16-05-08

no stress

Ik bijt het allemaal een beetje van me af op dit ogenblik. Ik heb op nog nie't veel momenten de pijn de kans gegeven om door te dringen. Soms als ze er dan toch door komt verschiet ik er van.

Hij heeft mijn computer verneukt. Waarom moest hij persee mijn computer formateren? Ik ben nu al mijn muziek verloren en voor mij werkte mijn computer echt wel perfect. En nu is hij weg. Pff. Ga het hem zondag wel vertellen. Ik ben nu te erg aan het rouwen voor mijn muziekcollectie.. Snif.

Waarom wil hij geen afstand van mij nemen? Ik wil dat ook niet, dat zou mijn hart helemaal breken. Hij maakte het gedaan dus snap ik niet eecht goed wat hij wilt. Voor de seks komt hij niet want dat wil hij niet. Maar ik vind het perfect zo..  Ik heb wel ongelofelijk veel zin. Ik weet niet of ik een seksrelatie met hem wil. Ik heb gewoon schrik voor wat dat teweeg gaat brengen. Het zou allemaal niet slecht zijn want bij hem moet het wel allemaal heel traag gaan. Samenwonen was echt wel sneltempo. Duivels. 

De vraag blijft wel nog altijd: Wil ik dit wel?  Hij is anders..

Ik kan me in princiepe ook ne gewone sportieve knappe man nemen. Het typetje.. 

Time will tell..  En dat vind ik nu de max aan niet samenwonen. Ik moet nog wachten tot zondag, dus niet zitten stressen over moren of straks.

01:40 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.