21-05-08

Prioriteiten.

Ik moet mijn prioriteieten veranderen. Als ik een relatie heb stel ik die meestal voorop. Dat is niet altijd zo goed maar ben wijs genoeg om toch niets te laten vallen.

Mijn vrienden en werk komen op de eerste plaats. Ik ben echt veel ambitieuser als ik vrijgezel ben. Dan wil ik echt geld verdienen.
Toch, deze keer is het een klein beetje anders. Ik wil nog altijd een man.  Ik wil een gezin. De  vorige keer dat  ik vrijgezel was wou ik rondreizen, in het buitenland werken maar nu niet. Ik wil deze keer echt blijven waar ik ben. Ik zou het mentaal bijna niet meer aankunnen, ik ben vanaf mijn 12 jaar tot nu bijna ieder jaar verhuisd, 1 x ben ik 2 jaar op dezelfde plaats gebleven. Het zou mij breken, dat denk ik toch. Ik ben sterkte aan het opbouwen.

 Mijn vrienden zijn nu echt wel belangrijk voor mij.
Ik zat daarjuist te denken aan mijn beste vriendin Sara.. Het is weer even geleden dat ik ze gezien heb. Ik ben echt het meisje, de vrouw die zich omringd met mannen, de meesten zijn echt wel goede vrienden die ik al meerdere jaren ken maar  vriendinnen zijn er maar weinig toch genoeg.
Ik had haar als eerste gevraagd of ze bij me kwam wonen maar daardoor begon ze heel verwend te doen, om het zo te zeggen "ze nam geen blad meer voor de mond en hield haar echt niet in". Al haar frustraties zat ze opeens op mij te uiten. Sorry ze, maar ik wil al niet meer met haar samenwonen.
Ik heb ze dan maar even met rust gelaten. ze is een hele goede vriendin maar echt geen makkelijk karaktertje. Ze kan soms echt boos zijn voor domme dingen en gewoon veel te vaak. De laatste tijd was het gelijk wel veel minder.. Tkon gelijk niet blijven duren. hihi.. ;) Ze klinkt gelijk verschrikkelijk maar dat is ze niet hoor. Ik kan me er super me amuseren.. We zijn echt op ons gemak als we samen zijn. We zijn eerlijk. Juist koopt ze mijn kleren na, dat vind ik niet echt eerlijk. Maar ze mag ze nooit aandoen als ik hetmijne aan heb.

Deze avond is er een vriend langs gekomen. Twas lekker gezellig. Ik was wel niet super sociaal. Ik ben al sinds het gedaan is met Thomas wat stiller.

Ik voel me verliefd op verliefd zijn. Ik wil een liefde tegen komen. Ik kan echt heel veel liefde geven.
Ik zie er een beetje gevaarlijk uit krijg ik soms te horen. Sommige mensen hebben echt schrik van mij gewoon door hoe ik er uit zie maar ik ben echt wel een mega lief meisje.
Thomas had ook schri, Bertje ook. Bij Thomas was dat vlug gedaan maar bij Bert bleef dat echt wel lang hangen. Dat kwam denk ik omdat hij mijn ex kende en die hem de hele tijd slechte dingen over mij influisterde...

Morgen zijn we donderdag.

Bijna terug weekend.

 

23:19 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zoeken helpt niet, liefde komt wanneer je het niet verwacht.
G
G

Gepost door: Guillaume de Montségur | 22-05-08

De commentaren zijn gesloten.