02-05-08

Je t'aime

Ik hou van mijn schat. Het is nu wel gedaan maar dat neemt de liefde niet weg. De pijn is soms erg. Mijn hart is aan het bloeden, zo voelt het. En toch, ik weet zelf niet wat ik wil.

Thomas heeft denk ik op zo'n momenten meer gezond verstand dan mij. Ik denk dat hij er gewoon veel rationeler over gaat denken. Ik geloof nog altijd dat het nog niet 100 % gedaan is. Als hij het nog eens wil proberen wat ik betwijfel dan wil ik het ook wel eens proberen. Ik ben gelijk ook wel een beetje wakker geschud, moest misschien wel. Moet meer geduld hebben.Het is niet dat ik dat niet wist maar wil soms toch net wat vlugger gaan. Hou gewoon zoveel van hem. Als ik bij hem ben en alles gaat goed dan heb ik een gevoel dat ik die ik niet wil lossen. Mijn liefde voor hem is echt groots. Ik weet waarom ik voor hem val.. maar dan langs de andere kant snap ik het helemaal niet. Hij is zo anders. Hij is graag alleen.. Ik weet nie of hij voor mij gaat kiezen.

Soms denk ik dat het beter vlug gedaan kan zijn omdat het dan minder pijn gaat doen.. maar dan vecht ik eigenlijk niet voor wat er is. Dat is gewoon de makkelijkste weg nemen, ik zit dan waarschijnlijk wel altijd met de vraag  hoe het anders zou geweest zijn. Soms hebben we echt sprookjes momenten. Als het goed gaat gaat het echt soms schitterend. Maar het is niet makkelijk al direct bij mekaar wonen.  Misschien voor de "vraag" dat ik het zelf niet wil afmaken en hem de keuze laat. Dat ik denk dat ik dan niet met die vraag zal zitten.

Als het gedaan gaat zijn gaat het dan echt de eerste keer zijn dat ik volledig zelfstandig ga wonen. Is ook wel iets nieuws. Zou het niet erg vinden maar toch.. Heb ik liever iets anders? Ja? En dan nee.. en dan weer ja.. Ik wil hem wel zien. Ik heb hem nog niet gezien sinds hij die sms stuurde. Mis hem .. alles aan hem.. Zoveel.. 

22:50 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sterkte Hou je sterk. Da's makkelijker gezegd dan gedaan maar laat het lot bepalen. Iedereen verdient waar hij/zij recht op heeft, ook jij! En probeer te genieten van de zon vandaag.

Gepost door: Bubbeltjes | 03-05-08

heb een heerlijk weeknd achter de rug zeer ontspannen
en ja we moeten weer aan het werk morgen ....hopelijk herhaalt zich dit nog eens....

Gepost door: mieke | 12-05-08

De commentaren zijn gesloten.