06-03-08

I'm just a fool for love

Gisteren was een speciale nacht voor mij..

Had gedaan met werken en was vlug voor ik naar de hoek van de kouter waar ik afgespoken had nog naar de nachtwinkel gegaan achter een pakje sigaretten.
Had mega lekkere wijn zitten drinken op mijn werk en wijn is voor mij echt wel een gevaarlijk drankje. kom daar zo zat van..
Stond over sociaal, kan dat echt soms hebben. Zou op zo'n momenten gewoon met iedereen beginnen praten.
Had in de nachtwinkel zelf zin om tegen de pakistaner te beginnen zeveren maar heb dat maar gelaten.
Die ging me waarschijnlijk toch niet verstaan.

Toen ik buiten kwam liepen er daar 3 jongens.. Weet niet goed wie er eerst begon te praten, zij of ik..
Maar de babbel vlotte goed en voor dat ik het wist waren ze mee met mij om samen een stapje in de wereld te gaan zetten.
Het waren 3 knappe jongens maar één ervan had echt wel mijn voorkeur.
Had wel met vrienden afgesproken,.. Uiteindelijk duurde het wachten hen te lang denk ik en zijn ze Café Theater binnen gegaan. Wij gingen er normaal niets drinken maar zijn uiteindelijk toch daar naarbinnen gegaan.
Zat boven in de Mezanine, maar ze zagen me niet, ik hen wel.

Ik ben er uiteindelijk maar op afgestapt, had toch al genoeg zelfvertrouwen en lef in mijn lijf door al die drank die ik binnen had. Vroeg hen of  ze bij ons kwamen zitten.
Het zijn echt wel Coole kerels. Was echt gezellig om er mee te zitten praten, zeveren en dwaas te doen..
Het enige wat vrij raar was, was dat de mensen met wie ik daar wa echt niet zo van het socialen type zijn en dat merkte je wel.
Na 2 cocktails besloten we te verhuizen, wij waren wel met de auto en zij te voet..
Toen we toekwamen bleek dat het aanschuiven was om de Charlatan binnen te mogen, mottig want mijn vrienden besloten om eerst ergens anders binnen te gaan en later dan maar eens te kijken of het makkelijker was om binnen te raken.
Vond dat cht wel jammer en dacht dat dat het einde ging zijn van mijn contact met mijn 3 nieuwe "knappe" vrienden.
Ook toen we de Charlatan binnen kwamen waren ze nergens te zien.. Uiteindelijk was begon de chaufeur moe te worden.. zaag de nog voor een laaste dansje.. Ik ben echt wel een danseresje en sta dan het liefst van al voor de DJ, Zalig, ging voor de DJ staan en daar waren m'n vrienden weer.
Ze waren goed in form.. Eén er van nam me direct vast en begon met mij te swingen and I know how to do that.. maar het was eigenlijk de verkeerde die me vast nam. Zorgde er even voor dat ik alleen kon dansen en voor ik het wist had mijn geliefkoosde zijn handen al naar mij toegereikt en draaide hij me rond.
Was zo zalig.. Hij nam me echt goed vast, zwierde me echt van links naar rechts en hij was er echt goed in.
Hij hefte me op.. Dat geeft me echt een zalig gevoel als een jongen me opheft.. Dat geeft me dan echt zo'n gevoel dat ik een vrouwtje ben en hij een echte man.. Uiteindelijk probeerde hij me te kussen, Trok de eerste keer weg, wist niet wat ik moest doen want mijn vrienden stonden er ook op te kijken maar kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan.. Het begon echt heet te worden maar wat echt wel jammer was was dat mijn vrienden eigenlijk door wouden.
Zij hem dat ik door moest maar hij wou me gelijk niet laten gaan en vroeg zelf of hij een stukje mee mocht rijden, hij wou me naar huis voeren.. Hij zei dat hij me naar huis wou voeren. Mmmm Denk dat het maar best is dat ik dat uiteindelijk niet gedaan heb. Wat zou hij wel allemaal niet geprobeert hebben in die auto, zou hem zo moeten afwijzen.. Kussen daar had ik wel zin in maar om verder te gaan met iemand die eigenlijk voor mij een vreemde is zag ik helemaal niet zitten.
Heb hem wel maan nr gegeven en direct 's morgens als ik mijn gsm aanlegde kreeg ik een berichtje van hem..

Heb vandaag echt al lieve berichten van hem gekregen.
Lig wel een beetje in 2 strijd... maar time will tell..

Heb nergens haast voor, wil zelf dat het echt op zijn gemak gaat... maar wil hem echt wel nog eens zien.
Hij was zo knap.. en kon ook lekker kussen.. Ga hem wel moeite laten doen voor mij dat ik het deze keer niet verpest..

Voor XXX (= huisgenoot) was ik echt te gemakkelijk en veel te lief..

13:21 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.