01-04-06

what is happening

voelde me smoorverliefd die afgelopen weken. wou alles geven wat ik in me had, voelde wat ik wou voelen..

maar er is gelijk iets gebeurd. ben vorige maand op reis geweest met school naar barcelona. mijn klas en nog een andere klas. de mensen van mijn klas waar ik altijd bij liep kende gelijk nog iemand goed van die klas. heel goed maar dan eerder van thuis dan van op school.

de eerste avond op reis negeerde ik hem een beetje omdat ik hem nogal zelfbewust vond en hoogwanend. maar ja das de eerste indruk.. hij begon voor mijn foto's te springen, zo'n beetje aandacht te zoeken. de volgende dag tijdens de middag pauze liep ik al alleen met hem rond. we waren maatjes aan het worden. goeie maatjes..

toen ik terug van reis kwam was ik super blij mijn vriend weer te zien. zei toch dat het perfect ging. alles!

4 dagen nadat ik terug kwam van reis zat ik 's avonds met een paar vrienden een glaasje te drinken op mijn kot en ze wisten allemaal wel af van die jongen.. door foto's enzo te zien. maar begon opeens uit het niet, geen enkele gedachte die vooraf ging gaf er aanleiding naar of had er mee te maken, begon te wenen, zachtjes, eerder tranen in m'n ogen maar begon hem te missen. ai.. en wist echt niet wat ik er mee moest doen. had het gevoel dat als ik niet iets van contact me hem zou zoeken ik hem nooit meer zou zien. denk dat het echt zo zou zijn, heb een vriend..

heb zijn nr gevraagd en een paar dagen later opgebeld, eigenlijk met e vraag dat ik moest tsellen voor iemand anders.. in 20 min tijd had ik hem vier keer aan telefoon.hij zei de laatste keer nog dat hij me ging terug bellen, wat eigenlijk niet meer nodig was. hij belde ook niet terug. niet erg want ik was er zelf niet zo goed van hem plot zo veel te horen.

heb hem dan weer een week niets laten weten, wat moest ik doen?

belde hem de zondag voor te vragen of hij niet eens langs kwam deze week. hij zit achter de hoek bij mij op kot. hij vertelde me dat het reuni was van barca.. was dat volledig vergeten maar wist dat hij ging dus mij ging je daar zeker zien.

toen ik daar toe kwam zag ik hem nergens en het spookte wat door mijn hoofd maar na een tijd zag ik hem vanuit mijn ooghoeken van de trap komen. hij zat boven. hij stond langs de overkant van de toog en merkte dat hij keek maar als ik keek keek hij iedere keer weg. uiteindelijk keek ik lang genoeg en zwaaide eens naar hem.

hij kwam bij me staan.. merkte dat hij blij was me terug te zien.

toen we verhuisde met gans de klas kwamen we als laatste 2 toe. verwachte dat hij bij de groep ging willen staan maar toen hij terug kwam van wc en ik me al een beetje gemengd had bij de groep ging hij terug staan waar ik samen met hem eerst stond en een drankje besteld hadden...

ben hem beetje binnen negeren toen we weer verhuisde.. niet echt negeren maar dacht echt dat hij gelijk geen tijd voor me had. heb wel een glaasje champagne gekregen enzo..

volgende week komt hij naar mijn verjaardag.

voel me smoorverliefd worden..

het leuke is dat hij ook een ram is en ik ook..

rammen zijn aan mekaar gewaagd..

 

voel me weer afzijdig bij bertje maar das dan wel normaal.

hij heeft me ook de laatste 2 weken niet veel aandacht gegeven.

weet niet wat ik moet doen, wie ik moet kiezen.

wist voor de reuni dat ik wou kiezen voor bert maar nu ik hem weergezien heb weet ik het helemaal niet meer...

help!!!!

12:51 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.