04-03-08

na de aanrijding

Gisteren na dat ik m'n blog had geschreven kon ik me niet meer inhouden.

Voelde me gewoon echt slecht door de aanslepende situatie..
Er was dus echt wel een soort van un finished business zeker als je al een maand met een gebroken hart lopt en je er nog geen enkel woord over gekregen hebt , terwijl je met zoveel vragen zit en met zinnen als wat als.

Denk echt moest ik de dag nadien geen waanzinnige kater gehad hebben dat het anders was gegaan.
Heb het helemaal verkeerd aangepakt maar das nu echt wel te laat.

Ik begon een beetje ruzie te maken. Ik wil dat eigenlijk helemaal niet, wil lief zijn, maar ja.. gaat nu soms moeilijk. Het heeft zijn tijd nodig. Ik hoop er ergens nog op dat het ooit nog mogelijk kan zijn.. maar nu echt nog niet. dat weet ik.
Het ging echt ver, zo ver dat hij dreigde te verhuizen. Het voelde echt niet goed aan.
Moest hem uitleggen hoe ik me voelde.. hoe ik me nog altijd gekwetst voelde.. was niet leuk.. en het ergste is dat ik het nooit ga kunnen zeggen wat ik voel. Zal het wel zeggen maar je moet diep graven om er de diepere betekenis uit te halen, en mannen staan er nu eenmaal voor bekend dat ze dat niet kunnen.

Dus m'n hart deed nog meer pijn, maar ook een beetje opgelucht.
Denk dat hij dacht, kwam er toch zo'n beetje uit, dat hij het op dat moment wel zag.. maar de dag nadien niet meer.. das die kater, mijn onzekerheid, en ook, we wonen samen,.. Het was volledig verkeerd aangepakt.

Dus ik zat er nog een beetje mee..

Maar... gelukkig eindigt deze dag in primeur en niet in terreur.. he omgekeerde van gisteren..

Zoals ik al zei probeer ik me met ander jongens bezig te houden..
Heb echt een hele knappe jongen leren kennen via Facebook..niet te doen, lekker lichaam, mooi gezichtje, goed werk, grappig, volwassen,... nice nice nice..

Heb er eerst wat mee zitten mailen, maar ja bij dat mailen kan het niet blijvenhé..
hij stuurde me zijn mail adres.. zit echt wel weinig op msn.
Hij gaf me kriebeltjes.. voelde mijn energie stijgen..kan dat soms hebben.. als ik iemand leuk vind dat ik opeenhyper of het dwaas kieken uithang.. wel het was een combinatie van de twee.. hoop dat dat een beetje mee viel voor hem.
Heb wel eens uitgerekend hoe ver hij van mij woont.. 85 km... amai.. is wel ver.. maar liefde overwint alles..Die is er nu wel nog niet maar Heb er vandaag anderhalf uur mee gechat..
Dat ging dus behoorlijk vlot.. zeker nadat ik een half jaar niet meer gechat had en ik dacht dat ik mijn touch verloren was..
Hij is al een jaar vrijgezel, op zoek naar iemand maar verveelt zich niet.
Hij is op zoek naar iemand waar hij zijn hart bij verliest maar komt ze maar niet tegen.
Heb juist hetzelfde.
Hij heeft geen seks.. en das merde.. houdt niet van one night stands.. zei dat dat nooit goed was.. mmm wel ik heb toch al eens meegemaakt dat dat wel goed was maar heb dat voor mezelf gehouden.
Er zaten wel grappige situaties bij.
Hij begon over zijn hond. Hij zei dat het ne worst was met poten er onder.. Mijn vuile gedachten kwamen naar boven.. hij wou een foto doorsturen van zijn worstje.. hihi maar het lukte maar niet.. zei dat ik toch zijn worstje eens wou zien... amai.. zo'n vuile klap van mij.
mag wel een beetje.. moet me niet voordoen als een seut, ben ik echt wel niet.
Had hem in de laatste mail mijn nr gegeven omdat hij vroeg dat ik op msn zat en ik hem moest teleurstellen..
Vroeg hem al plagend waarom hij me niet gebeld had.
Hij zei dat hij nogniet wist wanneer hijmet me ging afspreken.. dat hij daardoor wachte.., ik zei daarop natuurlijk, Gaan wij afspreken??

hihi

was zalig..
ook am wordt het niets doet me wel deugd.
En hij is super knap!!!

wordt vervolgd

x

19:01 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.