19-04-06

stranger

druk weekend gehad..

ben uitgeweest met bertje.. twas leuk, heb me echt goed geamuseerd maar wat erna gebeurde was minder.

we gingen de taxi nemen om naar huis te gaan. toen we uit de discotheek kwamen stond er een taxi klaar en zijn we er maar direct ingestapt ook al was die niet bedoeld voor ons..

bert was zat.. heel zat en toen we aan zijn appartement toekwamen bleek dat zijn geld en portefeuille weg waren, ik had ook geen geld meer.

Bert stond zo zat als iets samen met de taxichauffeur te sukkelen aan zijn deur of ze ze niet open kregen, secondje zei hij tegen de taxichauffeur, en zette een stap achteruit met daarna een een harde schop recht in zijn deur die bestond uit een deel gewapend glas. zijn voet zat erdoor en hij kon binnen..

hij stapte binnen achter geld maar had enkel nog een briefje van 100 euro liggen. de taxichauffeur ging later de rest van het geld komen terug brengen want hij had niet genoeg geld bij voor terug te geven.

bertje smoort ook jointjes. toen ik bovenkwam en hem vertelde dat ik al mijn weed verloren was begon hij te razen. zeg het je hij was stronte zat. hij begon met stoelen te smijten, gooide een bus deo recht naar zijn ruit , dacht eerst dat die ook gebroken ging zijn maar het was duidelijk dubbel glas.

bertje zit zonder rijbewijs en vanplaats 20 meter te voet te lopen wou hij persee met de auto erachter.

hij zette me af bij de dealer en zij dat hij hem ondertussen ging draaien maar toen ik buiten kwam was er niemand meer.

was boos maar wat moest ik doen... ben dan maar naar zijn appartement gewandeld en heb me daar een jointje gerold. hij was er niet en als ik hem belde lag zijn gsm af.

10 min later belde hij me op voor te vragen wat ik wou van de bakker. NIETS!!!!

toen hij terug kwam vertelde hij dat hij doorgereden was naar zijn vriend om die om 6 uur 's morgens te gaan lastig vallen voor een jointje. hij was het zelf vergeten dat hij mij afgezet had. en dat zit dan in de auto en is dan al zijn rijbewijs verloren.

heb hem nog veel gehoord en merk zo dat hij er spijt van heeft, heb hem niet meer gekust sindsdien.

 

wat er nog gebeurt is.

wel die vlam waar ik opeens een mega verliefdheidsruch bij had, had ik eigenlijk een beetje laten vallen. die jongen is in mijn ogen eigelijk onbereikbaar en wou me geen verdere illusies maken.

laise tomber..

maar gisteren ben ik hem 3 keer op een dag tegengekomen, 2 keer op straat en dan 1 keer bij een vriend. heb donderdag met hem afgesproken. maar heb er niet teveel hoop op want heb het gevoel dat niets zeker is bij die jongen. wil hem betoveren...

13:00 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

01-04-06

what is happening

voelde me smoorverliefd die afgelopen weken. wou alles geven wat ik in me had, voelde wat ik wou voelen..

maar er is gelijk iets gebeurd. ben vorige maand op reis geweest met school naar barcelona. mijn klas en nog een andere klas. de mensen van mijn klas waar ik altijd bij liep kende gelijk nog iemand goed van die klas. heel goed maar dan eerder van thuis dan van op school.

de eerste avond op reis negeerde ik hem een beetje omdat ik hem nogal zelfbewust vond en hoogwanend. maar ja das de eerste indruk.. hij begon voor mijn foto's te springen, zo'n beetje aandacht te zoeken. de volgende dag tijdens de middag pauze liep ik al alleen met hem rond. we waren maatjes aan het worden. goeie maatjes..

toen ik terug van reis kwam was ik super blij mijn vriend weer te zien. zei toch dat het perfect ging. alles!

4 dagen nadat ik terug kwam van reis zat ik 's avonds met een paar vrienden een glaasje te drinken op mijn kot en ze wisten allemaal wel af van die jongen.. door foto's enzo te zien. maar begon opeens uit het niet, geen enkele gedachte die vooraf ging gaf er aanleiding naar of had er mee te maken, begon te wenen, zachtjes, eerder tranen in m'n ogen maar begon hem te missen. ai.. en wist echt niet wat ik er mee moest doen. had het gevoel dat als ik niet iets van contact me hem zou zoeken ik hem nooit meer zou zien. denk dat het echt zo zou zijn, heb een vriend..

heb zijn nr gevraagd en een paar dagen later opgebeld, eigenlijk met e vraag dat ik moest tsellen voor iemand anders.. in 20 min tijd had ik hem vier keer aan telefoon.hij zei de laatste keer nog dat hij me ging terug bellen, wat eigenlijk niet meer nodig was. hij belde ook niet terug. niet erg want ik was er zelf niet zo goed van hem plot zo veel te horen.

heb hem dan weer een week niets laten weten, wat moest ik doen?

belde hem de zondag voor te vragen of hij niet eens langs kwam deze week. hij zit achter de hoek bij mij op kot. hij vertelde me dat het reuni was van barca.. was dat volledig vergeten maar wist dat hij ging dus mij ging je daar zeker zien.

toen ik daar toe kwam zag ik hem nergens en het spookte wat door mijn hoofd maar na een tijd zag ik hem vanuit mijn ooghoeken van de trap komen. hij zat boven. hij stond langs de overkant van de toog en merkte dat hij keek maar als ik keek keek hij iedere keer weg. uiteindelijk keek ik lang genoeg en zwaaide eens naar hem.

hij kwam bij me staan.. merkte dat hij blij was me terug te zien.

toen we verhuisde met gans de klas kwamen we als laatste 2 toe. verwachte dat hij bij de groep ging willen staan maar toen hij terug kwam van wc en ik me al een beetje gemengd had bij de groep ging hij terug staan waar ik samen met hem eerst stond en een drankje besteld hadden...

ben hem beetje binnen negeren toen we weer verhuisde.. niet echt negeren maar dacht echt dat hij gelijk geen tijd voor me had. heb wel een glaasje champagne gekregen enzo..

volgende week komt hij naar mijn verjaardag.

voel me smoorverliefd worden..

het leuke is dat hij ook een ram is en ik ook..

rammen zijn aan mekaar gewaagd..

 

voel me weer afzijdig bij bertje maar das dan wel normaal.

hij heeft me ook de laatste 2 weken niet veel aandacht gegeven.

weet niet wat ik moet doen, wie ik moet kiezen.

wist voor de reuni dat ik wou kiezen voor bert maar nu ik hem weergezien heb weet ik het helemaal niet meer...

help!!!!

12:51 Gepost door moi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |