28-09-05

bloedrood

m'n 2 eerste dagjes school zitten er op.. voel me tevreden. vorig jaar was echt lastig en het was gelijk dat ik me voor de eerste keer opnieuw moest presenteren maar dat iedereen mekaar al kende. raar gevoel. kben veel veranderd. vorig jaar stonden mijn problemen in mijn gezicht en stelde iedereen zich vragen bij mij. nu stellen ze zich weer vragen.voel me verlegen in de klas. ik heb het gewoon zo lastig. voel me niet graag bekeken.
morgen is het de derde dag.. dan is het al gewoner.. zit in zo'n snobklas.. ai ai ai.. gevaarlijke mensen.
maar toch, ik begin het gevoel te krijgen dat ik me er kan doorslaan ;)
 
ben verward wat jongens betreft. heb er inderdaad een gezellige vooravond van gemaakt. ben gezellig met koen een pizza gegeten op mijn kot. (hij heeft betaald ;) en daarna is hij blijven zitten en hebben we wat tv gekeken en wat gepraat. twas best wel gezellig. 't is een lieverdje maar ken hem niet, nog niet. zou ik hem leren kennen. 't is raar maar bertje is nog niet 100% mijn vriendje. het is meer iets anders. gewoon er wel al over gepraat maar om hem nu al echt mijn vriend te noemen is nog te vroeg. ook, ben nog maar 3 maand vrijgezel! eerst even bekomen. na de slechste te hebben gehad wil ik gelijk eens de best. maar hoe weet je dat die persoon gevonden hebt die voor jou speciaal de beste is? want dat is voor iedereen zo verschillend.
volgens mij is het iemand die je op elke behoefte je een uiteindelijke tevredenheid geeft. maar dat kan je toch niet weten als je iemnd niet kent? daarom.. i need time..
wat wel is niemand is perfect maar mag ik niet voor één keer naar die perfectie voor mij willen zoeken. ben anders.. moet denk ik daarom ook gelijk geselecteerder zoeken. wil gewoon gelukkig worden..
 
 

01:16 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

imho je moet niet zoeken naar iets wat af is maar werken aan iets wat nooit af zal zijn

Gepost door: Hephi | 28-09-05

The chosen one Ja ik volg ook ergens de stelling van hephi, hoewel het natuurlijk niet altijd evident is begrijp ik wel wat je bedoelt. In de liefde ben je sterk afhankelijk van elkaar om je gelukkig te voelen. Vandaar dat we allen die speciale of beste persoon om ons dit geluk te verschaffen mss wel met de grootste voorzichtigheid moeten kiezen

Gepost door: justin | 28-09-05

:-) ik ben ook al twee daagjes bezig met school ;-) Succes er mee en bedankt voor uw reactie hé!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28-09-05

per aspera ad astra zoals je zegt de weg is lang en moeilijik ;-) maar je komt er wel ;-)

Gepost door: lord cms | 29-09-05

ach je moet maar zo denken...
voor je het weet heb je alweer herfstvakantie...
groetjes,

Gepost door: jolanda | 29-09-05

De commentaren zijn gesloten.