22-03-08

Het probleem tussen Vlaanderen en Walonie

Het wordt voor ons leken allemaal in de doofpot gestoken maar we zijn niet zo dom als ze denken dat we zijn. het. Ze willen ons rustig houden, histery  ontwijken .

Er is gewoon een misterie rond. Wat mij niet mogen weten en dit is wat ik denk.

Het grondwater van België zit in Walonie en de walen ruiken macht. Voor het eerst in jaren kunnnen ze nog eens iets zeggen en macht uit oefenen. 

20:33 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

lekker koken voor een man,

Vandaag start ik met mijn nieuw onderwerp. Lekker koken voor je man. Woon je juist samen of ben je zonder inspiratie? Of ben je het gewoon beu van die kookboek open te slaan en de hele waslijst met ingredienten te zoeken in de winkel. Wel ik ga hier een lekker huiselijk kookboekje tussen plaseren.

 

"De liefde van de man gaat door de maag". Dat is toch een algemeen gezegde. Wel mijn vader zegt altijd " de liefde van de vrouw gaat door de maag van de man ". Volgens mij heeft hij gelijk, en waarom dan niet gewoon lekker koken en veel liefde geven. "Women love to love and men love to be loved". Maar het tegendeel is ook waar. Liefde is geven en nemen dus dat zal dan wel van zelf komen.

Ik heb 1 slechte relatie gehad. Een ramprelatie, de hele tijd maakte we ruzie voor de domste dingen. Maar toch kon hij niet bij me weggaan. Hij zei eens dat hij dacht dat ik kruidemixjes in mijn eten smeet om hem zo verliefd te houden. Was niet zo, maar wat er wel in zat was een hele hoop liefde want koken met liefde dat smaakt.

 

Zal beginnen met iets goedkoops, niet te makkelijk, maar overheerlijk.

Als je dit je man voorschotelt slaat zijn hart dubbel zo snel en begint hij direct op te fleuren.

 

Gehaktbroodje met aardappeltjes en ,je kan eigenlijk zo veel bij geven maar omdat er al zo veel tijd in het broodje kruipt gaan we gewoon erwtjes en wortelen geven.

 

Wat je nodig hebt voor 2 personen:

 

500 g gehakt

een ajuin

peper

zout

brood of beschuit

2 eitjes

 

erwtjes en wortelen en daarbij ook nog een ajuin.

 

Hoe gaan we beginnen. 

Eerst zet je je oven op 200 graden

Van je gehakt maak je gelijk een vulkaantje.

Je maakt  van 2 boterhammen broodkruimels, het mag smoms zelf wat meer zijn.

Snij je ajuitjes zo fijn mogelijk.

Je doet je eitje in het putje van je vulkaantje. Doe Er genoeg zout en peper bij. Er Mag echt wel meer dan genoeg perper en zout bij Als je perper een tijdje meekookt gaat ze haar smaak wat veranderen en gaat ze veel zachter gaan smaken. en zout versterkt de smaak van alles, als je eten flets smaakt, smaakloos, dat betekend dat er te weinig zout in zit.

Doe er al een beetje broodkruimels en ajuin bij maar niet alles. Daarna mag je beetje bij beetje alles er bij doen.. Nu nog een eierdooier extra voor de smaak en nog wat zout.

Als alles mooi gemengd is maak je er een mooi plat bolletje er van, zeker niet te hoog want anders is hij misschien nog te zacht op het einde. Het neemt gewoon te veel tijd.

neem een ovenschotel die iets groter is dan je gehaktbrood. Doe er olijfolie bij en een beetje boter en leg er je broodje op.Doe nog voor het krorstje een beetje per en zout boven op het broodje.

Nu dek je alles af met zilverpapier. Stek er wat gaatjes in en zet het in de oven.

Neem het na 20 min uit de oven en doe het zilverpapier er af.

Nu mag het nog even in de oven. Het is klaar als  het broodje een mooi kleurtje heeft, licht bruin.

 

De erwtjes en wortelen doe je zo.

Snij je ajuintje fijn.

Warm je pan en doe er boter in. laat die smelten en doe er vervolgens je ajuitjes in. Laat deze glazuren, ze mogen niet bruin worden. roer er goed in. Dit voor 2 minuutkjes of iets langer..Zet je pan op het laagste vuurtje. en doe je erwtjes en wortels bij.. Laat dit 10 minutuutjes opstaan. Doe er heel klein beetje perper en zout bij. Dit heeft niet veel smaak meer nodig. De ajuitnjes geven er al veel smaak aan.

 

De aardappeltjes zal ik wel niet moeten uitleggen.

 

 

 

 

14:39 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-03-08

Het vraagt tijd

Vandaag zijn we vrijdag en kan zeggen dat na een weekje de plooien zo wat glad gestreken zijn.

Het was zo'n beetje een domper als hij thuis kwam maar nu is alles vergetenen vergeven. Kheb het wel moeten verwerken. Is eigenlijk wel jammer. Zo lastig dat ik er van liep. Was gelijk mijn visie op mijn toekomst verloren. Ik had het gevoel dat ik alles in mijn hoofd ging moeten reorganiseren...

Is niet nodig. Ik voel me echt goed bij hem. Toch als alles goed gaat.

Het is normaal dat het niet altijd even goed gaat. Het  ging maar flauw in mijn hartje en mijn hoofdje.

Ik kan eigenlijk niet tegen veel en een kleine beledeging of beschuldiging kan mij al helemaal kraken en ongelukkig maken.

Niet dat ik er dan altijd veel over zeg, ik probeer me altijd in te houden maar dat lukt niet altijd.

Gisteren was hij zalig. Hij deed een beetje dwaas maar twas grappig. Net als deze morgen

 

 

11:36 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

19-03-08

in de plooi

Het begint in zijn plooi te vallen.. Gisteren zijn er 2 goede vrienden blijven eten en Thomas is bij toeval ook thuisgebleven.

Ik had het wel graag dat hij thuis was omdat hij dan eens een stukje van mij kon zien dat hij nog niet gezien had.

Je vrienden tonen eigenlijk altijd wel een beetje aan wie je zelf bent.

Hij voelde hem niet echt op zijn gemak, dat kon ik wel merken, maar zag ook dat het niet lang ging duren en dat hij zich ergens op zijn gemak voelde in zijn ongemak.

hij knikte een paar keer van ja naar mij. (ze waren goedgekeurd)

Mijn vrienden zijn ergens rustiger dan die van hem.

We hebben dan samen een spelletje poker gespeelt,... Ik speelniet graag poke met de vrienden van Thomas want om een of andere reden (domme reden) beginnen ze altijd voor wel iets te roepen en in discutie te gaan.

Thomas deed het deze keer ook en werd een beetje bekeken alsof hij niet goed bezig was. Dat je zo niet doet.

Alles is goed aan het komen.

Hij is mijn grote schat.

12:36 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-03-08

Gekraakt

Ik heb deze morgen ruzie gemaakt..

Vraag me nu af of ik verkeerd geweest ben... Wat denken jullie????

 Hij is terug van op reis en we hebben gelijk nog niets leuks samen gedaan of een samen een avond samen doorgebracht. Ik vind het maar triestig. Mijn hartje doet er pijn door. De eerste nacht, dan was hij super moe en nam hij me met moeite vast, de 2de avond is hij gaan pokeren, ik ben dan alleen in mijn bedje mogen kruipen. Gisteren avond ging hij met zijn ouders gaan eten en was hij pas om half elf terug, lag dan ook al in mijn bed.

Nu, deze avond heb ik eens een avond voor mijn vrienden gepland dus gaat het ook niet. Het gaat pas woensdag zijn eer we eens samen op het gemak zijn. Woensdag!!! en hij is van zaterdag thuis.

Ik ben echt triestig.

Gisteren ben ik even door het lint gegaan en deze morgen ook. Hij ging voor hij naar zijn ouders nog eens bij mij langs komen en had hij niet gedaan. Toen hij thuiskwam gisteren avond had ik echt geen zin meer om nog te zagen en heb er niets over gezegd, maar toen ik er deze ochtend over begon viel hij me aan. Hij was in fout!! Hij had me laten zitten.

 

Ik haat deze situatie!!!!

Ik hoop echt dat de situatie stagneert en het in orde komt want ik hou echt van die jongen.

Ik haat zagen, maar deze jongen weet er dus echt niets van, hij is zelf niet gewoon van met vrouwen om te gaan.

09:15 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-03-08

De vraag van de dag

Hoe lang ga ik dit nog volhouden???

Dat is mijn vraag...

Ik heb al zin om het nu op te geven en geen verloren tijd meer te maken...

Mensen zeggen dat ik moet geduld hebben.. heb er geen meer...

 

Ik ben moe...

 

16:42 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-03-08

What I sad is who I am

Heb het dus weer eens gedaan. Ik weet niet hoe het komt maar het is gewoon sterker dan mezelf, voelde het gewoon aankomen.  Ik heb al zo'n paar keer gehad dat ik behoefte had aan adrenaline. Ik ben zelf naar de kermis gegaan met de hoop dat ik daar mijn verlangend gevoel naar sensatie kon bevredigen. De laatste maanden waren vrij kalm, toch als je ze vergelijkt met hoe mijn leventje er anders uit ziet.

Ik ben deze week een vriend gaan opzoeken , eigenlijk mijn beste vriend waar een beetje afstand van genomen had. Het werd mij daar allemaal veel te wacko en ontrouw in die groep. Het is een lang verhaal maar de reden dat ik boos was, was dat ik zwaar gekwetst was in een zeer egoïstische daad van hem waar geen enkele vorm van respect tegenover mij bleek. Na 6 maanden heb ik het hem vergeven.Hij had mij gemist. Ik merkte het onmiddellijk.  Ik ken die jongen al 7 jaar ofzo en is echt wel een persoon die ik super veel zag, soms wel dagelijks. Hij had natuurlijk wel het één en ander gehoord van mij. Ze hadden hem gezegd dat ik rustiger geworden was.Is eigenlijk wel waar, toch in mijn daden maar in mijn doen niet. Hij zei dat hij ook gelijk de indruk had en lachte. Ik ben wie ik ben. " Een Bitch met een hart".. 

Heb de laatste 2 weekends echt wel sensatie zitten opzoeken. Gisteren ben ik naar Brugge gegaan en ben ik daar eerst iets gaan drinken met mijn kleine zus en haar vriendinnen.

Ik ben weer op mijn eentje gaan rondhangen, kon moeilijk bij die meisjes blijven hangen. Ze zijn echt wel een stuk jongen dan mij. Tsja, had gewoon wat gedronken en begon nood te hebben aan stravere toebak, wou zotter doen, dat is voor mij geen geslaagde avond. We stonden daar gewoon op het podium te dansen. De mannen stonden daar echt wel te gapen, de muziek was echt veel te commercieel en vanaf dat er R&B op licht begin ik gelijk bewust te dansen en anders bewegen mijn heupen van zelf. Ik kan ze gewoon niet stil houden. 

Ben dan naar een ander dans cafee gegaan. Ergens waar ze house draaien, zo wat meer beats..

Het is gewoon weer een zot avondje geworden. Ik ben van 2 uur tot 7 uur alleen uitgeweest. aleen op stap, en toch helemaal niet. Kwam direct weer zo wat semi bekend volk tegen en was vertrokken. 

Mijn adrenalinenood is bevredigd.

Deze avond komt Thomas thuis, deze nacht om 2 uur.

17:34 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-03-08

einde van onstabiele vrouwmoment

Mmmm

Voelde me de laatste dagen weer op een laag pitje maar heb het gevoel dat het gedaan is.

 Was wel raa.. Voelde mij zo onzeker tegenover Thomas. Maar gisteren heb ik hem toch nog gehoord. Hij was zijn gsm verloren op zijn kamer. Kan ik me perfect voorstellen. Hij durft mij soms bellen op mijn werk om te vragen of ik zijn sleutels, gsm of portefeuille ergens weet liggen.

Hij vroeg me naar daar te komen, vond dat wel lief. Ik weet niet of hij het als grapje zei of niet maar ik weet van mezelf dat ik tot zo'n impulsieve daad in staat ben. Hou van zo'n daden, last minute.. Dat maakt het leven iets spannender. Hij zei me dat het faar saai was en dat hij echt wou dat ik daar was. Het schoot me in waarom hij me graag ziet en wat mijn kwaliteiten zijn. Heb dat nodig te weten en moet ze beseffen. Ik ben goed tegen de verveling en met mij er bij is er altijd wel een feestje... Zelf al ben ik alleen op stap, het feestje zal er zijn. Durf soms wel eens alleen ergens naartoe gaan. Is dan wel niet dat ik alleen vertrek maar soms na een paar glaasjes durf ik stiekem vertrekken en de wereld gaan verkennen. Klinkt misschien wel een beetje speciaal voor een vrouw maar uiteindelijk ben ik dan nooit alleen.

Weet je waar ik dan naartoe durf te gaan? Echt nog veel bijzonderder dan het alleen uitgaan. Hier in Gent zijn er veel underground feestjes en ga dan naar zo'n feestje waar allemaal krakers zitten. De muziek die ze daar spelen zal je nooit op de radio horen, en het ritme dat het geeft is moeilijk te volgen maar dat lukt perfect voor mij. Break Core is zo wat de laatste muziek die ze daar draaien.

Dit weekend ben ik eerst naar de Culture Club uitgegaan.. Een vriend van Brugge was afgekomen en had me op de Geustlist kunnen zetten. Zo'n feestje mis ik dan niet.. Gratis is mijn leuze.. ;) Daarna had ik hem meegenomen naar zo'n feestje, hij is nogal free-minded. Hij vond het de max... Hij dacht wel dat het Hard Core was.. hihi.. Denk ook dat hij verschoot hoeveel mensen ik daar wel niet kende.. Toen dat feestje gedaan was, was er nog een grote afterparty in een oud fabriek.. Hupla, ik daar ook naartoe.. Met mijn auto goed gevuld en dan nog met mensen die ik allemaal wel kende.. Is moeilijk te verwachten van een meisje als mij.. Als ik uitga draag ik hoge stiletto's (altijd), meestal een rokje (die avond was het een kleedje) en ben ik stijlvol geschminkt. De rest die daar loopt is meestal volgepierced, ze zouden zeker geen hakjes dragen.. enz.. dus ja...

We waren er als eerste in die fabriek. Vond het wel maar niets..  Veel te koud.. Ben dan maar naar huis gegaan.. Had het gezien voor die avond.

Zou misschien wel eens leuk zijn voor in de zomer.

 

 

Nog een paar weken en het is mijn verjaardag!!!!! Ben dan 24!!

Een volwassen leeftijd eigenlijk. Begin dat gelijk te merken. Vorig jaar zag ik er soms nog mossel nog vis uit en nu begin ik een echt dametje te worden (toch als ik niet de slons in mijn zetel uithang hihi ;)) 

11:03 Gepost door moi in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-03-08

Triestig

Ik ben triestig, het is bevestigd.

Ik voelde het gelijk aankomen.. De afzwakking naar het einde toe. Hij is nu 5 dagen weg, het is nu half 10 en heb nog niets van teken gekregen, geen sms, geen telefoontje en de foto's die hij daar ging doorsturen nog minder. 

Hij is soms zo hartloos,... Nee dat is niet goed gezegd. Hij kan zo moeilijk zijn gevoelens tonen.. Maar heeft hij wel echt gevoelens voor mij? Dat is het hem juist.

Voel me er echt niet zo goed van... Ik wil dat hij terug komt. Maar het is niet dat ik dan door ga hebben dat hij diep om me geeft want hij zegt niet veel en zijn daden zijn ook niet zo vet.

 

 

Zit gewoon met een probleem. Zie hem echt wel graag, super graag... maar het is er gelijk allemaal nog niet. Het is gelijk zo moeilijk omdat hij zo'n groentje is... Echt moeilijk voor mij, want dat betekend dat nog geen enkele andere vrouw hem verteld heeft hoe je met een vrouw om moet gaan, hoe je ze kan veroveren en het belangrijkste hoe hij mij kan houden.. Maar wilt hij dat wel????

 

Moeilijke momenten 

21:30 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

The Secret

THE SECRET   -   LAW OF ATTRACTION

Is dit door iemand hier bekend?

Dat is zowat de laatste hype in Amerika.

Het gaat over dat de manier hoe jij tegenover het leven staat je hetzelfde terug aantrekt en je zal meemaken.

Er staat beschreven dat je een soort frequentie naar het universum stuurt en je daarop reactie krijgt.

Ook moet je dankbaar zijn en blij met alles wat je hebt, en het gene wat je nog niet hebt voor ogen nemen dat je het al in je bezit hebt.

Wat je dan niet mag doen is negatief denken in die zin dat je het negatieve letterlijk moet nemen.

bvb wat je niet mag doen:

  • Ik wil niet zo dik zijn , het univerum ontvangt dan dat je dik wilt zijn want het woord niet ontvangt zij niet.
  • ik mag niet blut zijn op het einde van de maand want... wat je hier dan als signaal geeft is dat je blut wilt zijn.

Ik heb het al 1 keer serieus op 1 effectief ding uitgetest, iets niet te groot waar het resultaat direct duidelijk ging zijn.

Ik verlies altijd bij het pokeren, snap niet waarom maar mijn kaarten laten me gelijk in de steek, Dus.. wat deed ik, ik concentreerde me een hele dag dat ik goed was, dat ik ging winnen, stuurde het gevoel naar buiten van een winner en dit met volle zelf vertrouwen.

Heb dit heel intensief gedaan.

Die avond ben ik met iedereen zijn geld naar huis gegaan!!

Mijn kaarten waren niet te overtreffen! 2 keer na mekaar een full house!!

Zottekes.

 

Dit is maar een klein voorbeeld.

 

The secret is eigenlijk een manier van mediteren,..

Moet wel zeggen dat het heel vermoeiend is dit vol te houden. Als je in Europa, Belgie woont ben je opgevoed met een negatieve kijk, deze moet je veranderen maar dit kost echt moeite...

 

16:02 Gepost door moi in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Op negatief

Waarom?

Ik voel me echt maar zo en zo tegenover Thomas sinds hij weg is.

Ik moet veel aan hem denken maar het is gelijk allemaal niet zo heel positief.  Mijn gedachten drijven me naar momenten  waar ik werk dat ik voor hem niet alles ben.

Hij laat me merken dat hij me te dik vind (ik weeg 49 kg en ben 1m60). Zegt me niet dat hij me knap vind.  Moet gelijk wat bevestiging zoeken bij andere mannen om me goed te voelen. Zou met die mannen niets doen maar heb het gelijk wel nodig. Mag het gewoon niet vergeten dat ik aardig op de markt lig.

Ik heb nood aan wat meer romantiek! Duidelijk en dringend. Het is gewoon zo erg maar begin een beetje te twijfelen aan mijn relatie. Ik wil echt een man die me bij wijze van spreken in de lucht smijt van contentement als hij me ziet. Ik heb dit allemaal al meegemaakt dus weet wat het is en waar ik naartoe wil gaan, en besef  ook wat ik mis.

Hij belt me nu iedere dag één keer maar denk dat dat meer is omdat hij denkt dat dat zijn plicht is als lief en niet omdat hij me wil horen. Zou eigenlijk liever een lief berichtje van hem krijgen met wat gevoelige sentimenten dan gewoon te weten hoe de sneew daar licht.

Ik heb echt schrik voor het moment dat hij terug komt.

Volgens mij gaat zijn zondag er zo uit zien:

  • om 13u wakker worden.
  • 13u30 zit hij al achter zijn pc
  • 16u nog altijd pc
  • 17u45 dan gaan we samen wat eten..
  • 18u00 gaat hij gaan klimmen
  • 21u gaat hij pokeren
  • 23u30 komt hij thuis en lig ik in mijn bed.

Is wel een jammere feit voor mij. Zou liever samen eens iets doen. heb nog niet veel samen met hem gedaan. Ik ben nog nooit met hem iets gaan drinken, nog nooit naar de film met hem gegaan, nog nooit een uitstapje met hem gedaan, ... Het is gewoon niet juist.

Ga het denk ik wel niet allemaal aan hem over laten.

Ga vragen of hij met mij naar de film wil gaan, en of we samen iets gaan eten.

Zie hem wel graag, echt, maar nu is het echt niet zo goed. 

Eigenlijk is er niet veel veranderd sinds we samen zijn, enkel dat we seks hebben en dat ik wat dichter tegen hem kan liggen.

HELP 

 

13:04 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-03-08

Op reis

Mijn vriend is sinds vrijdag op reis vertrokken.

Ik weet niet of je het gelezen hebt maar ik woonde er al 5 maand mee samen voor we een relatie begonnen. Likely special...  Zeg wel. Was dus ook vanaf het begin iedere dag bij hem.  Het viel wel te redden maar was, is wel niet makkelijk. Als hij me ziet heeft hij nooit die blik in zijn ogen dat hij naar me verlangd heeft.. hij heeft me die ochtend nog maar gezien.. Dat mis ik toch wel. Zeker zo in het begin van een relatie, en dan nog..

Maar hij is op reis vertrokken. Voor 10 dagen. Dat is toch al een tijdje voor naar mij te verlangen. Mis hem nu ook niet overdreven. Hij is nog maar 3 dagen weg.  Hij geeft niet echt de indruk dat hij mij mist. Maar is ook niet nodig. Beetje een gentle man.. Hij is heel onwetend. Ik denk dat hij niet veel vingers nodig heeft om de vrouwen in zijn leven te tellen. Weet dat ook van ander bronnen zoals zijn broer en zijn vrienden. Hij zegt daar wel niet veel over en laat dat gelijk niet zo merken op sommige momenten maar andere dingen zijn zo verkeerd. Ik denk dan gewoon dat we nog maar een maand samen zijn en dat dat waarschijnlijk allemaal zijn wending zal nemen. Toch kwetst het soms bij momenten.

Klinkt allemaal niet zo positief maar sta er eigenlijk wel positief tegenover. Zie hem echt graag. Ik geef om hem. Ik doe wel veel voor hem en doe dat graag.. 

 Hij belt me elke dag een keer.  Vandaag heeft hij nog niet gebeld maar dat kan nog komen. Van mij hoeft hij niet bellen vandaag. Is eigenlijk raar maar zit gelijk in een "none" dag. Voel me er nu zelf even onverschillig over. Dit is denk ik nog niet zo slecht. Dan kom ik eens met mijn voeten op de grond.

Ik kan nog perfect alleen zijn en geniet er zelf van om eens alleen te zijn. Ik heb gelijk zo'n beetje het gevoel dat mijn ouders van huis zijn. Er is dan ook niet veel gekuist geweest maar morgen ga ik kuisen. Het moet hier wel piekfijn in orde liggen als hij terug komt. Mijn vaatwas is in panne gevallen :-( dat is wel een stuk minder. 

19:34 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-03-08

hoe het allemaal gebeurde

Ondertussen zijn we wel al bijna 3 weken verder..
Maar dat is alleen goed nieuws want het gaat elke dag beter en beter...

Zat opeens met alle die mannen rondom mij en het voelde gewoon echt niet juist. Kon gelijk echt geen contact voelen en ze intresseerde me gewoon te weinig.
Er was er maar ééntje die ik echt wou en dat was Thomas.. maar die had me al eens een soort blauwtje doen lopen. Alhoewel ik geen avances op hem gemaakt had maar hij op mij.
Maar ja, tis altijd het einde dat telt en op het einde zag hij het echt niet meer zitten.
Maar achteraf gezien misschien maar best. Denk dat we op dat moment nog niet zo dicht bij mekaar stonden als nu.
Het scheelde misschien maar enkele weken maar die hebben gelijk echt wel een verschil uitgemaakt. Voelde me toen zelf nog niet 100 % op mijn gemak bij hem.. nu ook nog niet maar het is toch wel gestegen en met grote mate. (nu is hij gewoon mijn aleerliefste schat).

Had aan een vriendin al zitten zeggen dat ik hem dat weekend ging kussen.
Wat ik gewoon zo raar vond: waarom stuurde hij mij altijd kusjes als ik hem aan het filmen was.

Begon mij gewoon op te vallen, keer op keer deed hij dat. Snap dat echt niet,.. oke dat je dat eens doet maar als je dat meer dan één keer doet kan dat toch niet toevallig zijn??? Dus dacht ik " ik wil deze kusjes wel eens ontvangen ;) "..

Had niet echt een plan ofzo. Had het gewoon gezegd.. en wou het wel.. maar wist het zelf niet zeker wat ik ging doen of dat ik wel iets ging doen.

Liep echt raar die dag, die avond... mijn lichaam kriebelde.. weet niet goed hoe ik het moet zeggen.. weet het wel maar zal het maar proper houden van deze keer ;)

Was met hem gaan eten.. was nu niet echt romantisch want hij had iets aan zijn been en kon echt niet genieten van de pijn.
Maar op de serviette stond iets geschreven en vroeg hem het eens voor te lezen.
Er stond op " liefde is een risico maar wie het risico niet neemt risceert het grootste risico " Of toch zoiets.

Is wel waar, en dat was juist wat Thomas ontbrak...
Echt...
Soms wel een beetje een rare jongen.. Hoe kun je op voorhand weten dat het slecht gaat aflopen als je met iemand begint.
Met zo'n attitude is dat natuurlijk niet moeilijk.

Had hem gevraagd of hij mee wou gaan naar een verjaardagsfeestje van een vriendin van mij.
Wou hem bij me hebben.

Hij zei de hele avond dat hij mijn slaaf ging zijn.. maar ja ging maar tot middernacht duren dus kon er maar weinig van profiteren in publiek.. hihi vraag me af wat ik anders zou gedaan hebben.. ben soms wel een mietje maar toch... wie zou ik geweest zijn die avond?? De lefgozer of het mietje???
Had alsinds daarna wel wat lef.


We zijn eerst naar Tijuana gegaan nadat we ons al goed bezopen hadden bij sofie thuis.
Was wel leuk.. maar toch.. ik en uitgaan is iets raars.. ben dan soms echt niet zo sociaal.
Was wel een beetje zat.

Sofie haar vriend wou ergens anders naartoe gaan.. daar trok het dan op niets en Thomas had daar een fles champagne gekocht dus moesten we daar een tijdje blijven.
Ben me gelijk aan die fles beginnen zetten omdat ik daar zo vlug mogelijk weg wou.
Was dronken, maar dat gaf niet want het was Sofie haar verjaardag en denk dat ze het mij zelf nooit zou vergeven moest ik nuchter op haar feestje rondlopen.
Mooi excuus.
Gaf Thomas een kus op zijn mond. een vluchtige kus en zei daarop dat ik sofie ook al gekust had.


Eindelijk nadat de champagne op was zijn we naar een soort salsa bar gegaan.

Iedereen bleef boven staan maar ik nam Thomas mee naar beneden waar de dansvloer was.
Hij begon een beetje circeltjes met mij te draaien en zette zich daarna neer.

"Thomas, geef mij eens een mooie kus" roeg ik hem.
En hij kuste me.
En ik kuste hem.. en bleef hem kussen en ....

Ging terug naar boven maar iedereen was weg.

Ik wou naar huis gaan, was echt moe.
Toen we thuis kwamen lag direct in zijn bedje.
Ik vroeg nog een kusje.. maar hij wou meer..

;)

18:07 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Wat nu???

Ik heb met mijn huisgenoot gekust..
Meer dan gekust, heb er mee gerveien.

Het was wel lekker.. maar weet niet wat dat inhoud.
Vraag het me af.

Ik heb echt wel schrik om gekwetst te worden want zie die jongen zo graag.
Heb echt het gevoel dat ik genoeg aan hem heb.. dat ik mijn zoektocht staak mag leggen. Dat ga ik ook doen maar hoop echt dat hij het serieus met me meent.

Het is nog maar de eerste week dus dat is echt wel spannend.
Jammergenoeg heeft hij iets aan zijn been of zijn rug, alsinds hij loopt kruipel.
Hij kan bijna niet meer lopen.
Moet nu ook niet te veel verwachten. Heb ook het liefst dat hij zo vlug mogelijk weer beter wordt.

Moet toch wel wat afstand houden.

Ik mag echt niet te lief zijn.. Vind dat echt raar maar dat is altijd zo in het begin van een relatie.. maar zo ben ik niet.
Als ik het echt meen met iemand laat ik me al van in het begin gaan en dat is echt wel een verkeerde benadering.

Maar wil echt alles er aan doen dat het zou lukken..

Zie hem echt graag.. meer dan zomaar.

Ga later wel eens schrijven hoe het allemaal gebeurd is..
Nu ben ik echt wel een beetje te moe.

13:56 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Oud nieuws

Wou nog eens medelen dat mijn vorige post zijn uit een ander blog die ik niet ga verder zetten maar wou jullie toch het begin van mijn verhaal mede delen.

Ondertussen is er al heel wat veranderd.

Ik heb een vriend..

Zou ik jullie vertellen wie het is? Het is de man waar ik de diepste gevoelens voor heb. Mijn huisgenoot.

 

Ik heb het al allemaal neergetyped hoe het allemaal gebeurde en komt hier ook nog zeker op.

 

Reacties en hulp in liedesland zijn altijd welkom want ben eigenlijk maar een prutserke...

 

groetjes

09:55 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-03-08

Mannenland

Mijn voornemen was dat ik mij eens open ging stellen voor een relatie..

Ik kom er gelijk al zot van, het loopt gelijk al over..

Het minste zin heb ik in morgen.
Morgen komt er een kerel af die al een tijd langachter mij loopt. Dat denk ik toch.. Zeg het vaak af maar uiteindelijk komt hij morgen avond eens langs.. pfff.. Het is wel zo'n beetje de ideale schoonzoon.
Hij werkt bij een advocatenkantoor die gespecialiseerd is in internationaal recht. Hij spreekt 5 talen, komt uit een goede familie, is goed gemanierd doch echter ;-)
Hij trekt me echt niet aan. Ik vind echt dat hij een wereld van verschil is met mij.
Hij is ook verwend en jaloers, ... Zat eens met hem ergens iets te drinken en kwam een jongen tegen die ik kende en hij was echt grof tegen hem.

Dan.. volgende..
Is dat eigenlijk ook niet.
Ik weet het eigenlijk niet.. Heb donderdag afgesproken met de jongen waar ik vrijdag mee gekust heb.
Hoe zou hij er uitzien??? Ik weet dat hij knap was en schattig en dat ik hem echt wel leuk vond maar ga ik hem nog altijd leuk vinden?
Hij komt me al om 6 u ophalen..
Ai ai ai..
Dat is eigenlijk veel te vroeg.. maar het gaat niet anders, anders moet hij een uur lang iets anders zien te vinden.
Heb hem gezegd dat er dan wel een mogelijkheid is dat ik dan nog in m'n blootje rondloop.. hihi.. hem een beetje plagen.
Weet het wel nog niet..

Heb dan nog een afspraakje volgende week..
Die vind ik tot nu toe de leukste maar heb hem nog nooit gezien.
Hij ziet er wel leuk uit. Heb zijn foto's gezien op zijn facebook en heb hem daar ook leren kennen. Dat klinkt gelijk zo goedkoop maar heb er echt een goed gevoel bij.
Heb er eerst mails mee geschreven, dan wat gechat en heb er uiteindelijk anderhalf uur mee gebeld.
Wil hem zien..
Hij heeft echt wel een mooi lichaam, maar het is vooral zijn gezichtje en wat voor iemand hij is.
Hij is een zeer "bezig bijtje" , zo legde hij het mij toch uit.
Ik val wel op ambisieuze mannen en dat is hij wel, hou van avontuurlijke mannen en die niet wereldvreemd zijn.. en als je zijn foto' bekijkt is hij echt wel zo. Hij is al naar alle coolste steden van de wereld geweest, Cuba, Bali, Mexico City,.. en hij doet mega veel sport en dan nog liefst sporten die je een adrenaline geven.
Hij gaat mountenbiken in de bergen tussen kloven, zomerskiën, duiken, surfen, vanalles een beetje..
Tis echt een lekker beest.. hihi..
Maar ja.. we shall see..

Ga denk ik dienen advocaat af bellen..
Tsja verloren tijd.. Ik kan mijn tijd gelijk wel beter besteden..
Zo grof maar zo voelt het.

Good night

18:28 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30.000!!!

AAN NUMMER 30.000....

 

LAATJE ME IETS ACHTER.. LIEFST JE BLOGADRESJE MAAR AL DE REST IS OOK WELKOM...

15:25 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

I'm just a fool for love

Gisteren was een speciale nacht voor mij..

Had gedaan met werken en was vlug voor ik naar de hoek van de kouter waar ik afgespoken had nog naar de nachtwinkel gegaan achter een pakje sigaretten.
Had mega lekkere wijn zitten drinken op mijn werk en wijn is voor mij echt wel een gevaarlijk drankje. kom daar zo zat van..
Stond over sociaal, kan dat echt soms hebben. Zou op zo'n momenten gewoon met iedereen beginnen praten.
Had in de nachtwinkel zelf zin om tegen de pakistaner te beginnen zeveren maar heb dat maar gelaten.
Die ging me waarschijnlijk toch niet verstaan.

Toen ik buiten kwam liepen er daar 3 jongens.. Weet niet goed wie er eerst begon te praten, zij of ik..
Maar de babbel vlotte goed en voor dat ik het wist waren ze mee met mij om samen een stapje in de wereld te gaan zetten.
Het waren 3 knappe jongens maar één ervan had echt wel mijn voorkeur.
Had wel met vrienden afgesproken,.. Uiteindelijk duurde het wachten hen te lang denk ik en zijn ze Café Theater binnen gegaan. Wij gingen er normaal niets drinken maar zijn uiteindelijk toch daar naarbinnen gegaan.
Zat boven in de Mezanine, maar ze zagen me niet, ik hen wel.

Ik ben er uiteindelijk maar op afgestapt, had toch al genoeg zelfvertrouwen en lef in mijn lijf door al die drank die ik binnen had. Vroeg hen of  ze bij ons kwamen zitten.
Het zijn echt wel Coole kerels. Was echt gezellig om er mee te zitten praten, zeveren en dwaas te doen..
Het enige wat vrij raar was, was dat de mensen met wie ik daar wa echt niet zo van het socialen type zijn en dat merkte je wel.
Na 2 cocktails besloten we te verhuizen, wij waren wel met de auto en zij te voet..
Toen we toekwamen bleek dat het aanschuiven was om de Charlatan binnen te mogen, mottig want mijn vrienden besloten om eerst ergens anders binnen te gaan en later dan maar eens te kijken of het makkelijker was om binnen te raken.
Vond dat cht wel jammer en dacht dat dat het einde ging zijn van mijn contact met mijn 3 nieuwe "knappe" vrienden.
Ook toen we de Charlatan binnen kwamen waren ze nergens te zien.. Uiteindelijk was begon de chaufeur moe te worden.. zaag de nog voor een laaste dansje.. Ik ben echt wel een danseresje en sta dan het liefst van al voor de DJ, Zalig, ging voor de DJ staan en daar waren m'n vrienden weer.
Ze waren goed in form.. Eén er van nam me direct vast en begon met mij te swingen and I know how to do that.. maar het was eigenlijk de verkeerde die me vast nam. Zorgde er even voor dat ik alleen kon dansen en voor ik het wist had mijn geliefkoosde zijn handen al naar mij toegereikt en draaide hij me rond.
Was zo zalig.. Hij nam me echt goed vast, zwierde me echt van links naar rechts en hij was er echt goed in.
Hij hefte me op.. Dat geeft me echt een zalig gevoel als een jongen me opheft.. Dat geeft me dan echt zo'n gevoel dat ik een vrouwtje ben en hij een echte man.. Uiteindelijk probeerde hij me te kussen, Trok de eerste keer weg, wist niet wat ik moest doen want mijn vrienden stonden er ook op te kijken maar kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan.. Het begon echt heet te worden maar wat echt wel jammer was was dat mijn vrienden eigenlijk door wouden.
Zij hem dat ik door moest maar hij wou me gelijk niet laten gaan en vroeg zelf of hij een stukje mee mocht rijden, hij wou me naar huis voeren.. Hij zei dat hij me naar huis wou voeren. Mmmm Denk dat het maar best is dat ik dat uiteindelijk niet gedaan heb. Wat zou hij wel allemaal niet geprobeert hebben in die auto, zou hem zo moeten afwijzen.. Kussen daar had ik wel zin in maar om verder te gaan met iemand die eigenlijk voor mij een vreemde is zag ik helemaal niet zitten.
Heb hem wel maan nr gegeven en direct 's morgens als ik mijn gsm aanlegde kreeg ik een berichtje van hem..

Heb vandaag echt al lieve berichten van hem gekregen.
Lig wel een beetje in 2 strijd... maar time will tell..

Heb nergens haast voor, wil zelf dat het echt op zijn gemak gaat... maar wil hem echt wel nog eens zien.
Hij was zo knap.. en kon ook lekker kussen.. Ga hem wel moeite laten doen voor mij dat ik het deze keer niet verpest..

Voor XXX (= huisgenoot) was ik echt te gemakkelijk en veel te lief..

13:21 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

taste of freshnes

Terug naar 2008

Mijn voornemens..

Moest echt mijn leven ordenen.. Er is zoveel gebeurt. Noem het maar drama in mijn leven, en het is het eerste jaar dat ik er echt alleen voor sta. Dat enkel ik verantwoordelijk ben voor mijn daden.
Blowde, soms veel en soms minder.. Dat was, is echt niet goed voor mij maar had het nodig, het was voor mij een soort van relativeringsmogelijkheid.
Daar ben ik nu mee gestopt. Al bijna 3 weken.. Moet wel toegeven dat ik wel eens gezondigd heb..
Denk dat ik in die drie weken ongeveer één volledige joint heb geblowd.
Is dus echt niet veel. Maar nu is het gedaan met proeven en zondigen. Volledig gedaan!
Ik begin het te voelen dat ik gestopt ben. in het begin putte het me enorm uit. Ik kon niet in slaap vallen, was helemaal nat als ik wakker werd, voelde me soms niet gelukkig enz.. Maar het uiteindelijke resultaat was hetgene waar ik aan dacht gedurende die 3 weken.

Dat is al mijn eerste stap van de orde.
Merk het dat deze maand me al veel vooruitgang gegeven heeft. Ik voel me gelijk al in een andere fase, dat ik me nu op iets anders moet concentreren.

Wil ook een echte dame worden.. 24 zijn is dan ook het begin voor mij van een volwassen en varantwoordelijk leven.
Ga straks gaan solliciteren.

Spannend.

09:10 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-03-08

Oooh my God

Rare dag tot nu toe.

Ik belde eerst deze morgen wanneer ik zou moeten werken van't weekend.  Niet zei ze,.. Dat is echt wel minder want heb die centjes echt wel nodig.

 Legde neer en belde naar een interimkantoor of ze nog iets voor mij hadden van werk.. Stond daar blijkbaar op de zwarte lijst.. Was chauffeur geweest voor een opdracht en had het niet gevonden.

Had dan besloten samen met mijn collega om dan maar terug te keren want we konden het interimkantoor ook niet bereiken voor meer informatie,.. na een half uurtje belde het interim kantoor. Ze vroegen toch nog terug te keren. Zag dat echt niet meer zitten. zou maar 2 uurtjes meer moeten werken .. en ging er ongeveer dan nog 10 EUR nafte aan verliezen, zou er dus maar 7 EUR meer op hebben ofzo.. Al die moeite en al dat rijden voor 7 EUR? nee dank u.

 

Die kerel, die me trouwens al vooraf vertelde dat hij nog niet geslapen had, die er dan nog vrij gedrogeerd uit zag en geen belg was, dat jaagde me gewoon nog iets meer schrik aan, hij begon me te bedreigen.

Kan je het je voorstellen! Zat aan het stuur en hij begon te zeggen dat hij aan mijn stuur ging trekken en zo, en dat was dan als ik hem niet onmiddellijk ergens af zette. Den aap.

Okle en het was weer mijn schuld!

 nu in de pole was het zo, ik had het mega driuk en mensen moesten soms een half uur op hun bestelling wachten. Ze begonnen echt lastig te doen en toen ze vroegen of ik de rekening wou splitsen en ik nee zei dan waren ze helemaal boos geworden.

Ze lieten me gewoon niet met rust.

Ging iemand van de bar beneden gaan halen en die ging dan boven naar de uitleg gaan luisteren en die mannen kalmeren.

Wel die mannen zullen zich wel mooi gepraat hebben en uiteindelijk was het weer mijn schuld.

Maar dat moet je maar hebben van collegas. Werkte daar wel nog maar 2 weken. Was nog niet helemaal opgenomen, maar twas echt wel shit, had niets misdaan.

 

MAAR HEB EEN OPLOSSING GEVONDEN VOOR MIJN PROBLEMEN!!!!!!

 

Ga zelfstandig werk doen.

Toch als bijberoep. Upperware verkopen in het weekend.

Denk dat dat mij ook minder vermoeit.

14:52 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

@ Work

Zal mijn werkplaats eens beschrijven.

 Ik werk als secretaresse bij een advocatenkantoor.

Zit nu achter mijn PC in zo'n kotteke. Het is hier echt niet groot. Ik kan mijn armen amper strekken. Ik werk hier voorlopig. Ben ter vervanging van een zwangerschap. Ik ben echt blij dat het maar voor 6 maand was. Nog 1 maand! Ik heb wel al ander werk maar dat is voor later.

Wat ik hier moet doen is voornamelijk type-werk.

Zit hier zo met een dyctafoontje in mijn oor en moet zo de hele tijd brieven schrijven en documenten opmaken. Normaal doe ik ook massas klasseerwerk maar ik heb heb mijn vinger gebroken, dat denk ik toch. Ik ben nog niet naar de dokter kunnen gaan. Kan er niet te veel mee doen. veel respect heb ik hier niet. Ondanks dat mijn vinger krom staat willen ze dat ik me daar toch mee bezig houd maar dat gaat gewoon niet. Negeer ze dan maar gewoon.

 Ze zijn met 2 advocaten. De ene is 28 en dan de "baas" is denk ik 56 jaar ofzo.

Ze zijn beiden vrij bekrompen. Als ik een mopje vertel dan wordt er meestal niet gelachen. Ze zijn echt maar droog. En weet je wat ik het ergerlijkste vind is dat ik hier echt de hele tijd commentaar op mijn eten krijg. Laat ne mens toch keer genieten van zijn eten ;) !

Maar ja, vanaf 1 april werk ik ergens anders!!!! Joepie

09:48 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-03-08

na de aanrijding

Gisteren na dat ik m'n blog had geschreven kon ik me niet meer inhouden.

Voelde me gewoon echt slecht door de aanslepende situatie..
Er was dus echt wel een soort van un finished business zeker als je al een maand met een gebroken hart lopt en je er nog geen enkel woord over gekregen hebt , terwijl je met zoveel vragen zit en met zinnen als wat als.

Denk echt moest ik de dag nadien geen waanzinnige kater gehad hebben dat het anders was gegaan.
Heb het helemaal verkeerd aangepakt maar das nu echt wel te laat.

Ik begon een beetje ruzie te maken. Ik wil dat eigenlijk helemaal niet, wil lief zijn, maar ja.. gaat nu soms moeilijk. Het heeft zijn tijd nodig. Ik hoop er ergens nog op dat het ooit nog mogelijk kan zijn.. maar nu echt nog niet. dat weet ik.
Het ging echt ver, zo ver dat hij dreigde te verhuizen. Het voelde echt niet goed aan.
Moest hem uitleggen hoe ik me voelde.. hoe ik me nog altijd gekwetst voelde.. was niet leuk.. en het ergste is dat ik het nooit ga kunnen zeggen wat ik voel. Zal het wel zeggen maar je moet diep graven om er de diepere betekenis uit te halen, en mannen staan er nu eenmaal voor bekend dat ze dat niet kunnen.

Dus m'n hart deed nog meer pijn, maar ook een beetje opgelucht.
Denk dat hij dacht, kwam er toch zo'n beetje uit, dat hij het op dat moment wel zag.. maar de dag nadien niet meer.. das die kater, mijn onzekerheid, en ook, we wonen samen,.. Het was volledig verkeerd aangepakt.

Dus ik zat er nog een beetje mee..

Maar... gelukkig eindigt deze dag in primeur en niet in terreur.. he omgekeerde van gisteren..

Zoals ik al zei probeer ik me met ander jongens bezig te houden..
Heb echt een hele knappe jongen leren kennen via Facebook..niet te doen, lekker lichaam, mooi gezichtje, goed werk, grappig, volwassen,... nice nice nice..

Heb er eerst wat mee zitten mailen, maar ja bij dat mailen kan het niet blijvenhé..
hij stuurde me zijn mail adres.. zit echt wel weinig op msn.
Hij gaf me kriebeltjes.. voelde mijn energie stijgen..kan dat soms hebben.. als ik iemand leuk vind dat ik opeenhyper of het dwaas kieken uithang.. wel het was een combinatie van de twee.. hoop dat dat een beetje mee viel voor hem.
Heb wel eens uitgerekend hoe ver hij van mij woont.. 85 km... amai.. is wel ver.. maar liefde overwint alles..Die is er nu wel nog niet maar Heb er vandaag anderhalf uur mee gechat..
Dat ging dus behoorlijk vlot.. zeker nadat ik een half jaar niet meer gechat had en ik dacht dat ik mijn touch verloren was..
Hij is al een jaar vrijgezel, op zoek naar iemand maar verveelt zich niet.
Hij is op zoek naar iemand waar hij zijn hart bij verliest maar komt ze maar niet tegen.
Heb juist hetzelfde.
Hij heeft geen seks.. en das merde.. houdt niet van one night stands.. zei dat dat nooit goed was.. mmm wel ik heb toch al eens meegemaakt dat dat wel goed was maar heb dat voor mezelf gehouden.
Er zaten wel grappige situaties bij.
Hij begon over zijn hond. Hij zei dat het ne worst was met poten er onder.. Mijn vuile gedachten kwamen naar boven.. hij wou een foto doorsturen van zijn worstje.. hihi maar het lukte maar niet.. zei dat ik toch zijn worstje eens wou zien... amai.. zo'n vuile klap van mij.
mag wel een beetje.. moet me niet voordoen als een seut, ben ik echt wel niet.
Had hem in de laatste mail mijn nr gegeven omdat hij vroeg dat ik op msn zat en ik hem moest teleurstellen..
Vroeg hem al plagend waarom hij me niet gebeld had.
Hij zei dat hij nogniet wist wanneer hijmet me ging afspreken.. dat hij daardoor wachte.., ik zei daarop natuurlijk, Gaan wij afspreken??

hihi

was zalig..
ook am wordt het niets doet me wel deugd.
En hij is super knap!!!

wordt vervolgd

x

19:01 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Aanrijding in moscou

Ik kom juist terug van de Cinema.. Ik ben naar de avantpremiere geweest van aanrijding in Moscou.

Zo'n zalige film. Ik ben zelf van Gent en spreek ook wel een beetje met een accent wat het natuurlijk wat extra gaf.
Kwam buiten en het gevoel zat door heel mijn lichaam.
Het was gelijk ik naar een lachsessie geweest wel, je weet wel, die nieuwe hype van amerika die toch niet helemaal wil overwaaien.

Het was eigenlijk een vrij realistische film, hij was vrij cynisch. de humor ook maar dat maakte hem juist zo goed.
Kan hem aan iedereen aanraden. ik ga me al zeker de DVD kopen. ben er een beetje verkocht van.. hij zit echt vol met hilarische situaties.

Voelde me er echt goed door. juist wat ik nodig had.

Jammergenoeg als ik thuiskwam.. nog volledig in extase, doodgelukkig met de kriebels in m'n buik kreeg ik weer een bummer naar mij toegesmeten..
Mijn huisgenoot begon over een huis kopen.. wat mij dan ook weer back to earth bracht.
Dat betekend voor mij verhuizen.. en pff .. woon samen met een man.. jongen.. hij is 27... en kent niets van vrouwen en maakt me soms echt ongelukkig.
Zou blij moeten zijn maar zie hem ook een beetje graag.
Zou soms wat meer bevestiging willen dat hij me gewoon leuk vind. dat hij me zou missen of weet ik veel.

Dus ja... hij zou me alsinds niet hier houden moest hij dit huis kopen.
TOF!!! en voelde me juist zo goed..

erg erg erg.. soms voel ik me slecht zonder reden dat ik niet weet waarom.. vandaag was zo dag..
Heb dat echt niet vaak, maar als ik dat heb neem ik een halve Xanax.
Beetje grof misschien maar das het beste wat ik kan doen, voor mezelf en voor de mensen rondom mij..
Dus had de Xanax binnen, voelde me doodgelukkig door de film en hij weer die me in de put duuwt.
Tis het beste .. dat hij hier weg gaat, maar ja.. ben er gelijk al aan gehecht. den dommen hond..
Ben er gelijk even verliefd opgeweest en heb er seks mee gehad. Ben er nog altijd verliefd op denk ik. Komt volgens mij door LDVD.
Hij was begonnen met avances maken.. We hadden super veel gedronken en wist zelf niet meer hoe al het volk vertrokken was de dag nadien.. wat me wel nog heel duidelijk is,is hoe het allemaal begon..
Hij legde zijn hoofd op mijn schoot. en dan ging het gelijk allemaal heel vlug..
Miscchien wel veel te vlug. Weet dat zeker. Denk soms dat moest het anders gegaan zijn we nu misschien samen waren en gelukkig.
De dag nadien voelde het maar raar aan.. hij deed echt ni lief.. nam niets van initiatief om mij eens vast te nemen.. kon me zelf niet kussen. dat was het ergste.
Ik voel er me nog altijd niet goed van.. Dat komt ook doordat ik hem elke dag zie, wordt er steeds mee geconfronteerd.
En wat nog erger is dat hij nu mega afstotelijk doet. Zelf als ik maar perongeluk aan hem kom is het van blijf van mij. Zo erg, Zo pijnlijk. Heb echt een gebroken hart.
Ik heb hem dat al uitgelegd dat dat voor mij echt pijnlijk is.. voel me soms echt boos en gekwetst.. voornamelijk eigenlijk.
Dus het beste zou zijn moest hij nu vertrekken. maar ja.. Is nie dat ik dat echt wil.. Hart en verstand..

Wil hem eigenlijk nog altijd.. maar kan er mij niet naar gedragen. Heb het moeilijk om lief voor hem te zijn, net oldat ik niet lief kan zijn voor hem op mijn manier. Moet van hem blijven terwijl ik juist een zeer lichamelijk persoon ben. Zelf bij vrienden hou ik van een knuffel geven, maar dan wel enkel de beste, de rest moet ook van mij blijven ;)..
Zou hem een kusje op zijn lippen willen geven als hij thuis komt.. zorgen dat het gezellig is samen. maar voel me zo beperkt, tegengehouden dat ik er echt niet tegen kan. Time will tell zeggen ze.. maar probeer toch al het mogelijke te doen om hem uit mijn hoofd te krijgen.
Probeer af te spreken met nieuwe jongens, die me dan natuurlijk niet aanstaan doiordat hij daar nog altijd loopt.
Probeer mezelf duidelijk te maken dat hij echt niets voor mij is..

Moest lachen met een vriend, hij vertelde me dat hij gestopt was met hacken en zo, (dat is wat mijn man van 27 doet, computeren, zijn beste vriend) .. wel dat hij gestopt was omdat hij wel moest als hij eens een ander hand dan de zijne tussen zijn benen wou... vond hem zalig. en dat beschrijft X nu helemaal.. zal voor de rest van zijn leven moeten kiezen tussen linker of rechter hand.. hij kan ze namen geven.. MArie De vuist en Juliette de hand misschien.. hihi

Mijn excuses aan alle andere computernerds.. maar laat het een hint zijn, of laat eens iets achter op mijn blog ;) heb toch nood aan wat nieuw mannelijk contact en blijkbaar jullie ook.

Ben boos


18:59 Gepost door moi in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Mijn vorige blog

De kriebels werden me op een gegeven moment te veel en ben dan maar een nieuwe blog begonnen.

Dacht dat dat beter was.

 Maar was zo niet.

Zal enkele "post" hier op zetten zodatjullie toch een beetje mee zijn met het verhaal.

 

12:24 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

I had a dream

Oh my god..

Heb deze nacht echt wel zwaar liggen dromen.
Normaal onthou ik er zelf echt bijna niets van.. en hoe later dan op de dag hoe minder ik er nog van weet maar deze keer was het juist omgekeerd.
Werd helemaal nat wakker van de energie die mijn droom gevraagd had. In het begin kon ik mij maar enkel senario's uit mijn droom herinneren maar naarmate mijn dag vorderde kwam mijn droom meer een meer naar boven.

Het was niet echt een nachtmerry maar toch.. heel erg aangenaam was hij zeker niet...

Raar...
Had zeker 2 uur liggen woelen in m'n bed, kon echt de slaap niet vatten en opeens stond hij daar in m'n kamer , kon niet begrijpen hoe hij daar geraakt was..
Had niet door dat ik lag te slapen want zat nog in de zeflde scène als toen ik wakker was... vermoeid van niet te kunnen slapen.

Hij kwam bij me liggen, en vroeg me of ik hem graag neukte.. vraagt hij me altijd.. ook al weet hij het.. De seks met hem is echt alsof de vonken er van af spatten..
Hij greep naar mij en begon me hevig te kussen daarna kneep hij keihard in m'n kont.. scheeuwde, kon er ergens wel van genieten.
Robusk draaide hij mij om en trok hij m'n slipje naar beneden..

(de rest laat ik aan jullie fantasie over)

De sex werd onderbroken.. moest blijkbaar naar een feestje samen met mijn huisgenoot..
We gingen naar de auto..in mijn straat was een soort volksfeest voor peuters aan de gang.. snapte er niets van want in mijn droom was het nog maar 6u 's morgens..Mijn ex stormde buiten. Hijkon het blijkbaar echt niet aprecieren.. Hhij begon echt furieus te worden en wou het gelijk niet laten gebeuren.. Hij ging keihard met zijn vuisten op de auto kloppen en maakte dreigende gebaren. Begon er echt schrik van te krijgen
We hadden de auto volledig gesloten.. maar dat had gelijk niet veel zin, hij begon met een baseballknuppel de vooruit van de auto in te slaan..
Dook weg.. het glas viel op mij.. deed gelukkig geen pijn ;)

Het volgende moment was ik op het feestje...
Daarvan kan ik mij gelijk enkel vaag het interieur herinneren.. was vast een saai feestje.
Mijn vader kwam mij en m'n huisgenoot halen aangezien de auto aan dingelen geslagen was.
Hij ging mij naar mijn werk brengen..
Mijn huisgenoot stapte mee naar buiten maar voor ik het wist was ik al vertrokken en in 1 seconde was ik op mijn werk.. wou echt wel terug gaan voor hem te gaan oppicken maar mijn vader wou niet...

Die liep weg..
Zocht mijn gsm maar was die blijkbaar verloren..
Mijn vader was ik ondertussen ook al verloren.
Blijven zoeken achter men gsm en mijn vader..
Zat in een marginaal buurt café, niemand kon me helpen.. plots tijdens het zoeken hoorde ik mijn vader zijn stem.
De stem kwam gelijk uit het niets..
Zag opeens een dikke vlieg rond mijn hadtas vliegen ..
Hij was veranderd in een vlieg. (amai amai  raar hé)

Besefte plots dat ik me niet zoveel zorgen moest maken over m'n gsm.. Had er het eerste moment echt wel stress door, maar had door dat dat niet nodig was. Dacht echt in mezelf dat ik aan het dromen was dus dat ik heb niet echt verloren was. Dat hij zelfs binnen enkele uren ging beginnen rinkelen door de wekker die ik instelde. Bizar..
Heb nog nooit zo zwaar beseft in mijn droom dat ik droomde...

De stress van de gsm was weg..

De rest van m'n droom is me wel onbekend..
maar denk dat dit al meer dan genoeg is om te onthouden...

12:22 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

I'm Back

Hei iedereen.

 

Ik ben terug van weggeweest.

Ben hier meer dan een jaar weggeweest.

Ik heb wel nog een andere blog gehad maar moet zeggen eens dat je vertrouwd bent met 1 blog kan de andere gelijk niet meer tippen aan de vorige...

 

Ben zelf ook een beetje ouder.

Wordt volgende maand 24.

Ik vind dat wel een mooie leeftijd.

Het begin van het einde eigenlijk.

Vanaf nu mag ik mijn mond open doen, gaan mijn cellen beginnen afsterven, wordt ik zogezegd volwassen.. Sta ik in voor mijn eigen daden, moet ik verantwoordelijkheid nemen.. enz

 

 Ga wel eens die plaatsjes moeten vervangen..

Die ben ik niet helemaal meer.

 

mijn straffe verhalen volgen binnen enkele uren...

 

xx

09:30 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |