15-03-08

What I sad is who I am

Heb het dus weer eens gedaan. Ik weet niet hoe het komt maar het is gewoon sterker dan mezelf, voelde het gewoon aankomen.  Ik heb al zo'n paar keer gehad dat ik behoefte had aan adrenaline. Ik ben zelf naar de kermis gegaan met de hoop dat ik daar mijn verlangend gevoel naar sensatie kon bevredigen. De laatste maanden waren vrij kalm, toch als je ze vergelijkt met hoe mijn leventje er anders uit ziet.

Ik ben deze week een vriend gaan opzoeken , eigenlijk mijn beste vriend waar een beetje afstand van genomen had. Het werd mij daar allemaal veel te wacko en ontrouw in die groep. Het is een lang verhaal maar de reden dat ik boos was, was dat ik zwaar gekwetst was in een zeer egoïstische daad van hem waar geen enkele vorm van respect tegenover mij bleek. Na 6 maanden heb ik het hem vergeven.Hij had mij gemist. Ik merkte het onmiddellijk.  Ik ken die jongen al 7 jaar ofzo en is echt wel een persoon die ik super veel zag, soms wel dagelijks. Hij had natuurlijk wel het één en ander gehoord van mij. Ze hadden hem gezegd dat ik rustiger geworden was.Is eigenlijk wel waar, toch in mijn daden maar in mijn doen niet. Hij zei dat hij ook gelijk de indruk had en lachte. Ik ben wie ik ben. " Een Bitch met een hart".. 

Heb de laatste 2 weekends echt wel sensatie zitten opzoeken. Gisteren ben ik naar Brugge gegaan en ben ik daar eerst iets gaan drinken met mijn kleine zus en haar vriendinnen.

Ik ben weer op mijn eentje gaan rondhangen, kon moeilijk bij die meisjes blijven hangen. Ze zijn echt wel een stuk jongen dan mij. Tsja, had gewoon wat gedronken en begon nood te hebben aan stravere toebak, wou zotter doen, dat is voor mij geen geslaagde avond. We stonden daar gewoon op het podium te dansen. De mannen stonden daar echt wel te gapen, de muziek was echt veel te commercieel en vanaf dat er R&B op licht begin ik gelijk bewust te dansen en anders bewegen mijn heupen van zelf. Ik kan ze gewoon niet stil houden. 

Ben dan naar een ander dans cafee gegaan. Ergens waar ze house draaien, zo wat meer beats..

Het is gewoon weer een zot avondje geworden. Ik ben van 2 uur tot 7 uur alleen uitgeweest. aleen op stap, en toch helemaal niet. Kwam direct weer zo wat semi bekend volk tegen en was vertrokken. 

Mijn adrenalinenood is bevredigd.

Deze avond komt Thomas thuis, deze nacht om 2 uur.

17:34 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en koppijn u zeker????

Gepost door: mieke | 16-03-08

De commentaren zijn gesloten.