25-05-08

Mijn eerste avond uit als vrijgezel!

Gisteren was echt een mooie dag.
Ik had eerst met Thomas afgesproken. Het voelt echt goed als we samen zijn.
Toen hij vertrok vroeg hij me wanneer we nog eens afspraken. Waarom? Vroeg ik hem terug. Was hem zo'n beetje aan het plagen maar uiteindelijk hadden we niet meer afgesproken. Ik belde hem op voor te vragen wanneer ik hem nog eens zou zien. Ik vroeg hem of hij woensdag wou. Hij begon opeens heel bokkig en moeilijk te doen. "Kga zien, misschien" zei hij. "Ik zal je maandag nog bellen". "Waarom misschien?" vroeg ik hem.
"Omdat ik nog andere dingen te doen heb!"
"Je kan die dingen toch ook op andere momenten doen? Ofwel wil je ofwel niet, wat wil je?"
"Oke tis goed."
"Maar je wil toch zeker afspreken?"
"JA!"
Hij zei het allemaal op een zeer geïrriteerde toon. Het was alsof ik hem stoorde in zijn moment. Pieter was er bij, zijn vrienden waren er bij.. Dan is hij niet meer lief.

Dat was zo beetje de domper van mijn avond. Misschien mijn best wwant ik denk dat het wel voor reactie heeft gezorgd.
Rond half zeven ben ik bij mijn vader gaan bbq'en en idaarna ben ik nog naar wat vrienden gegaaan. Die waren gelijk allemaal zo moe en rond 12u gingen ze al allemaal door. 
Ik wou  echt niet gaan slapen, mijn energie was gestegen naar de avond toe. Ik belde vlug mijn BV op en vroeg ze waar ze zat. Nice,.. ze was al vertroken naar het stad.
"Blijf waar je zit ik ben daar binnen 15 minuten!"
Ik was echt super in de stemming, heb de hele tijd zitten dansen en sociaal zitten doen.
Op een gegeven moment kwam er een hele groep mannen naar binnen in schotse kilten... Mmmm sexy.. Ze hadden zich naast ons geparkeerd.
Ik vroeg me af of ze daar nu een onderbroek onder hadden of niet en voor ik het zelf door had was die rok al naar boven! En we waren vertrokken.
Ik heb denk ik elke lul gezien. Die mannen vonden het gelijk zelf tof dat ze hun spel eens veroorloofd konden tonen. Ze waren allemaal zot van mij. Er zat er een hele knappe bij en heb daar vrij lang bijgestaan maar wou gelijk nog een beetje verder verkennen.
Ik heb echt veel aandacht gehad gisteren. Doet deugd.

23:22 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.