14-05-08

Het is definitief

Deze avond zie ik hem dus terug.

Ik weet niet wat ik er allemaal van moet denken. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen. Ga me sterk voordoen. Ik moet sterker worden. Door hem werd ik zwak. Ik vond dat helemaal niet zo erg maar toch, in deze tijd is het gelijk wel nodig dat je als vrouw een beetje charisma over je hebt en je toont dat je menens bent.

Ga nu ook niet de dominatrix uit hangen.

Ik kreeg juist telefoon van mijn werk. Ik moet altijd paraat staan voor te werken en dan bellen ze mij op als ik moet vertrekken. Ik sta klaar op dit moment en ik ben gelijk al van half 9 wakker. Er belde mij een collega van op kantoor die eigenlijk zot zit van mij en gelijk vorige week ongelofelijk gefrustreed uit de hoek kwam. Hij had zitten roepen tegen mij en mij zitten beschuldigen van dingen. Bah.. frustro.. maar nu deze morgen liet hij blijken op kantoor dat ik nog lag te slapen. Daar kan ik niet tegen hoor. mij in een slecht daglicht stellen op mijn werk.

Hij belde mij terug om te zagen tegen mij. Jong toch, ik heb daar geen boodschap aan. binnen een paar maand ken ik u toch niet meer! De loser!

Ik ga straks naar de sauna.. misschien eens naar de zonnebank.. Ik wil me echt mooi maken voor deze avond, voor Thomas. Maar waarom eigenlijk? Het is niet dat ik hem echt terug wil!? Ik hou wel nog van hem. Maar dat is het. Ik voel mij een open markt klaar om ingewijd en geplukt te worden. 

11:06 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.