29-12-05

xx

wil echt geen 2de zit dit jaar.. voige zomer heb ik echt niet veel gehad aan mijn vakantie.. voel nu nog de nood naar vakantie.
ik ben een zonnekind en als de zon schijnt moet ik naar buiten gaan. anders voel ik me claustrofobisch en ongelukkig.
het is niet dat m'n blok zo goed vlot maar ik laat de moed niet zakken.. IK GA ERVOOR!
 
verder,..
oudejaar! zie het wel goed zitten. mijn company is goed en ga al een flinke bodem hebben als ik vertrek en dan nog eentje die ik niet moet betalen doordat ik thuis ga eten. vind dit wel eens leuk.. mijn broer en mijn zus komen met heel hun gezinnetje af.
mijn broer zorgt voor het voorgerecht, mijn zus voor het nagerecht en last but not least.. MOI, ik doe het hoofdgerecht. tsja ben de beste kok van de familie, dus ja ben ergens wel tevreden dat ik mag koken en voel me er echt niet gestresseerd door eerder opgetogen, kan mijn kunstjes eens tonen.
iets na twaalf komen ze me halen voor naar gent te vertrekken. wou wel met m'n vriendinnen samen eten maar dat gaat niet echt, vind hun "jongensvrienden" echt maar weinig interessant en een beetje jong.. mijn 2 vriendinnen van in het middelbaar zijn gelijk een beetje blijven hangen wat jongens betreft, ze vallen gelijk altijd op jongens die jonger zijn, wat voor mij dan goed is als maatje maar voor de rest, moet niet verwachten dat ik er mijn vlam kan tegenkomen.
bertje gaat me buitenopwachten als ik toekom.. hij gaat daar terplaatste eten. ben wel blij dat ik met hem nieuwjaar mag vieren.
 

17:06 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

miljaar! jij de beste kok? damn...ik zou van je kookkunsten wel eens willen komen proeven verdikke ;-)
allez veel succes met je hoofdgerecht, een heel fijne en gezellige tijd en go for it! (voor je studies hé) ;-)
prettig jaareinde!

Gepost door: lord cms | 29-12-05

*** en heb je lekker gegeten en gefeest op oudjaars avond??

Gepost door: jolanda | 03-01-06

De commentaren zijn gesloten.