27-08-05

about a boy

ik ben 21 geworden.. bijna 22.. en voel zo'n beetje dat ik nu achter de man van mijn leven moet beginnen zoeken..
heb nu wel min of meer een vriendje maar het is mijn vriend nog niet.. het is de beginfase.
maar ergens vind ik het wel goed dat het mijn vriendje niet is.. en zou het liefst hebben dat het zo nog even blijft.
ik ben nu juist single en kan dan als de studenten terugkomen ook eens een kijkje nemen wat er daartussen wel te vissen vangt..
zit er mee in m'n hoofdje. das eigenlijk niet goed want het belemmert mijn studeren soms.. voelde me in het begin van mijn blok redelijk eenzaam door de volledige isolatie en heb die dan maar opgegeven.. is best voor mijn moraal.. en met een slechte moraal lukt het blokken ook niet.. dan dwalen mijn gedachten weg naar mijn eenzaamheid.. deprimerend..
 
gisteren heb ik mijn bertje nog eens gezien.. 't was gelijk even geleden.. en had hem ergens wel gemist.. ook de genegenheid en de knuffeltjes.. voelde het gewoon.. lag bij hem in de zetel en tijdens de pauze nam hij me steeds iets dichter bij zich.. lekker gezellig.hoe het zou moeten zijn.. maar ik krijg van al die tegenslagen en teleurstellingen in de mannen soms schrik.. denk dan dat dat toch niet blijvend is.. maar dan denk ik terug aan mijn ééne grote liefde.. mijn perfecte liefde waar ik eigenlijk een perfecte relatie vol liefde en genot mee gehad heb.. was gewoon te jong om intezien dat die jongen eigenlijk een pracht van een man zou kunnen zijn.. had nooit ruzie.. zat ik neer dan vroeg hij voor hij ging zitten of hij nog iets moest halen voor te drinken ofzo.. de kleine details.. maar deed hetzelfde voor hem..
mijn vorig vriendje was gewoon een ramp.. door hem heb ik de schrik tepakken gekregen..
liefde is een drugs.. je moet er mee leren omgaan anders kan het gevaarlijk worden..
 
 11:29 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

of je gewoon op iets anders concentreren :-)

Gepost door: lord cms | 27-08-05

liefde... een raar iets om te kunnen begrijpen en mee om te gaan soms...

Gepost door: jolanda | 27-08-05

De commentaren zijn gesloten.