19-08-05

moi

Gisteren heb ik echt wel een leuke avond gehad,.. over de dag meoet ik niet spreken.. moest blokken en was dan nog eens in de voormiddag onder een ladder gelopen. Ik geloof daar niet in maar van deze keer bracht het mij gelijk echt wel ongeluk..maar niet voor lang..
's avonds ben ik met sara nog iets gaan eten in zo'n goedkoop resto'tje waar eigenlijk heel veel jonge mensen komen.. aaah daar waar ik die jongen mijn nummer gegeven had.. 't zat daar een vlam van sara.. 't is gelijk ons dating café geworden ;)
zei dat het deze keer aan haar was en dat ze er naartoe moest gaan.. toch gewoon iets..
maar ze durfde niet.. uiteindelijk is hij vertrokken zonder iets maar toch.. we zaten daar weer gelijk twee domme kiekens die nog nooot iets met het andere geslact temaken hadden gehad.. not!! maar ja.. just single..
dan veranderd van locatie om nog even te genieten van het zwoele weer..
kwou een terrasje doen.. maar waar.. wou ergens waar er nog leuk volk zat want voelde me redelijk sociaal...
eerst graslei en korenmarkt afgelopen maar dat was het gelijk ook niet..
ik wist het.. de ideale plek in gent om iets te gaan drinken en als je een beetje  jong schoon volk wilt tegenkomen is echt wel voort moment de mare main.. das aan de minar..
we kwamen daar toe.. direct bekend volk.. hihi das altijd leuk meegenomen. we hebben er ons gezellig bijgenesteld en rosé wijntje besteld om in dezelfde sfeer te komen als de rest want die zaten daar gelijk al 3 uur wijntjes te drinken..
ik ben echt een slechte en trage drinker maar ik vind dat dat veel voordelen heeft.. toen die bende vertrok ben ik dus ook nog even blijven zitten om mijn glaasje die stond aanteschuiven optedrinken. Direct kwam er al een jongen bij ons zitten.. twee vrouwen en alleen trekt echt wel mannen aan.. maar die was echt wel de moeite niet.. ik antwoorde op wat hij zei en hoepelde hem beetje af..
't zalige was toen die eerste bende vertrok kwam er gelijk direct  2 bekende jongens toe.. ging daar dan maar bijzitten.. veel leuker dan een vreemdeling.en een daarvan is zeker niet lelijk..ze trakteerde ons direct op een vers glaasje.. 't zat al in mijn hoofd en ik werd redelijk goedlachs.. maar das goed ;) mannen denken dan dat ze duper grappig zijn ;)
was sara beetje uit het oog verloren door zo te praten met die jongen maar ze was gelijk zelf volledig verwikkeld geraakt in een gesprek met die andere jongen.. was blij want ze kende die jonegns niet en dat kan echt wel minder leuk zijn als ze associaal zijn ofzo..
mijn wijntjes bleven maar aanschuiven en sara wou naar huis, weer hetzelfde probleem..
ze zie.. bert voer jij moi naar huis dan voer ik u vriend wel naar huis.. probleem opgelost..
heb die jongen gekust toen ze weg was..
heb er geen spijt van.. ga kijken wat hij doet.. kende hem wel maar 't was geen vriend.. eerder een vriend van een vriend..

16:52 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mooi even komen bijlezen en de groetjes

Gepost door: nadi | 19-08-05

jong Pppfff ik ben pas 23 maar soms zou ik ook nog zo willen zijn , naar fijne boys kijken een beetje flirten enzo... hel;aas ben ik min of meer gebonden al.. maar soms verlang ik nog wel een sterug aan die tijd

Ik klink als een oude muts hihi xxx en een fijn weekend

Gepost door: zonnetje | 19-08-05

spannend maar ook heel gezellig gehad begrijp ik!
en kon hij lekker kussen???
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 19-08-05

De commentaren zijn gesloten.