19-04-06

stranger

druk weekend gehad..

ben uitgeweest met bertje.. twas leuk, heb me echt goed geamuseerd maar wat erna gebeurde was minder.

we gingen de taxi nemen om naar huis te gaan. toen we uit de discotheek kwamen stond er een taxi klaar en zijn we er maar direct ingestapt ook al was die niet bedoeld voor ons..

bert was zat.. heel zat en toen we aan zijn appartement toekwamen bleek dat zijn geld en portefeuille weg waren, ik had ook geen geld meer.

Bert stond zo zat als iets samen met de taxichauffeur te sukkelen aan zijn deur of ze ze niet open kregen, secondje zei hij tegen de taxichauffeur, en zette een stap achteruit met daarna een een harde schop recht in zijn deur die bestond uit een deel gewapend glas. zijn voet zat erdoor en hij kon binnen..

hij stapte binnen achter geld maar had enkel nog een briefje van 100 euro liggen. de taxichauffeur ging later de rest van het geld komen terug brengen want hij had niet genoeg geld bij voor terug te geven.

bertje smoort ook jointjes. toen ik bovenkwam en hem vertelde dat ik al mijn weed verloren was begon hij te razen. zeg het je hij was stronte zat. hij begon met stoelen te smijten, gooide een bus deo recht naar zijn ruit , dacht eerst dat die ook gebroken ging zijn maar het was duidelijk dubbel glas.

bertje zit zonder rijbewijs en vanplaats 20 meter te voet te lopen wou hij persee met de auto erachter.

hij zette me af bij de dealer en zij dat hij hem ondertussen ging draaien maar toen ik buiten kwam was er niemand meer.

was boos maar wat moest ik doen... ben dan maar naar zijn appartement gewandeld en heb me daar een jointje gerold. hij was er niet en als ik hem belde lag zijn gsm af.

10 min later belde hij me op voor te vragen wat ik wou van de bakker. NIETS!!!!

toen hij terug kwam vertelde hij dat hij doorgereden was naar zijn vriend om die om 6 uur 's morgens te gaan lastig vallen voor een jointje. hij was het zelf vergeten dat hij mij afgezet had. en dat zit dan in de auto en is dan al zijn rijbewijs verloren.

heb hem nog veel gehoord en merk zo dat hij er spijt van heeft, heb hem niet meer gekust sindsdien.

 

wat er nog gebeurt is.

wel die vlam waar ik opeens een mega verliefdheidsruch bij had, had ik eigenlijk een beetje laten vallen. die jongen is in mijn ogen eigelijk onbereikbaar en wou me geen verdere illusies maken.

laise tomber..

maar gisteren ben ik hem 3 keer op een dag tegengekomen, 2 keer op straat en dan 1 keer bij een vriend. heb donderdag met hem afgesproken. maar heb er niet teveel hoop op want heb het gevoel dat niets zeker is bij die jongen. wil hem betoveren...

13:00 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

*** jeee,een nieuw blogje bijgevonden,lieve groetjes en heel veel succes,ik kom zeker terug bijlezen heel leuk blogje,en wie toevoegd krijgt een linkje terug op de cocoonblog waar de radio te beluisteren is, heel veel groetjes xxx

Gepost door: mammytje | 07-05-06

amai zo'n zot leven. Ik zou meer dan pist zijn op diene maat.....

Gepost door: just a girl | 29-05-06

Ben hier nog eens geraakt via willekeurige skynetblogs Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 03-10-06

:-) jammer dat het hier is stilgevallen

Gepost door: Borriquito | 29-01-07

Toveren Als je wil toveren, ik heb een boekje liggen: how to turn your boyfriend into a toad. Werkt helaas niet maar hoop doet leven.
Groetjes, Foxy x

Gepost door: Foxy | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.