31-05-08

Lets date

Morgen heb ik afgesproken met mijn nieuw vlammeke.  Ik heb er weinig verwachtingen van. Misschien is dit maar best want grote verwachtingen zijn meestal teleurstellend. Toch.. ik ruik bij mezelf een sprankje hoop.
Deze date is ook wel een beetje om me over Thomas heen te zetten. Ik hoop dat deze man mijn hart weet te verroveren, dat hij mijn pijn kan verwijderen uit mijn hart.

Ik ben wel niet meer zo knap als vroeger, al die zorgen en problemen hebben wel littekens gegeven.
Ik wil weer zo knap worden..
Als een man mij nu verteld dat hij me een mooi meisje vind kan ik het in de verste verte niet geloven.

Thomas vertelde mij dat wel nooit en dat was ook niet goed. Ik voelde me daardoor gewoon echt niet aantrekkelijk op sommige momenten.

Ergens heb ik het gevoel dat ik me heel gemakkelijk terug ga kunnen vinden in de nieuwe vlam aangezien hij ook uit een dal heeft moeten komen.
Hij voelt zich goed, ik voel me ook goed maar ik voel wel nog altijd dat er een storm geweest is. Mijn storm duurde lang, veel te lang,..
Het was gelijk dat ik volledig opnieuw moest regenereren.. En soms voel ik dat ik niet mag vergeten dat ik nog altijd een beetje in dat proces lig.
Ik denk doordat ik er mee leerde leven dat ik niet door had dat het zo lang heeft geduurd. Mijn enige schrik is dat ik nu terug val.. maar ergens is dat onmogelijk want mijn probleem is volledig opgelost. Ik ben volledig zelfstandig geworden en niet meer afhankelijk van mijn ouders.
Mijn moeder heeft van mijn leven een hel willen maken.

Ik had morgen afgesproken met Thomas maar heb die dus afgebeld.

 

19:59 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Spannend Ben benieuwd hoe het zal aflopen, je date...

Gepost door: Bubbeltjes | 01-06-08

De commentaren zijn gesloten.