27-05-08

Gadachtenspinsels

n804228083_803488_4184

Voila.. aangezien ik nog geen reactie gekregen heb van jullie op deze knapperd zet ik er nog een foto'tje op. Deze is minder geposeerd. (voor de duidelijkheid, tis de middelste)

Ondertussen heb ik al 3 mails van hem gehad en heb ik al een chatsessie achter de rug. Chatten is niets voor mij! Het is gelijk dat vanaf ik daaraan begin ik opeens vanalles anders dringend moet doen, dat mijn telefoon afgaat en deze keer was het zelf zo erg dat niet enkel mijn gsm begon te rinkelen maar dat mijn thuistelefoon ook op actief stond. Ik heb het gelukkig niet verkloot.

Tijdens het chatten zei hij me dat hij me wel iets moest vertellen. Ik was benieuwd wat er ging komen maar het bleef gelijk maar duren. "Stuur maar hoor, ik kan tegen een stootje"schreef ik.
Hij heeft een burn out gehad. Hij schreef dat hij enkele maanden thuis zat van zijn werk en elke keer hij mensen zag hetverkeerd afloopte.
Zijn grootmoeder was gestorven, zijn hond is gestorven, het is gedaan mijn zijn vriendin wat wel kwam doordat ze hem niet kon steunen en zijn moeilijke periode, ze moet ook blijkbaar zijn auto kapot gereden hebben. Het was waarschijnlijk te veel om allemaal samen te verwerken.

Maar nu voelt hij hem goed.
Toen ik deze blog begon zat ik ook in een zware depressie, ik vertelde hem dat ik iets soortgelijks meegemaakt had. Vertelde hem hoe ik mij voelde toen en waat me geholpen heeft. Het deed hem deugd.

Hij vertelde me dat hij nog een paar maand niet werkt, nu zit hij op mutualiteit maar hij wil daarna veranderen van job. Dus zo tot julie is hij nog vrij beschikbaar en schreef hij, heeft hij nog veel tijd om met mij gezellige dingen te doen. Ik vind het wel leuk.

Ik ga wel nog niet op wolken lopen.

 

23:18 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.