12-09-05

maandag

vrijdag was m'n laatste examen. 'k ben opgelucht, het is gedaan. 't probleem is nu dat het maandag is en voel me een beetje verloren doordat ik niet moet studeren.
m'n weekend is wel al goed verlopen. ben eerst na m'n examen wat boodschapjes gaan doen. een beetje van de wereld gaan verkennen want door zoveel binnen te zitten. mmm eigenlijk heb ik wel wat tijd voor vertier en vrije tijd gemaakt tijdens mijn blok.. zelf een beetje teveel maar had het zo nodig.
daarna had ik afgesproken met sien om een terrasje te doen.. nice nice.. 't weertje viel wel mee maar de zon scheen niet. het kon me niet schelen. zelf toen we op het terrasje zaten en er begonnen wat druppels te vallen trok ik het mij niet aan.
zat er al redelijk vroeg.. rond zes uur dus kon iedereen zien toestromen. er waren veel bekenden en dat deed echt wel deugd. geen bekenden die ik het laaste jaar heb leren kennen samen met mijn ex maar die ik al langer ken. eigenlijk mijn vrienden.
had ook gevraagd aan bert of hij afkwam.wou hem eens leten keuren en aangezien de vorige van int begin bij iedereen afgekeurd werd en ik toch niet luisterde was het voor mij toch wel belangrijk dat ik wist wat ze er van vonden.
goedgekeurd. das toch al een mooie commentaar.sien stak elke second dat hij niet keek haar duim omhoog.
later kwamen er een paar vienden van hem ook af en schuifde zich erbij. 't was best gezellig.
als we in het openbaar zijn dan is hij nog niet echt mijn vriend. 't is niet dat hij dan met andere meisjes bezig is maar het is dat hij nog wat afstand houdt. toch, 'k vroeg hem of ik een kusje kreeg,kreeg natuurlijk het typische antwoord terug dat ik hem maar eentje moest geven. voor mij geen probleem!
beetje later zijn we dan vertrokken naar een nieuwe club. kon me daar effe laten gaan en alle energie die in mij zat opgehoopt even tot uiting laten.
het grappige was dat er eigenlijk veel jongens naar me aan het kijken waren. en opeens was alles anders. bert moest gelijk duidelijk maken dat ik van hem was. best leuk...
had wel teveel gedronken maar dat was eigenlijk wel de bedoeling. na een 2de zit mag je je wel eens zat drinken!
maar m'n lieve bertje was ook heel zat hoor. das nog leuk als je zo alletwee in dezelfde sfeer zit.
maar gelukkig dat er geen ongelukken van gekomen zijn!!
echt! het scheelde niet veel. heb het wel niet gezien maar toen we bij hem thuis waren kwam hij achter mij aangehold op de trap. ik hoorde hem vallen maar dacht dat hij gewoon uitgegeleden was. blijkt dat hij een ganse salto naar benden heeft gemaakt zo ongeveer 3.5 meter naar beneden! vanaf 2 meter is dodelijk!
kheb het gewoon geen aandacht gegeven omdat ik het niet gezien had en hem gelijk de afgang wou besparen.
zo erg.. ben blij dat zijn tikkertje nog werkt!

14:14 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) oei? en geen gelach deze keer :-(

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12-09-05

haha ik vond het wel grappig om te lezen ;-)

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12-09-05

dat noemen ze dan een man die voor je valt :-)

Gepost door: ac | 12-09-05

cool! eindleijk verlsot van die rotexamens en je goed kunne uitleven! wat wil je ng meer dan een man die voor je valt? :-)

Gepost door: lord cms | 12-09-05

De commentaren zijn gesloten.