30-04-08

C'est fini

Ik weet niet echt of het gedaan is maar hij komt alszins niet naar huis.

Ik kreeg een berivhtje van hem waarin hij dat schreef. 

Van mij mag hij weg blijven. 

18:04 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Flauw

Deze nacht was erg.

Thomas was boos geworden doordat ik lastig zat te doen en hij wou weg lopen en  dan nog stiekem.

Hij ging zonder iets te zeggen naar boven.. toen ik merkte dat hij echt te lang weg bleef voor gewoon naar het toilette te gaan begon ik alles beneden af te sluiten voor te gaan slapen maar toen ik boven kwam had hij zijn kleren aan gedaan. Ik vertelde hem dat ik alles afgesloten had en vroeg of we gingen slapen. Ik kreeg geen antwoord. Vroeg het hem nog eens.. weer geen antwoord. Wat was dat toch met hem (de reden waarom ik lastig was juist voor  iets gelijkaardigs, gewoon dat hij me niets verteld, dat ik vaak tegen een muur bezig ben en dat ik me afgehoepeld voel) Ik begon weer lastig te komen... Zal wel.. vroeg hem weer al iets 2 keer zonder antwoord te krijgen.. Verluide mijn stem "Thomas ga je ook gaan slapen?. Hij zij ja maar ging naar benden.

Hij bleef weer veel te lang benden dan normaal. Vroeg hem wat hij aan het doen was. Hij zei dat hij iets na aan het kijken was en vroeg hem wat. Weer kreeg ik geen antwoord. Bleef hem roepen, mijn geduld was echt aan het op raken en begon aan te dringen, zou het gewoon echt wel eens luek vinden moest hij gewoon antwoord geven.

Hij zei uiteindelijk dat hij zijn boel aan het pakken was voor  de dag nadien maar dat doet hij nooit. Ik kwam beneden en hij deed zijn hemd aan.

Snapte het..

Hij was aan het vertrekken. Voel me nog altijd boos en gekwetst. 

Heb hem zitten smeken voor te blijven.

Hij wou niet. Uiteindelijk wou hij in de zetel slapen en ben dan naar boven gegaan.  

Uiteindelijk ben ik nog eens naar beneden gegaan en heb ik hem uit de zetel gesleurd.

Hij heeft me echt pijn gedaan en vraag me nu weer af wat ik moet doen. gaat dit lukken? Zeker niet op deze manier. Denk zelf zeker van niet.

Zou willen dat ik hem gewoon kon wissen en dat hij hier nooit was komen wonen. Dan was alles veel makkelijker.

Ga deze avond voor de eerste keer bij zijn moeder gaan eten. Weet niet goed waarom?

Zei hem ook, ik wil dat hij bij me blijft maar niet als het tegen zijn zin en als hij enkel zijn goesting wil doen. Hij is gewoon van alleen te zijn.

Nu haat ik hem ergens 

11:26 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-04-08

Its a new day

Wel je klan zeggen dat ik weer eens een nieuw leven opgestart ben.

Het is zot.. en alles verloopt naar wens. Ik heb gelijk het gevoel dat ik nu beloond word na al dat afzien dat ik gedaan heb de laatste maanden. Het is Zot geweest. Eerst kwam ik teweten dat ik een woonplaats moest zoeken, dat was ergens deze zomer maar doordat ik nog maar juist begonnen was  en ik daar op commissie werkte (met een vast loon van 600 EUR), moest ik ook nog eens een ander werk zoeken. Flippen was het. Dus eigenlijk zonder werk, zonder geld een woning zoeken die eigenlijk piepklein ging zijn doordat ik me niet meer kon veroorloven.

Uiteindelijk heb ik een bediende job bij een advocaat gevonden. Dat was afzien! amai. Die vent heeft me zitten denegreren van het begin tot het einde. Ik voelde gelijk elke moment van de dag een zwarte wolk boven me hangen. Ze bleef me gewoon volgen. Zelf de eerste week nadat mijn 

20:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |