30-11-05

spannend

zwinneblomme was te zalig... heb me een lekker lang badje genomen om er extra goed uit te zien voor het bal.. me mooi gemaakt.. had wel een probleem voor me aantekleden. wist niet wat ik ging aandoen. ik had een broek gekocht, zo'n zwarte kniebroek voor het bal maar had ook nog een paar balkleedjes liggen en het is uiteindelijk een bal en dat hoort int lang.maar ben toch voor de kniebroek gegaan. is wat moderner en het is niet zo dat het nog zo in de mode is voor int lang te gaan.
had voor het bal afgesproken met mijn surferboy maar door zijn wedstrijd was hij doodmoe en heeft hij eerst een dutje gedaan voor hij naar mij kwam.. ging hem dus niet zien voor het bal maar hij ging effe naar de ingang komen en dan ging ik hem zien..
toen ik toekwam op het bal was het te zalig... zwinneblomme draait eigenlijk enkel om zoveel mogelijk mensen goeiedag zeggen en dat is ook het enige wat ik gedaan heb.. staan zeveren met oude bekende. ben normaal een enorm danseresje maar heb niet gedanst.. geen tijd gehad.. dat vind ik zo zzalig..
2 ex vriendjes van mij waren er.. m'n vriendje,karel waar ik 1 jaar mee geweest was toen ik 15 was en m'n ex vriendje, simon van toen ik 18 was en wat eigenlijk m'n eerste ware was, allé zo'n beetje toch.. daar ben ik 1.5 jaar mee geweest..
met karel kom ik nog goed overeen maar die doet altijd heel raar tegen mij.. maar ik denk dat dat kwam door vriendin waar hij het juist mee gedaan gemaakt had. die was stikjaloers op mij. kon het niet verdragen dat karel nog iets van contact met me had. maar tss die 2 is het ondertussen gedaan. ben ergens wel blij want merkte het verschil. toen ik bij karel stond moest ik de hele tijd lachen met zijn zatte botte, hij kon niet meer normaal doen.. maar was gelijk echt zo blij om bij mij te staan. toen hij even goeiedag wou gaan zeggen tegen iemand mocht ik zelf niet gaan lopen.. "moi, blijf staan hé, ben zeker binnen een minuutje terug.. niet gaan lopen.; beloof het me!" feld nice..
dan simon.. daar ben ik eigenlijk nog niet helemaal overheen.. eigenlijk wel maar ik besef gewoon nog altijd hoe goed hij voor me was en hoe goed we mekaar aanvulde.. eigenlijk wat voor een perfecte relatie we hadden.
hij passeerde me maar had hem niet gezien, hij nam me vast in mijn zei.. raar.. wist niet wie het was met greep gelijk alof ik het wist dat hij het was zijn hand vast en kneep er zachtjes in.. "hei".. gaf hem een kus en dat was het dan.. kort moment maar toch er bestaan zoveel beschrijvingen voor dit gevoel in alle liefdes boeken hoe veel zo'n klein momentje waard is.. hij heeft wel een nieuwe vriendin.. een beetje later kwam ik hem weer tegen en hij toonde ze.. bah bah bah.. niets zit er in dat meisje.. ze zag er doodnormaal uit.. niet veel uitstraling.. niets.. niet lelijk.. niet knap.. niet ... raar maar heb ze toch maar goedgekeurd.. tsja wat kon ik doen..
mijn surferboy stuurde me rond 2 uur een berichtje dat hij er was.. ben vlug naar buiten gelopen.. herkende hem van ver.. hij stond onder het afdak van 't casino.
"hei" en gaf me eerst een klopje op m'n rug voor me goeiedag te zeggen.. had afgesproken om hem een kusje te geven als ik hem zag.. een kusje op de lipjes..
maar dat duurde niet lang eer die er kwam.. 5 stapjes verder gaf hij me een kus.. voelde me terug 15 jaar..
hij was zenuwachtig en voelde zich een beetje op zijn ongemak. ik niet, had een beetje gedronken en voelde me al redelijk losjes.. hij gaf me nog een kus.. een echte kus.. denk dat het echt lang geleden was dat ik o'n lekkere kus gekregen had.. stond onmiddellijk te zweven en het enigste waar ik nog aan kon denken was de volgende kus.. wou niet echt meer met  hem praten, wou hem enkel nog kussen, er volgde nog 1 kusje.. maar kon ook niet heel lang bij hem blijven staan en hij was doodmoe dus ging ik daarna terug naar binnen.. liep op wolkjes door de zevende hemel met engelen gezang... heerlijk!!
heb hem sindsdien elke dag wel eens gehoord en deze avond zie ik hem opnieuw..
hij komt iets bij me eten..en dan gaan we filmpke kijken..
hij vertrekt wel voor 2 maand naar zuid-amerika vrijdag.. best jammer. hij vroeg me wat er ging gebeuren als hij deze avond zijn hart aan mij verloren had.. wist niet echt een antwoord.; maar zei dat ik niet echt behoefte had aan een serieus lief voort moment en dat het voor mij zeker niet te vlug mag gaan.. dat het daarom ergens niet zo erg was dat ik hem 2 maand niet ging zien.. hij zei me dat het best was dat ik nog geen vriendje wou.. "wacht maar een paar (2) maand"
deze avond zal gezellig worden..
deze jongen past best wel bij mij..
 
 

10:49 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jawaddez eg bij u is er wel veel romantiek te beleven ;-)

Gepost door: lord cms | 30-11-05

he he ik zie dat je er weer een nieuw postje hebt neergezet..
een heel gezellig weekend voor jou en tot de volgende keer!!

Gepost door: jolanda | 02-12-05

De commentaren zijn gesloten.