12-03-08

einde van onstabiele vrouwmoment

Mmmm

Voelde me de laatste dagen weer op een laag pitje maar heb het gevoel dat het gedaan is.

 Was wel raa.. Voelde mij zo onzeker tegenover Thomas. Maar gisteren heb ik hem toch nog gehoord. Hij was zijn gsm verloren op zijn kamer. Kan ik me perfect voorstellen. Hij durft mij soms bellen op mijn werk om te vragen of ik zijn sleutels, gsm of portefeuille ergens weet liggen.

Hij vroeg me naar daar te komen, vond dat wel lief. Ik weet niet of hij het als grapje zei of niet maar ik weet van mezelf dat ik tot zo'n impulsieve daad in staat ben. Hou van zo'n daden, last minute.. Dat maakt het leven iets spannender. Hij zei me dat het faar saai was en dat hij echt wou dat ik daar was. Het schoot me in waarom hij me graag ziet en wat mijn kwaliteiten zijn. Heb dat nodig te weten en moet ze beseffen. Ik ben goed tegen de verveling en met mij er bij is er altijd wel een feestje... Zelf al ben ik alleen op stap, het feestje zal er zijn. Durf soms wel eens alleen ergens naartoe gaan. Is dan wel niet dat ik alleen vertrek maar soms na een paar glaasjes durf ik stiekem vertrekken en de wereld gaan verkennen. Klinkt misschien wel een beetje speciaal voor een vrouw maar uiteindelijk ben ik dan nooit alleen.

Weet je waar ik dan naartoe durf te gaan? Echt nog veel bijzonderder dan het alleen uitgaan. Hier in Gent zijn er veel underground feestjes en ga dan naar zo'n feestje waar allemaal krakers zitten. De muziek die ze daar spelen zal je nooit op de radio horen, en het ritme dat het geeft is moeilijk te volgen maar dat lukt perfect voor mij. Break Core is zo wat de laatste muziek die ze daar draaien.

Dit weekend ben ik eerst naar de Culture Club uitgegaan.. Een vriend van Brugge was afgekomen en had me op de Geustlist kunnen zetten. Zo'n feestje mis ik dan niet.. Gratis is mijn leuze.. ;) Daarna had ik hem meegenomen naar zo'n feestje, hij is nogal free-minded. Hij vond het de max... Hij dacht wel dat het Hard Core was.. hihi.. Denk ook dat hij verschoot hoeveel mensen ik daar wel niet kende.. Toen dat feestje gedaan was, was er nog een grote afterparty in een oud fabriek.. Hupla, ik daar ook naartoe.. Met mijn auto goed gevuld en dan nog met mensen die ik allemaal wel kende.. Is moeilijk te verwachten van een meisje als mij.. Als ik uitga draag ik hoge stiletto's (altijd), meestal een rokje (die avond was het een kleedje) en ben ik stijlvol geschminkt. De rest die daar loopt is meestal volgepierced, ze zouden zeker geen hakjes dragen.. enz.. dus ja...

We waren er als eerste in die fabriek. Vond het wel maar niets..  Veel te koud.. Ben dan maar naar huis gegaan.. Had het gezien voor die avond.

Zou misschien wel eens leuk zijn voor in de zomer.

 

 

Nog een paar weken en het is mijn verjaardag!!!!! Ben dan 24!!

Een volwassen leeftijd eigenlijk. Begin dat gelijk te merken. Vorig jaar zag ik er soms nog mossel nog vis uit en nu begin ik een echt dametje te worden (toch als ik niet de slons in mijn zetel uithang hihi ;)) 

11:03 Gepost door moi in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hello... laat het maar weten wanneer je verjaart hè..dan zet ik een grote taart gereed voor jou op mijn blog. liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.