05-03-08

Oooh my God

Rare dag tot nu toe.

Ik belde eerst deze morgen wanneer ik zou moeten werken van't weekend.  Niet zei ze,.. Dat is echt wel minder want heb die centjes echt wel nodig.

 Legde neer en belde naar een interimkantoor of ze nog iets voor mij hadden van werk.. Stond daar blijkbaar op de zwarte lijst.. Was chauffeur geweest voor een opdracht en had het niet gevonden.

Had dan besloten samen met mijn collega om dan maar terug te keren want we konden het interimkantoor ook niet bereiken voor meer informatie,.. na een half uurtje belde het interim kantoor. Ze vroegen toch nog terug te keren. Zag dat echt niet meer zitten. zou maar 2 uurtjes meer moeten werken .. en ging er ongeveer dan nog 10 EUR nafte aan verliezen, zou er dus maar 7 EUR meer op hebben ofzo.. Al die moeite en al dat rijden voor 7 EUR? nee dank u.

 

Die kerel, die me trouwens al vooraf vertelde dat hij nog niet geslapen had, die er dan nog vrij gedrogeerd uit zag en geen belg was, dat jaagde me gewoon nog iets meer schrik aan, hij begon me te bedreigen.

Kan je het je voorstellen! Zat aan het stuur en hij begon te zeggen dat hij aan mijn stuur ging trekken en zo, en dat was dan als ik hem niet onmiddellijk ergens af zette. Den aap.

Okle en het was weer mijn schuld!

 nu in de pole was het zo, ik had het mega driuk en mensen moesten soms een half uur op hun bestelling wachten. Ze begonnen echt lastig te doen en toen ze vroegen of ik de rekening wou splitsen en ik nee zei dan waren ze helemaal boos geworden.

Ze lieten me gewoon niet met rust.

Ging iemand van de bar beneden gaan halen en die ging dan boven naar de uitleg gaan luisteren en die mannen kalmeren.

Wel die mannen zullen zich wel mooi gepraat hebben en uiteindelijk was het weer mijn schuld.

Maar dat moet je maar hebben van collegas. Werkte daar wel nog maar 2 weken. Was nog niet helemaal opgenomen, maar twas echt wel shit, had niets misdaan.

 

MAAR HEB EEN OPLOSSING GEVONDEN VOOR MIJN PROBLEMEN!!!!!!

 

Ga zelfstandig werk doen.

Toch als bijberoep. Upperware verkopen in het weekend.

Denk dat dat mij ook minder vermoeit.

14:52 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.