18-05-08

He's gone

Hij is juist een half uurtje door. Twas gezellig samen. We zijn samen een toertje met de auto van zijn vader gaan rijden (vette bak). Het was gezellig.

Wat ik wel niet leuk vond was dat ik op het onverwachts vernam dat hij zijn meubelen wou verhuizen. Hij wou zijn sofa, zijn tv en nog andere dingen mee nemen. Zijn bed mocht hij mee nemen maar als hij zo opeens die sofa mee nam en tv enzo zou ik hier wel serieus in panne liggen en dat voor een aantal maand.  Gelukkig heeft hij nog het beste met mij voor.

Ik zie die jongen ongelofelijk graag. Bert morgen kan me gelijk niets meer schelen. Toen hij toekwam begon ik me triestig te voelen. Besefte hoe hard ik hem mis. Hij was lief voor mij maar dat was het juist. Hij nam me vast, gaf me zelf soms uit zichzelf een kusje.

Ik heb hem ook verteld dat ik hem liefst toch niet terug heb in huis. Ik denk nog altijd in termen van relatie en voor we samenn zouden wonen moeten wij nog een hele lange weg af leggen.

Ergens denk ik wel dat dit nog goed komt. Maar durf het gelijk niet hopen. Toen hij vertrok smeet hij me nog een kusje. Hij zat in het busje bij zijn lmaat met zijn bed en zo in.  Besef opeens dat die auto van zijn vader hier nog staat. Ik wil hem eigenlijk niet meer zien. Het mocht wel afgesloten zijn. Het was schittere

18:18 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geen seks gehad begrijp ik? Dat van die meubelen is wel tekenend denk ik.
Niet teveel illuzies maken.
Geniet van jezelf en slaap lekker.
Zoen
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 18-05-08

De commentaren zijn gesloten.