16-05-08

Recto Verso

Ik was  juist aan het fantaseren over een relatie met een andere man. Ik vroeg me eigenlijk af hoe het zou zijn moest Bert hier wonen. Dat is de vriend die ik voor Thomas had. Ik hoor hem nog geregeld en zie hem nog af en toe.

Hij zou geduld met mij moeten hebben. Bij Thomas was het juist het omgekeerde, daar moest ik geduld hebben. 

Het is misschien raar dat ik het hier neerschrijf maar ik vind, en ik niet alleen dat hij eigenlijk wel wat meer moeite had mogen doen voor een meisje als mij.

Zondag zie ik Thomas en maandag zie ik Bert. Ik wil absoluut seks. Met één van de twee. Het lastige gaat zijn dat ik Bert dan maandag moet zien als ik seks heb gehad met Thomas. Ik betwijfel het of Thomas enig initiatief zal nemen. Eigen schuld dikke bult zeg ik dan ;) Met Bert heb ik ongelofelijk goede seks. Hij is echt geen beginnertje. In het begin dat we samen waren overdonderde het mij soms. Het begon mij op te vallen dat ik er van begon te dagdromen en de seks opnieuw in mijn hoofd zag aflopen. Heel leuk natuurlijk maar ik begon er geile bekken van te trekken en dat heb ik liever niet op publieke plaatsen. Hij toonde mij echt alle hoeken van de kamer. Acrobatische seks.  Geile seks. Die jongen heeft al ongelofelijk veel vrouwen gehad. Dat weet ik met zekerheid. 

Ik kan terug bij Bert gaan. Wil ik dat? We zullen zien. Zorgen voor binnen 2 maand of zelf niet.

23:59 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Neuk de twee en trek je niets aan van die geile bekken.
Guy
Z

Gepost door: Guillaume de Montségur | 17-05-08

De commentaren zijn gesloten.