
hij is nog altijd beetje mijn droomjongen omdat hij vrij teruggetrokken is maar toch helemaal niet..ben ook een rare.. hij was ook beetje raar..
tis eigenlijk ideaal dat alles zo traag verloopt, heb nl ne zware tweede zit.. ma kheb gelijk ook een zwaar jaar achter de rug..
maar ik zeg het.. hij is knap. voel me voort moment gelijk rachel.. of wie was het in friends die op een man viel die int ziekenhuis lag?
mmmmmm knapperd.. hihi
meer kan ik er nog niet over schrijven.
wil er meer over schrijven.. hij is blond.. blauwe ogen.. werkt al.. niet te klein.. niet te groot.. daarvoor had ik altijd wel redelijk kleine vriendjes.. wil ze niet meer klein!
wil hem..
mijn horoscoop zegt dat het einde van de zomer iets gaat geven.. wel ze mogen mij hem geven..
 

20:47 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

foto!! grappig die foto linksboven op jou blog.
die heb ik een keer als mail gehad met als tekst:
we hebben een clubske opgericht met mensen met een lelijk gezicht...
ge hoort erbij ge hoort erbij.
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 06-08-05

De commentaren zijn gesloten.