21-05-08

Goede Middag..

Ik heb het niet kunnen laten van Thomas te bellen deze morgen. Moest hem nog vanalles meedelen maar door zijn vies gedrag had ik dat gisteren niet gedaan. Ik vertelde hem dat zijn planten hun geslacht bekend gemaak hadden en hoe mijn sollicitatie was.
Mijn sollicitatie was schitterend. Ik geef mezelf 80% kans op de job. Het was a de tweede keer dat ik uitgenodigd was dus dat betekende al veel goeds. Ik werd zelf voorgesteld aan mijn toekomstige collega en we konden direct gesprek voeren, dat was al een goed teken. Ze wouden de hele tijd weten of ik de job zag zitten en vroegen me wanneer ik beschikbaar was, hoelang mijn opslagperiode duurde. Ik ging met een ongelofelijke glimlach naar buiten.
Eén iets wat wel vrj grappig was dat ik bij het naar buiten gaan nog eens extra mijn hoofd draaide en hij had gelijk ook een mega glimlach, zijn hoofdje een kwartje gekanteld en zijn ogen op mijn kont! Moest nog meer lachen.

Er komt hier misschien en vriendin wonen in oktober. Tot dan zal Thomas zijn deel wel betalen. Anders verliest hij zijn waarborg.
Ik hoef echt geen man in mijn huis.

11:50 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.