08-12-05

wats gebeurt

jaja.. even verward..
m'n surferboy is de donderdag afgekomen.. het was zalig romantisch en er hing wel een gezellig sfeertje..zag het wel zitten om na zijn reis noh eens met hem aftespreken enzo.. had eigenlijk wel zin om een soort verlangen naar hem te laten groeien in die 2 maand en enkel hem ingedachte te hebben, niet meer naar de jongens te kijken, er niet meer op te jagen ;)..
maar dat was als hij 2 maand op reis was gegaan..
blijkt dat hij nu toch niet vertrekt, zijn vader was pas de dag voordien verwittigd (gescheiden ouders) en die kon er niet mee lachen dat hij zijn eerste partële ging missen.. hij is hier dus nog, in ons landje...
was verward want het leek echt serieus te worden.. en wil gelijk nog wat vrijheid, geen verplichtingen, wil nog geen rekening houden met e partner. ben daar echt nog niet aan toe.. gewoon qua planning ook. ben nu 21 en wil nog wat genieten van mij vrijheid... ben student.. moet nog niet werken, heb geen kinderen, geen man, eigenlijk gewoon nog maar een minimum aan verplichtingen, het minst ik ooit zal hebben! wil daar nog van genieten! wil wel een vriend maar niets overhaast en plots. wil het zien aankomen, zag het eigenlijk wel aankomen maar het is nog te vroeg voor mij.
heb deze jongen eerst meer dan een jaar niet gezien, dan een periode ovedreven veel mails mee gestuurd en nu nog een paar maand later zie ik hem en hoor ik hem.. staat hij opeens op mijn msn lijst.. ergens wel zalig .
was goed voorbereid op die 2 maand die hij weg ging zijn en had dat volledig in mijn planning opgenomen. en doordat die 2 maand wegvallen is mijn hele planning in duigen gevallen. heb ergens geen zin om te chatten met mijn "vriendje". te vertellen hoe mijn dag was.. es iets te laten weten. enkel wanneer ik goesting heb.
dus ja..heb hem dan maar even genegeerd.. kon niet anders..
3 dagen heb ik ver niets laten weten.
hij wel, uiteindelij stuurde hij mij een berichtje wat er scheelde.. heb dan eens met hem een extra lange chatsessie gehouden om hem alles uitteleggen..  voelde me na een tijdje weer een beetje glunderen door hem. tis wel een leuke jongen.
uiteindelijk wil ik wel wat chatten, sms'jes sturen en hem af en toe zien.. (hij zit in antwerpen op kot)
vraag me af wanneer ik hem ga weerzien..

14:28 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vrijheid als je vrijheid je lief is dan is het inderdaad heel goed dat je niks wil overhaasten!
succes met je "vriendje".

Gepost door: jolanda | 11-12-05

De commentaren zijn gesloten.