15-05-08

Free as a bird

Ik voel me open voor een neiuwe relatie. Ik check elke vent op straat, zit al mijn mannelijke kennissen te overlopen. Daar zit er jammergenoeg niemand tussen maar dat moest ik eigenlijk al op voorhand weten.

Het is daarom niet dat ik niet meer open sta voor mijn ex maar het is gewoon niet voor hem alleen. Hij blijft wel mijn nummer één. Hij enkel geeft mij het gevoel dat ik zoek. Maar de zomer komt er aan. Ik vraag me af wat hij nu denkt.. ? Gaat hij iemand veroveren? Hij is wel niet zo handig met de vrouwen. Tegen mij is hij wel stoer en zo maar dat is omdat ik zo dicht bij hem sta. Ik denk dat hij ergens wel vergat daardoor hoe hij echt is. Het was echt zo.. Ik vind dat toc dat er een andere Thomas bij mij naar boven kwam, eentje die ik nog niet gezien had daarvoor. 

Volgens mij begaat hij nu een fout uit naïviteit. Het is wel zo dat ik echt niet de eerste wil zijn die het hem allemaal moet uitleggen. Hij was een versteende vrijgezel. Die hebben natuurlijk al een heel op zichzelf gebaseerde wereld gecreëerd. Ik ben al een paar keer het eerste liefje geweest. Soms is dat super gemakkelijk maar dan andere keren is dat dan een regelrechte ramp.

Thomas durfde het eerste zelf niet aan zijn vrienden vertellen, dan ook niet aan zijn ouders. Hij durfde mij eerst ook niet kussen en knuffelen bij zijn vrienden, enkel het laatste weekend begon hij het te doen. Ik snap niet dat hij echt er gelijk volledig voor uitkwam bij zijn vrienden en zo het weekend voor dat hij het opstapte.

Hij ziet mij nog graag. Dat weet ik zeker.

Gisteren avond was raar. We hebben veel geknuffeld en mekaar af en toe ook wel een kusje gegeven maar vanaf dat ik merkte dat hij teveel emoties kreeg stootte hij me weg. Dat samen wonen was een regelrechte ramp. dat was ergens toch wel te verwachten. Dat was te veel in één keer. Waarom kunnen we nu niet samen zijn? Ik wil dit wel maar toch nu nog niet helemaal. Later.. Of misschien toch niet? Ik hou wel mega veel van hem.

Ik zie hem zondag opnieuw. Hij wil me echt wel zien. T'is zo ne rare.. Waarom zo ne gast? Is dat slecht? Goed? Gaa dat lukken? Ik denk van wel maar met heel veel geduld. 

23:33 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.