26-11-05

psssssssst

hello iedereen..
het is weer eens even dat ik op mijn blogje gekomen ben.er is ondertussen al veel gebeurd.. vandaag de eerste sneeuwdag.. nice.. zou graag net als vroeger eens een sneeuwman maken maar mijn ouderdomskwaaltje klaagt over het koude weer en houdt me liever binnen.
verlang naar een skireis waar ik de koude gewoon vergeet en zelf denk dat het warm is door de felle zon die op mijn snoet straalt, de km/u die ik haal door in volle vaart naar beneden te razen, het neerploffen in de sneeuw voor een sigarettepauze, een marme chocomelk, zeveren met mensen op de skilift, zatdrinken tijdens de apres-ski en happy houres,... alles gewoon! verlang ernaar.
denk niet dat ik op skireis ga deze winter.. wil het hopen maar toch.. wil mijn hartje niet te veel pijn doen voor moest het tegenslaan.. want ik ga naar barcelona in februari.. best leuk! met gans mijn klas! zal nogal feesten worden.. zit voort moment in een groepje in de klas met echt wel de coolste mensen van de klas. vorig jaar was het eerste jaar en eigenlijk een verkenningsjaar maar dit jaar voel ik me er echt goed bij! vorig jaar waren het gelijk allemaal kleine meisjesgroepjes en groepjes van 2 of 3 maar dit jaar zijn de rollen gelijk omgedraaid! de dominerende groep zijn WIJ!!! veel te leuk... want geen groepje hebben in de klas is maar niets.
 
aaaaaaaaah
bertje is weg! heb hem deze week gedumpt! is echt niet erg hoor, allé vind ik toch.. die jongen was ergens wel iets voormij maar dan langs de andere kant,ik wil niet blijven hangen bij iemand die ik niet 100% zie zitten voor later.
hij deed wel veel voor mij.. mij meenemen voor een etentje, eens een sauna voor me afgehuurd, hij ging veel met mij gaan golven,.. de dingen die hij deed met mij waren eigenlijk perfect maar wat er aan scheelde wa hij zelf denk ik..
ook, wil gelijk niet het gevoel hebben dat ik echt een vriend heb en aan iemand vasthang.. had dat in het begin met hem afgesproken dat we nog niet echt serieus samen waren maar dat we wel zouden zien.. eerst vond ik dat maar raar en wou dat gelijk niet maar ben er aan beginnen wennen. en juist op dat moment zegt hij dat hij mij echt wilt enzo.. pffffff
hij begon dan boos te worden voor domme dingen, zoals mij te weinig zien en zo.. maar ik ben juist vrijgezel.. ben ergens nog bezig met mijn vrienden terug boven halen en daar wil ik me op concentreren want heb ze meer dan een jaar verwaarmloosd en daardoor ook beetje verloren.. dat komt nu bij mij op de eerste plaats..
 
maar toch,..
do you remeber my pen -pal... ken die jongen in het echt ook maar door minder aan de zee te zitten en doordat hij in antwerpen studeert en ik in gent zie ik hem ver nooit.. ken al zijn vrienden wat ook wel leuk is..
wel........
had hem even verwaarloosd doordat ik op smallband zat met mijn internet mar deze zondag gepasseerd ben ik een stapje gaan zetten en was redelijk zatjes.. champagne gedronken en das echt wel een speciaal engeltje da pist ze want die gebruikt direct zijn vleugels en vliegt naar u hoofd.
toen ik thuiskwam had ik nog niet echt zin om direct te gaan slapen... zo zat in m'n bedje kruipen is niets voor mij.. heb dan maar een mailtje gescreven.. toen ik hem verzond verschoot ik. het was 5.30 en kreeg direct een mail terug.
"ben je nog wakker?"
stuurde hem onmiddellijk mijn e-mail adres op en ben met hem beginnen chatten.
tot 8 uur 'smorgens!!! en zatjes..
de dag nadien schreef hij me dat het raar was maar dat ik gelijk een heel raar efffect op hem heb maar dat hij de hele tijd aan me moest denken die dag.. ik ook aan hem maar kwam een beetje verlegen toen hij dat zei. hij vroeg me eens te zien. donderdag moest hij in gent passeren en zag dat wel zitten om mij dan te zien...
woensdag kreeg ik beetje stress.. zei hem dat ik hem liever zaterdag in knokke zou zien ( bal van zwinneblomme)
donderdag avond was hij beetje teleurgesteld.. heb de hele avond met hem zitten chatten en had eigenlijk bij hem kunnen zijn.
deze avond zie ik hem voor ik naar zwinneblomme ga.. t'is e surferboy en hij is geselecteerd voor een of andere wedstrijd.. brrrr in dat weer!! waardoor dat ik hem voor ik naar het bal ga zien..
hij gaat mij direct een kus op mijn lipjes geven als hij me ziet. had dat gevraagd met mijn zatte botte en tis gelijk blijven hangen. maar wil hem wel kussen.
die jongen is qua karakter veel beter voor mij dan bert
 
 
spannend deze avond..
xxx
 

11:59 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

;-) allez veel succes dan, surfen in dit weer??? nu ja om hier deftige golven te krijgen moet het een betje sotrmachtig zijn zeker? mss wordt die kus ook wel zo :D

Gepost door: lord cms | 26-11-05

De commentaren zijn gesloten.