29-08-05

in de war

voel me een beetje in de war..
weet je.. ik ben zo'n meisje die zich meer op haar gemak voelt bij jongens.. heb dan ook veel vrienden.. er zitten er een paar echte goede vrienden tussen maar dan ook een paar "kennissen".. mijn echte vrienden zouden me nooit versieren.; maar nu ik vrijgezel ben moet ik gelijk een beetje oppassen van die kennissen.. echt.. het doet geen goed om een jongen aftewijzen..
ben ook zo kieskeurig geworden.. maar das goed..
mijn bertje bestaat nog altijd ;)
heb hem vrijdag nog eens gezien en af en toe zie ik hem in m'n straatje voorbijvlammen met z'n auto en dan toet hij eens.. maar liever opt gemak.. zou hem wel graag zien deze avond maar als ik de keuze heb tss met vriendinnen op terrasje zitten of bij hem dan is de keuze vlug gemaakt..
moet echt mijn sociaal leven een beetje opkricken...door mijn ex heb ik echt wel gelijk een jaar geisoleert geleeft.. pijnlijk eigenlijk en echt wel verkeerd.. maar aan alles valt iets te doen.. µ
i feel positive minded.. das iets wat me gisteren opeens door het hoofd vloeg.. ik ben een dromertje.. toen ik bij mijn ex was vlogen al mijn slechte herinneringen door mijn hoofd.. alles wat ik meegemaakt heb wat ik eigenlijk al gans mijn leven heb zitten verdringen kwam opeens terug.. en nu.. omdat ik me ook veel beter voel zit ik juist aan alle leuke dingen te denken dat ik al meegemaat heb.. het gaf me een euforisch gevoel.. ben terug mezelf aan het worden.. was me zo verloren..
ik verlang naar mezelf zijn.. verschiet er wekelijks van als ik terug kijk naar de voorbije week hoe vlug ik aan het recuperen ben.. gewoon door mezelf te willen zijn..
was ongelukkig door mijn ex die me onderdrukte en verbad mezelf te zijn..
now I'm back...
 

15:36 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik neem mijn woorden terug zo te horen komt het wel nog goed met u!
jezelf zijn, zo evidnet ensosm toch zo moeilijk blijbkaar ;-)
have fun girl!

Gepost door: lord cms | 29-08-05

(**) dit is fijn om te lezen..dat jij jezelf weer aan het terug vinden bent!!
goed voor jou meid!!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 29-08-05

Good... wil the force by with you ;-)

Gepost door: justin | 29-08-05

good-meurning wat een gevat antwoord :-)
bij deze mijn oprechte excuses dat ik je zo laag inschatte...ik weet ook niet heo het komt, ik ben af en toe nogal in de war maar dat wist u al :p

Gepost door: lord cms | 30-08-05

De commentaren zijn gesloten.