25-09-05

lang geleden

de studenten beginnen toetestromen. Gent raakt voller en drukker. ergens verlangde ik naar deze periode omdat het gedaan was met m'n ex en ik verlangde naar de bekende gezichten. maar nu,.. kweet niet.. ben een paar keer uitgeweest in de overpoort en het steekt me al tegen.
ben zo vrijgezel en hoef me echt nergens te verantwoorden. oke, bertje bestaat nog maar das nog niet helemaal mijn vriend. zou het ook nog niet willen.. moet eerst even rondvliegen om goed te kunnen landen. en kijken welke richting het beste is..
ik raak zo moeilijk naar huis als ik uitga! echt, ik durf soms blijven plakken tot de laatste en schaam me daar een beetje voor. das geen goeie indruk voor een meisje maar ja.. ik ben juist mijn vleugels aan het sprijden, kan het niet helpen.
heb eigenlijk nog een jongen leren kennen die ik wel leuk vind en ben al eens op het gemak met hem iets gaan drinken. 't was best goed meegevallen. 'k had schrik om aftespreken want ik ken die jongen niet en had schrik voor stiltes die zouden kunnen vallen. maar gelukkig, dat is niet gebeurt.
hij heeft me daarna nog een paar keer gevraagd om aftespreken maar heb gelijk iedere keer een uitvlucht gezocht.de eerste keer zat ik met een enorme kater.. wist niet dat je zo ziek kon lopen van de drank! in zo'n toestanden kan je toch niet echt met iemand iets gaan drinken. zou me zo schamen en dan de dag nadien had ik afgesproken met bertje dus moest ik weer een smoes zoeken. daar had ik wel spijt van want bertje heeft me gelijk 2 uur laten wachten! bah bah bah.. was beetje boos daarvoor!
gisteren wou hij nog naar de plaats komen waar ik normaal ging uitgaan maar ben gewoon op mijn gemak thuisgebleven. whad echt effe genoeg van al dat uitgaan. toen hij hoorde dat ik niet uitging is hij ook maar niet gegaan.. maar heb wel een date met hem vastgesteld. kga met hem naar de zee gaan. morgen! spannend eigenlijk. kweet niet of ik echt wel naar de zee wil gaan, ga hem misschien vragen of hij niet iets anders wil doen want zo'n ganse dag!! zou er liever een gezellige vooravond van maken..
spannend!!!
 

16:04 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

;-) oh oh oh een spannende vooravond ;-) dat zal waarschijnlijk spannen bij Bertje ;-) haha! Ge zijt eigenlijk wel een rare hé.
Amusez-vous

Gepost door: Ourlipsaresealed | 25-09-05

. ik ben benieuwd naar het vervolg..

Gepost door: Hephi | 26-09-05

... ik ben een beetje raar, niet raar eigenlijk... prettig gestoord zoiets! niet gek hé? haha! Maar Bertje moet u wel heel leuk vinden, want hij heeft veel geduld met u hoor ;-) amai zeg!
Wat is het vervolg? ;-) ik wacht hoor... ;-)
Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 26-09-05

spannend en leuk lijkt mij.
geef je een verslagje als jij je uitstapje hebt gehad?
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 26-09-05

;-) wat een belevenissen weer ;-)

Gepost door: lord cms | 26-09-05

De commentaren zijn gesloten.