10-03-08

Op reis

Mijn vriend is sinds vrijdag op reis vertrokken.

Ik weet niet of je het gelezen hebt maar ik woonde er al 5 maand mee samen voor we een relatie begonnen. Likely special...  Zeg wel. Was dus ook vanaf het begin iedere dag bij hem.  Het viel wel te redden maar was, is wel niet makkelijk. Als hij me ziet heeft hij nooit die blik in zijn ogen dat hij naar me verlangd heeft.. hij heeft me die ochtend nog maar gezien.. Dat mis ik toch wel. Zeker zo in het begin van een relatie, en dan nog..

Maar hij is op reis vertrokken. Voor 10 dagen. Dat is toch al een tijdje voor naar mij te verlangen. Mis hem nu ook niet overdreven. Hij is nog maar 3 dagen weg.  Hij geeft niet echt de indruk dat hij mij mist. Maar is ook niet nodig. Beetje een gentle man.. Hij is heel onwetend. Ik denk dat hij niet veel vingers nodig heeft om de vrouwen in zijn leven te tellen. Weet dat ook van ander bronnen zoals zijn broer en zijn vrienden. Hij zegt daar wel niet veel over en laat dat gelijk niet zo merken op sommige momenten maar andere dingen zijn zo verkeerd. Ik denk dan gewoon dat we nog maar een maand samen zijn en dat dat waarschijnlijk allemaal zijn wending zal nemen. Toch kwetst het soms bij momenten.

Klinkt allemaal niet zo positief maar sta er eigenlijk wel positief tegenover. Zie hem echt graag. Ik geef om hem. Ik doe wel veel voor hem en doe dat graag.. 

 Hij belt me elke dag een keer.  Vandaag heeft hij nog niet gebeld maar dat kan nog komen. Van mij hoeft hij niet bellen vandaag. Is eigenlijk raar maar zit gelijk in een "none" dag. Voel me er nu zelf even onverschillig over. Dit is denk ik nog niet zo slecht. Dan kom ik eens met mijn voeten op de grond.

Ik kan nog perfect alleen zijn en geniet er zelf van om eens alleen te zijn. Ik heb gelijk zo'n beetje het gevoel dat mijn ouders van huis zijn. Er is dan ook niet veel gekuist geweest maar morgen ga ik kuisen. Het moet hier wel piekfijn in orde liggen als hij terug komt. Mijn vaatwas is in panne gevallen :-( dat is wel een stuk minder. 

19:34 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.