19-05-08

Opties

Ik heb de keuze..

Ofwel vecht ik voor het gene wat ik met Thomas heb. Er is zeker hoop. Deze jongen ziet mij graag. Hij was hier daarjuist. Hij vertelde me dat hij graag alleen was. Dat dat nu eenmaal zijn aard was. Zei hem daarop dat we niet moesten samen wonen voor een relatie.Hij zei me dat hij gewoon geen toekomst zag in onze relatie. Toen we die one night stand hadden zei hij dat ook.. maar dan kon hij er daarna wel niet tegen dat ik iemand anders leerde kennen.
Wat ik dus kan doen is geduld hebben met Thomas en voor hem gaan. Toekomst genoeg. Ik ga hem dan wel eens moeten duidelijk maken dat hij niet zonder mij wil. Dat hij me wil in zijn leven.  Hoe het nu gaat is eigenlijk perfect.  Het enige wat er nog mis aan is is dat er momenteel geen seks is in de relatie en voor de rest gedragen we ons voor 95 % als koppel.

Wat ik ook kan doen is het laten voor wat het is en misschien graaf ik mijn put dan wel minder diep dan hij is.

Mijn vrienden zeggen allemaal dat ik hem moet laten voor wat hij is.

Vandaag ben ik iets gaan eten met een vriend die terug is van Italie. Hij was zo galant. Het viel me op en deed me deugt. Zo zag ik dat er toch wel anders op de markt is. Hij bracht het echte ladies first gevoel naar boven. Trakteerde me, liet me eerst bestellen.. Het was niet om mij te versieren dat hij dat deed. Het was gelijk een natuurlijke handeling van hem.  Zat hem ook te keuren of hij niets voor mij was.

Good night 

23:59 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mannen zijn zelden eerlijk. Galanterie is verleiding...
Zoen
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.