31-05-08

Lets date

Morgen heb ik afgesproken met mijn nieuw vlammeke.  Ik heb er weinig verwachtingen van. Misschien is dit maar best want grote verwachtingen zijn meestal teleurstellend. Toch.. ik ruik bij mezelf een sprankje hoop.
Deze date is ook wel een beetje om me over Thomas heen te zetten. Ik hoop dat deze man mijn hart weet te verroveren, dat hij mijn pijn kan verwijderen uit mijn hart.

Ik ben wel niet meer zo knap als vroeger, al die zorgen en problemen hebben wel littekens gegeven.
Ik wil weer zo knap worden..
Als een man mij nu verteld dat hij me een mooi meisje vind kan ik het in de verste verte niet geloven.

Thomas vertelde mij dat wel nooit en dat was ook niet goed. Ik voelde me daardoor gewoon echt niet aantrekkelijk op sommige momenten.

Ergens heb ik het gevoel dat ik me heel gemakkelijk terug ga kunnen vinden in de nieuwe vlam aangezien hij ook uit een dal heeft moeten komen.
Hij voelt zich goed, ik voel me ook goed maar ik voel wel nog altijd dat er een storm geweest is. Mijn storm duurde lang, veel te lang,..
Het was gelijk dat ik volledig opnieuw moest regenereren.. En soms voel ik dat ik niet mag vergeten dat ik nog altijd een beetje in dat proces lig.
Ik denk doordat ik er mee leerde leven dat ik niet door had dat het zo lang heeft geduurd. Mijn enige schrik is dat ik nu terug val.. maar ergens is dat onmogelijk want mijn probleem is volledig opgelost. Ik ben volledig zelfstandig geworden en niet meer afhankelijk van mijn ouders.
Mijn moeder heeft van mijn leven een hel willen maken.

Ik had morgen afgesproken met Thomas maar heb die dus afgebeld.

 

19:59 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-05-08

Gadachtenspinsels

n804228083_803488_4184

Voila.. aangezien ik nog geen reactie gekregen heb van jullie op deze knapperd zet ik er nog een foto'tje op. Deze is minder geposeerd. (voor de duidelijkheid, tis de middelste)

Ondertussen heb ik al 3 mails van hem gehad en heb ik al een chatsessie achter de rug. Chatten is niets voor mij! Het is gelijk dat vanaf ik daaraan begin ik opeens vanalles anders dringend moet doen, dat mijn telefoon afgaat en deze keer was het zelf zo erg dat niet enkel mijn gsm begon te rinkelen maar dat mijn thuistelefoon ook op actief stond. Ik heb het gelukkig niet verkloot.

Tijdens het chatten zei hij me dat hij me wel iets moest vertellen. Ik was benieuwd wat er ging komen maar het bleef gelijk maar duren. "Stuur maar hoor, ik kan tegen een stootje"schreef ik.
Hij heeft een burn out gehad. Hij schreef dat hij enkele maanden thuis zat van zijn werk en elke keer hij mensen zag hetverkeerd afloopte.
Zijn grootmoeder was gestorven, zijn hond is gestorven, het is gedaan mijn zijn vriendin wat wel kwam doordat ze hem niet kon steunen en zijn moeilijke periode, ze moet ook blijkbaar zijn auto kapot gereden hebben. Het was waarschijnlijk te veel om allemaal samen te verwerken.

Maar nu voelt hij hem goed.
Toen ik deze blog begon zat ik ook in een zware depressie, ik vertelde hem dat ik iets soortgelijks meegemaakt had. Vertelde hem hoe ik mij voelde toen en waat me geholpen heeft. Het deed hem deugd.

Hij vertelde me dat hij nog een paar maand niet werkt, nu zit hij op mutualiteit maar hij wil daarna veranderen van job. Dus zo tot julie is hij nog vrij beschikbaar en schreef hij, heeft hij nog veel tijd om met mij gezellige dingen te doen. Ik vind het wel leuk.

Ik ga wel nog niet op wolken lopen.

 

23:18 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-05-08

Een stapje verder

n804228083_803485_3411

Wat vind je hier van?
Best wel knap zou ik zeggen.
Ik heb deze man 4 jaar geleden leren kennen op een VIP-feestje.
Ik stond aan te schuiven aan de bar toe hij tegen mij begon te praten. Hij vertelde me dat ze buiten juist ruzie tegen hem hadden gezocht.
Normaal vind ik dat maar niets als er een man tegen mij begint te spreken maar voor deze knapperd week ik wel vlug uit van mijn princiepe.
We gingen samen naar de zetel voor ons drankje te drinken.
Ik ben soms zo'n lomp kieken! Ik kan me nog herinneren dat ik gans mijn wodka over zijn broek gemorst had. I was ongelofelijk onder invloed althans ik nog behoorlijk vlot was. Het was dan ook niet enkel alcohol dat ik gedronken had. Hij maakte er gelijk niet veel van en ik trok het me juist genoeg aan maar niet te erg. Ik had nog wat zakdoekjes in mijn handtas zitten.
Ik volgde de hele tijd zijn lippen, zo'n zin had ik om hem te kussen.
Ik kuste hem, midden in zijn zin.

Die avond heb ik niet vel anders gedaan dan zitten praten en kussen. Twas echt wel zalig.
De enige domper was dat ik juist een relatie begonnen was met iemand. Nog niets serieus maar het was wel de bedoeling om er iets serieus mee op te bouwen. Ook hij had een vriendin...

Achteraf wou hij nog afspreken,.. In het begin wou ik dat ook maar mijn relatie primeerde. Uiteindelijk ben ik boos geworden omdat hij mij nog altijd mailde.. Hij had een vriendin. Ik kon er niet tegen dat hij dat zijn vriendin aandeed.

Maar nu, ...

Ik heb deze namiddag een mailtje gehad van hem. Dit is één van de foto's die hij me doorstuurde

19:52 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-05-08

Mijn eerste avond uit als vrijgezel!

Gisteren was echt een mooie dag.
Ik had eerst met Thomas afgesproken. Het voelt echt goed als we samen zijn.
Toen hij vertrok vroeg hij me wanneer we nog eens afspraken. Waarom? Vroeg ik hem terug. Was hem zo'n beetje aan het plagen maar uiteindelijk hadden we niet meer afgesproken. Ik belde hem op voor te vragen wanneer ik hem nog eens zou zien. Ik vroeg hem of hij woensdag wou. Hij begon opeens heel bokkig en moeilijk te doen. "Kga zien, misschien" zei hij. "Ik zal je maandag nog bellen". "Waarom misschien?" vroeg ik hem.
"Omdat ik nog andere dingen te doen heb!"
"Je kan die dingen toch ook op andere momenten doen? Ofwel wil je ofwel niet, wat wil je?"
"Oke tis goed."
"Maar je wil toch zeker afspreken?"
"JA!"
Hij zei het allemaal op een zeer geïrriteerde toon. Het was alsof ik hem stoorde in zijn moment. Pieter was er bij, zijn vrienden waren er bij.. Dan is hij niet meer lief.

Dat was zo beetje de domper van mijn avond. Misschien mijn best wwant ik denk dat het wel voor reactie heeft gezorgd.
Rond half zeven ben ik bij mijn vader gaan bbq'en en idaarna ben ik nog naar wat vrienden gegaaan. Die waren gelijk allemaal zo moe en rond 12u gingen ze al allemaal door. 
Ik wou  echt niet gaan slapen, mijn energie was gestegen naar de avond toe. Ik belde vlug mijn BV op en vroeg ze waar ze zat. Nice,.. ze was al vertroken naar het stad.
"Blijf waar je zit ik ben daar binnen 15 minuten!"
Ik was echt super in de stemming, heb de hele tijd zitten dansen en sociaal zitten doen.
Op een gegeven moment kwam er een hele groep mannen naar binnen in schotse kilten... Mmmm sexy.. Ze hadden zich naast ons geparkeerd.
Ik vroeg me af of ze daar nu een onderbroek onder hadden of niet en voor ik het zelf door had was die rok al naar boven! En we waren vertrokken.
Ik heb denk ik elke lul gezien. Die mannen vonden het gelijk zelf tof dat ze hun spel eens veroorloofd konden tonen. Ze waren allemaal zot van mij. Er zat er een hele knappe bij en heb daar vrij lang bijgestaan maar wou gelijk nog een beetje verder verkennen.
Ik heb echt veel aandacht gehad gisteren. Doet deugd.

23:22 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Tarrot

Matigheid

Je hebt een tijd achter de rug waar je keuzes hebt gemaakt. Je zit tijdelijk even in een soort niemandsland, waarin je geleidelijk aan je weg gaat zoeken. Je gaat uitproberen wat goed voor je is. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Je wordt bij je zoektocht heen en weer geslingerd tussen optimisme en pessimisme. Dan ga je twee stappen voor uit en dan, heb je weer het gevoel dat je even hard achter uit gaat. Let wel je komt vooruit al gaat het voor je gevoel langzaam. Het is een kaart die veel tijd vraagt, echter je komt er wel.
Raad:
Ga experimenteren, ga zoeken naar wat je denkt dat goed zal zijn voor je. Probeer van alles uit en laat je niet ontmoedigen als je niet een, twee, drie het gevoel hebt dat het je wat oplevert. Kansen liggen niet voor het oprapen en het is aan jou om ze te zoeken en vorm te geven.

 

De Gehangene

Je hebt een punt bereikt waar je alle verzet tegen verandering loslaat. Je geeft je over aan het lot en staat toe dat er moet gebeuren wat er moet gebeuren, je bent er van door drongen dat, wat er ook gebeurt, je over voldoende wijsheid en kracht beschikt om op een voor jouw juiste wijze te reageren. Je staat op een punt de onderwereld te betreden, de kaart maakt van alles mogelijk.
Raad:
Sta ook inderdaad toe dat er van alles gebeurt, verzet je er niet tegen. Volg daarbij je gevoel en leg praktische overwegingen terzijde. Je staat aan de vooravond van een belangrijke transformatie in leven. Verzet je er niet tegen. Maak een sprong in het diepe.

 

De Dood

De kaart betekent geen dood echter wel een transformatie. Het door hakken van knopen daar is het tijd voor, het is je eigen keuze en beslissing . Je streept dingen weg die niet meer van belang zijn voor je en die, als je er mee doorgaat, blokkades worden. Aan de ene kant is het prettig en geeft het een goed gevoel, aan de andere kant zit er ook een pijnlijke kant aan de kaart, aangezien het door hakken van knopen niet altijd even gemakkelijk is. De knoop door hakken kan het einde van een relatie betekenen en dat is niet altijd even makkelijk.
Raad:
Hak de knoop inderdaad door en kijk niet te veel achter om, terug blikken op oude tijden, maakt je alleen maar onzeker en zet je aan het twijfelen of je de juiste beslissing wel neemt.

 

Zeven van Kelken

Je zit in een situatie waarin je veel van je illusies ontmaskerd hebt. Je bent naar binnen gericht en het is verleidelijk om in één ervan opnieuw te geloven. Je probeert jezelf wijs te maken dat er toch wel wat in zat. Maar je weet eigenlijk wel dat dat niet klopt en dat je op zoek moet naar wat werkelijk voor jou het ware ideaal is. Daarbij ga je van je eigen gevoel uit, waardoor je door je omgeving niet altijd word begrepen. Dit kan kritiek opleveren, die op haar beurt jou weer onzeker maakt en een gevoel geeft van afgewezen te worden. De kaart geeft een soort innerlijke dialoog weer, die met de jaren gemakkelijker wordt. In de jeugd zijn er nog zoveel idealen die later illusies blijken te zijn. Met het ouder worden, maak je jezelf niet zo gemakkelijk meer iets wijs, omdat je een aantal luchtkastelen al hebt gesloopt.
Raad:
Ga in jezelf op zoek naar wat je werkelijk wilt en trek je daarbij niets aan van wat je omgeving ervan vindt. Je hebt al genoeg dingen uitgeprobeerd, laat je niet verleiden tot oude patronen

 

Tien van Staven

Enerzijds voel je je op slot gezet en voel je een verlangen naar bevrijding. Anderzijds wil je geen afstand doen van al het werk dat er voor je ligt en dat er naar jouw idee nog allemaal moet worden. Het is druk, chaotisch en je gaat gebukt onder de last van alle activiteiten die je om je aandacht vragen. Er groeit een verlangen in je om je 'ideaal' te vinden.
Raad:
Ook al zou je het liefst maar met één ding willen bezighouden of zelfs afstellen. Kijk ook of er zaken zijn die je kunt delegeren. Je hoeft tenslotte niet alles zelf te doen. Als je slim bent, maak je gebruik van de mogelijkheden die anderen te bieden hebben.

 

Vier van Kelken

Als je je ideaal wilt volgen en meer inhoud aan je leven wilt geven, dan moet je je huidige vastigheden loslaten. Rationeel kun je dat begrijpen. Nu moet je zien dat je daar emotioneel naartoe groeit. Je voelt je ontevreden: wat je hebt, bevredigt je niet (meer), wat je eigenlijk zou willen, dat durf je niet aan.
Raad:
Zekerheden loslaten en idealen achternagaan is niet niets. Om daar naartoe te groeien, heb je tijd nodig. Geef jezelf de tijd om dit proces in alle rust te voltooien. Houd jezelf niet voor de gek dat je eigenlijk best gelukkig bent met wat je hebt, accepteer dat je wat anders wilt en doe nog niets voordat je helemaal doordrongen bent van het feit dat je idealen zwaarder wegen dan de bestaande veiligheden.

 

Drie van Kelken

Er komt een enorm vreugdegevoel in je los. Je gelooft heel sterk in de toekomst, je durft te geloven in jouw ideaal, ook al druist dat in tegen wat de wereld er voor mening over heeft. Je gelooft in wonderen en in sprookjes en in 'happy endings'. Je toost op de toekomst.
Raad:
De kaart test je op je vermogen om hoop, geloof en liefde te ervaren in de breedste zin van het woord. Er wordt een houding van je gevraagd waarin je scepsis en wantrouwen overboord gooit. Durf mee te gaan in een kinderlijk vertrouwen dat alles vanzelf wel op zijn pootjes terechtkomt.

 

De Hierofant

Als deze kaart valt dan wil je iets oplossen of bereiken, je hebt een vraag of een probleem of er ligt een uitdaging voor je. Je dient hier zo goed mogelijk mee om te gaan, je bent ook instaat om dit te doen. Er zijn al vaker problemen geweest waar je mee uit de voeten kon, dus nu ook. Doe het op een krachtige en volwassen manier, je kunt de uitdaging aan.
Raad:
Gebruik je verstand, ga analyseren, inventariseer eerst je tekortkomingen en bekijk wat je nodig hebt om tot oplossing te komen. Vervolgens zoek je hulp dit kan van arts tot jurist zijn, afhankelijk van het probleem. Zorg dat je hulp krijgt en ga er mee aan de slag, de helper kan je de weg wijzen, echter zul je het zelf moeten doen

 

Negen van Staven

Je hebt een hoofdstuk achter de rug waarin je de confrontatie met jezelf bent aangegaan, je hebt hard gewerkt en hebt nu het gevoel: wat me ook overkomt, ik kan het aan, want ik heb bewezen wat ik waard ben. Je hebt stevig zelfvertrouwen ontwikkeld. Je hebt het zwaar gehad de laatste tijd en je bent eigenlijk wel toe aan wat rust, maar je bent daar eigenlijk te ongeduldig voor. Je bent alweer aan het broeden op nieuwe plannen.
Raad:
Het is niet verkeerd om je open te stellen voor nieuwe ideeën of plannen, toch is het van belang dat je voldoende rust neemt, dat heb je verdiend, dus neem het er maar van.

20:39 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-05-08

Happy Single

Ik ga het toegeven.. Mijn leven zonder Thomas is mooi.. veel mooier. Het is zalig, het voelt perfect, ik ben gelukkig, op dit moment zelf een beetje euforisch! Zo gelukkig voel ik me op dit moment over de dag dat ik gehad heb en het leven dat ik nu leid.
Mijn dag vandaag zag er zo uit:

Te beginnen bij gisteren avond. Ik moest vandaag niet werken wat al overheerlijk was dus kon ik gisteren echt wel genieten van mijn avond. Eerst ben ik met een vriend wat gaan rondrijden in zijn auto, ik doe dat nu eenmaal graag. Dan toen hij mij thuis afzette stond er al een vriendin van mij te wachten aan mijn deur. Ze was een beetje ziek maar had ze al meer dan een week niet gezien dus we hadden wat wel bij te vertellen.Ik natuurlijk over het proces dat ik nu meemaak en zij over haar vurig verlangen naar haar minnaar. Onjgeveer rond 10u kreeg ik onverwachts bezoek. Echt, super zalig! Een vriend van mij die ik veel te lang, wat twee weken is niet meer gehoord of gezien. Hij was ontslagen op zijn werk. Hij had zijn werkgsm moeten afgeven en hij zal natuurlijk zijn dipje gehad hebben. Zo erg voor die jongen! Hij had eindelijk zijn droomjob eens in handen! 6 maanden heeft het geduurd. Hij stond hier samen met een maat van hem die ik ook ken. Twas echt super gezellig. ( Al mijn vrienden beginnen mekaar ook langzaamaan te kennen en dat vind ik ook super zalig) We hebben wodka shotjes met vers fruit zitten drinken om mlissa haar keel te ontsmettten. Ze zat namelijk met een hoestje in haar keel. David en Melissa moesten vandaag werken maat Toontje niet, die ging normaal bij David blijven slapen maar ik moest ook nog niet gaan slapen!! Hij i hier blijven slapen. Ik heb hem wel in de zetel laten slapen. vroeger mocht hij bij mij in mijn bed slapen, dat was meestal nadat we uitgegaan waren maar we hebben dan nooit seks gehad! Ik ben een hete maar ik moet dan wel echt sterk uit mijzelf seks willen met die man, anders is het niets! Deze keer kon ik hem niet in mijn bed leggen. Het was nu eenmaal de kamer en het bed dat ik met Thomas deelde. Het was wel super gezellig en af en toe dwaalden mijn gedachten stiekem af naar seks met hem. Ik heb er wel al een seks mee gehad. Twas echt wel goeie seks. Goeide seks meot van 2 kanten komen, volgens mij hangt het allemaal af van hoe zwak de zwakste schakel is. Als het verschil niet te groot is dan maakt dat allemaal niet uit maar als de afstand te ver is, is die moeilijk over te steken.
Toon is geen zwakke schakel.
We waren op een gegeven moment over pornofilms bezig. Ik heb Prime tv dus de natuurlijke reactie van een man is natuurlijk "porno" ;). Ik vond er geen. Ik kijk daar zelf nooit naar. Als ik alle minuten aan makaar plak zit ik aan 45 minuten ofzo! en dan neem ik het nog ruim.  Hij vroeg me hoe ik dan zo leren neuken heb. Hij is echt zo onder de indruk van mij! Best grappig. Wat ik wel lief vond die avond was dat hij het zo safe allemaal speelde. We lagen samen in de zetel en hij heeft echt niets geprobeert. Ik vind dat nu eens echt lief. Is misschien een beetje raar maar hij is er echt wel het typetje voor. Respect!
Ik heb zo heerlijk lang geslapen! Tot half 12
Zo ben ik dus mijn dag gestart.
Eerst een plasje doen ;)
Ik ben naar beneden gelopen om Toon wakker te maken. Ik voelde me vandaag overheerlijk, direct was ik aan het zingen.

een paar uurtjes later kreeg ik telefoon. "Stel je klaar want ik kom je ontvoeren". Ik stond er jammergenoeg nog niet op en Toon zat ook nog bij mij. Hij moest evene wachten.

Vloeg een douche genomen en klaar was kees, ik was vertrokken. Toon is nog wat blijven zitten. Hij was bezig mijn psc inorde te stellen want Thomas hadhem echt wel niet goed geïnstaleerd waardoor hij weer op plotse momenten uitviel. Waarom hem niet laten zitten? Ik ken he nu ondertussen wel al een tijdje en the soul goes deep.
Met den ander kerel was het de max. Das een vriend van nog in de middelbare school die ik nog nog meerdere malen in de week zie, zo'n beetje de vriend waar ik toch het dichst van al bij sta. We zijn naar Nederland gegaan
Lekker gezellig!
Rond 16.30 had ik afgesproken met een vriendin om een terrasje te doen. Ik hou wel van plaatsjes waar er veel volk passeerd. Ik kijk graag naar de mensen. Voor mij mag een man naar iedereen kijken zolang hij genoeg naar mij kijkt, als ik maar weet dat hij mij sexy vindt.
We zaten echt te praten en te zeveren, twas gelijk echt wel het plezantst aa, oze tafel op terras. In België lopen der echt wel veel zure pruimen rond ze.
Om half 8 hadden we afgesproken met nog een ander vriendin om, jawel, naar een uppeerware te gaan!
Twas echt zalig. Al de vrouwen, inclusief mijzelf hadden gelijk wel een vijs los.
Een bende super hete wijven! ;) Cool.. Om het kwartier begonnen we naar het wc te lopen! Die dame had daar 2 soorten zalfjes gezet die je op je clitje moest smeren. Dat werkte dus echt hé, we zaten daar allemaal te giegelen. Het kriebelde dan ook een beetje ;)

En nu ben ik thuis, alleen en gelukkig.

Slaap zacht

01:45 Gepost door moi in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-05-08

Prioriteiten.

Ik moet mijn prioriteieten veranderen. Als ik een relatie heb stel ik die meestal voorop. Dat is niet altijd zo goed maar ben wijs genoeg om toch niets te laten vallen.

Mijn vrienden en werk komen op de eerste plaats. Ik ben echt veel ambitieuser als ik vrijgezel ben. Dan wil ik echt geld verdienen.
Toch, deze keer is het een klein beetje anders. Ik wil nog altijd een man.  Ik wil een gezin. De  vorige keer dat  ik vrijgezel was wou ik rondreizen, in het buitenland werken maar nu niet. Ik wil deze keer echt blijven waar ik ben. Ik zou het mentaal bijna niet meer aankunnen, ik ben vanaf mijn 12 jaar tot nu bijna ieder jaar verhuisd, 1 x ben ik 2 jaar op dezelfde plaats gebleven. Het zou mij breken, dat denk ik toch. Ik ben sterkte aan het opbouwen.

 Mijn vrienden zijn nu echt wel belangrijk voor mij.
Ik zat daarjuist te denken aan mijn beste vriendin Sara.. Het is weer even geleden dat ik ze gezien heb. Ik ben echt het meisje, de vrouw die zich omringd met mannen, de meesten zijn echt wel goede vrienden die ik al meerdere jaren ken maar  vriendinnen zijn er maar weinig toch genoeg.
Ik had haar als eerste gevraagd of ze bij me kwam wonen maar daardoor begon ze heel verwend te doen, om het zo te zeggen "ze nam geen blad meer voor de mond en hield haar echt niet in". Al haar frustraties zat ze opeens op mij te uiten. Sorry ze, maar ik wil al niet meer met haar samenwonen.
Ik heb ze dan maar even met rust gelaten. ze is een hele goede vriendin maar echt geen makkelijk karaktertje. Ze kan soms echt boos zijn voor domme dingen en gewoon veel te vaak. De laatste tijd was het gelijk wel veel minder.. Tkon gelijk niet blijven duren. hihi.. ;) Ze klinkt gelijk verschrikkelijk maar dat is ze niet hoor. Ik kan me er super me amuseren.. We zijn echt op ons gemak als we samen zijn. We zijn eerlijk. Juist koopt ze mijn kleren na, dat vind ik niet echt eerlijk. Maar ze mag ze nooit aandoen als ik hetmijne aan heb.

Deze avond is er een vriend langs gekomen. Twas lekker gezellig. Ik was wel niet super sociaal. Ik ben al sinds het gedaan is met Thomas wat stiller.

Ik voel me verliefd op verliefd zijn. Ik wil een liefde tegen komen. Ik kan echt heel veel liefde geven.
Ik zie er een beetje gevaarlijk uit krijg ik soms te horen. Sommige mensen hebben echt schrik van mij gewoon door hoe ik er uit zie maar ik ben echt wel een mega lief meisje.
Thomas had ook schri, Bertje ook. Bij Thomas was dat vlug gedaan maar bij Bert bleef dat echt wel lang hangen. Dat kwam denk ik omdat hij mijn ex kende en die hem de hele tijd slechte dingen over mij influisterde...

Morgen zijn we donderdag.

Bijna terug weekend.

 

23:19 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Goede Middag..

Ik heb het niet kunnen laten van Thomas te bellen deze morgen. Moest hem nog vanalles meedelen maar door zijn vies gedrag had ik dat gisteren niet gedaan. Ik vertelde hem dat zijn planten hun geslacht bekend gemaak hadden en hoe mijn sollicitatie was.
Mijn sollicitatie was schitterend. Ik geef mezelf 80% kans op de job. Het was a de tweede keer dat ik uitgenodigd was dus dat betekende al veel goeds. Ik werd zelf voorgesteld aan mijn toekomstige collega en we konden direct gesprek voeren, dat was al een goed teken. Ze wouden de hele tijd weten of ik de job zag zitten en vroegen me wanneer ik beschikbaar was, hoelang mijn opslagperiode duurde. Ik ging met een ongelofelijke glimlach naar buiten.
Eén iets wat wel vrj grappig was dat ik bij het naar buiten gaan nog eens extra mijn hoofd draaide en hij had gelijk ook een mega glimlach, zijn hoofdje een kwartje gekanteld en zijn ogen op mijn kont! Moest nog meer lachen.

Er komt hier misschien en vriendin wonen in oktober. Tot dan zal Thomas zijn deel wel betalen. Anders verliest hij zijn waarborg.
Ik hoef echt geen man in mijn huis.

11:50 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Over and out.

Ik heb eens goed zitten nadenken.
Ik kan echt wel beter dan Tgomas krijgen. Ze zijn bijna allemaal beter.
Thomas moet uit mijn hoofd. Het is zo langzaam aan het lukken. Wandaag vond ik hem echt niet zo leuk meer.Ik wil zelf afstand van hem nemen. 

Deze gedachten had ik al voor dat ik hem deze avond hoorde! Hij wou me iets geven, iets wat ik dringend nodig had maar hij ging me dat zondag normaal gegeven hebben. We zijn nu dinsdag en om kwart voor elf deze avond had ik hem nog niet gehoord. Toen ik hem belde en vroeg waarom ik hem nog niet gehoord had werd hij vies. Chagrijnig zelf. Ik vroeg hem wat er met hem scheelde. Hij zei dat hij hem gelijk moest verantwoorden. Euhhh... Dat was mijn bedoeling niet. Heb gewoon al 3 dagen en al een tijdje langer gewoon een timer nodig. Wou het gerust zelf wel gaan halen voor 12 EUR in de Brico. Moest niet weten waar  hij was. Vroeg me gewoon af wanneer ik die timer ging hebben. Blijkbaar was hij na zijn werk bij mij thuis geweest ,hij heeft nog altijd een sleutel en had hij hem daar gelegd. Hij vroeg me of ik hem zag liggen maar ik was nog altijd niet  thuis.

Man man.. Pff hoef day niet.  

Ik zal mijn plan wel trekken.

Ik wil de man van mijn leven vinden.

 

02:21 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

19-05-08

Opties

Ik heb de keuze..

Ofwel vecht ik voor het gene wat ik met Thomas heb. Er is zeker hoop. Deze jongen ziet mij graag. Hij was hier daarjuist. Hij vertelde me dat hij graag alleen was. Dat dat nu eenmaal zijn aard was. Zei hem daarop dat we niet moesten samen wonen voor een relatie.Hij zei me dat hij gewoon geen toekomst zag in onze relatie. Toen we die one night stand hadden zei hij dat ook.. maar dan kon hij er daarna wel niet tegen dat ik iemand anders leerde kennen.
Wat ik dus kan doen is geduld hebben met Thomas en voor hem gaan. Toekomst genoeg. Ik ga hem dan wel eens moeten duidelijk maken dat hij niet zonder mij wil. Dat hij me wil in zijn leven.  Hoe het nu gaat is eigenlijk perfect.  Het enige wat er nog mis aan is is dat er momenteel geen seks is in de relatie en voor de rest gedragen we ons voor 95 % als koppel.

Wat ik ook kan doen is het laten voor wat het is en misschien graaf ik mijn put dan wel minder diep dan hij is.

Mijn vrienden zeggen allemaal dat ik hem moet laten voor wat hij is.

Vandaag ben ik iets gaan eten met een vriend die terug is van Italie. Hij was zo galant. Het viel me op en deed me deugt. Zo zag ik dat er toch wel anders op de markt is. Hij bracht het echte ladies first gevoel naar boven. Trakteerde me, liet me eerst bestellen.. Het was niet om mij te versieren dat hij dat deed. Het was gelijk een natuurlijke handeling van hem.  Zat hem ook te keuren of hij niets voor mij was.

Good night 

23:59 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Kiss me in the morning

Hij passeerde toen ik aan het posten was. Hij stapte recht naar zijn auto. Ik liep vlug naar buiten en riep hem naar binnen. Mijn gebuur stond daar ook opeens. Die wou duidelijk een babbeltje slaan maar daar had ik helemaal geen zin in. Hoepelde hem af. Thomas passeerde hem en ik sloot de deur. We vlogen naar mekaar toe en plakte tegen mekaar als magneten. De liefde is groot.  Mijn moeder zei me " le couer ça ne demande pas". Ik hoop dat hij dat door begint te hebben. Hij is hier nog even in de zetel komen zitten waar we de hele tijd geknuffeld hebben.  

Had hem deze middag aan de lijn. Hij had me een timer beloofd en die lag toevallig in de auto van zijn broer die dan nog eens in Leuven stond. Deze avond om 23.00 is zijn broer terug met zijn auto en komt hij hem brengen. Ik vroeg hem of hij daarna nog wat bleef en hij zei super enthousiast dat gij dat zeker wou doen. Soms denk ik dat dit nog maar het begin is ook al is dit het einde. Ik durf geen hoop in mijn hoofd planten, soms doe ik het wel maar dat is niet goed. Als is dat doe dan ga ik waarschijnlijk nog eens die pijn beleven die ik gehad heb als het op niets strand.

Een ander probleem is dit huis hier. Ik woon ech in een veel te groot huis voor mij alleen. Het zou een logische stap zijn als ik er een huisgenoot bij neem.  Er zijn 2 grote slaapkamers en 1 kleintje daarnaast is er nog een mega grote living die bestaat uit eetplaats en salon. Een keuken, terras/ veranda en een tuintje! Het is gewoon groot en vooral al die slaapkamers geven die indruk. Ik wil alleen wonen! Dat is het hem juist. Wil de last niet. Ik ben gelijk diegene die hem altijd moet aanpassen aan een ander en wil dat nu helemaal niet! Toch, financieel gaat een huisgenoot wel veel helpen.

W at wil ik? Altijd al die vragen en beslissingen...

14:10 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-05-08

He's gone

Hij is juist een half uurtje door. Twas gezellig samen. We zijn samen een toertje met de auto van zijn vader gaan rijden (vette bak). Het was gezellig.

Wat ik wel niet leuk vond was dat ik op het onverwachts vernam dat hij zijn meubelen wou verhuizen. Hij wou zijn sofa, zijn tv en nog andere dingen mee nemen. Zijn bed mocht hij mee nemen maar als hij zo opeens die sofa mee nam en tv enzo zou ik hier wel serieus in panne liggen en dat voor een aantal maand.  Gelukkig heeft hij nog het beste met mij voor.

Ik zie die jongen ongelofelijk graag. Bert morgen kan me gelijk niets meer schelen. Toen hij toekwam begon ik me triestig te voelen. Besefte hoe hard ik hem mis. Hij was lief voor mij maar dat was het juist. Hij nam me vast, gaf me zelf soms uit zichzelf een kusje.

Ik heb hem ook verteld dat ik hem liefst toch niet terug heb in huis. Ik denk nog altijd in termen van relatie en voor we samenn zouden wonen moeten wij nog een hele lange weg af leggen.

Ergens denk ik wel dat dit nog goed komt. Maar durf het gelijk niet hopen. Toen hij vertrok smeet hij me nog een kusje. Hij zat in het busje bij zijn lmaat met zijn bed en zo in.  Besef opeens dat die auto van zijn vader hier nog staat. Ik wil hem eigenlijk niet meer zien. Het mocht wel afgesloten zijn. Het was schittere

18:18 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Nog 2 uur

Binnen 2 uur staat hij hier en dan gaan we samen iets doen.

Ik heb het nog niet opgegeven. Het is nu 3 weken gedaan, nog niet. Dat is eigenlijk nog veel te vroeg  voor het op te geven maar het voelt gelijk al veel langer geleden. Hij is afgezwakt in mijn hart. Begin anders naar hem te kijken.

Soms vind ik hem wat triestig. Soms denk ik dat hij toch veel opgeeft voor zijn innerlijke problemen en zijn blindheid. Het is echt een gewoonte voor hem om alleen te zijn. Het vraagt wel enige moeite om met 2 te zijn maar de eindresultaten zijn zo veel mooier. We hebben echt wel mooie momenten gehad samen. Ook mindere, maar das normaal. Om eerlijk te zijn voelde ik mij nooit 100% op mijn gemak bij hem. Ik moet gelijk altijd heel intensief rekening met hem houden. Het is gelijk ik op heel dun ijs loop. Mag bij hem niet over een scheef gaan of hij kruipt in zijn hol of juist omgekeerd, hij begint hem vijandig op te stellen. En dat is niet als ik lastig zit te doen. Hij is gewoon zo ongelofelijk gevoelig. Soms zie ik hem als een kindje. Zo raar.

Het is wel niet de bedoeling dat ik hem hier zo zit neerteschrijven. Ik hou nog altijjd van hem. Het is trouwens ook zijn complexiteit dat  me in hem aantrekt. 

straks is hij hier.

Duim voor mij!  

11:29 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-05-08

Recto Verso

Ik was  juist aan het fantaseren over een relatie met een andere man. Ik vroeg me eigenlijk af hoe het zou zijn moest Bert hier wonen. Dat is de vriend die ik voor Thomas had. Ik hoor hem nog geregeld en zie hem nog af en toe.

Hij zou geduld met mij moeten hebben. Bij Thomas was het juist het omgekeerde, daar moest ik geduld hebben. 

Het is misschien raar dat ik het hier neerschrijf maar ik vind, en ik niet alleen dat hij eigenlijk wel wat meer moeite had mogen doen voor een meisje als mij.

Zondag zie ik Thomas en maandag zie ik Bert. Ik wil absoluut seks. Met één van de twee. Het lastige gaat zijn dat ik Bert dan maandag moet zien als ik seks heb gehad met Thomas. Ik betwijfel het of Thomas enig initiatief zal nemen. Eigen schuld dikke bult zeg ik dan ;) Met Bert heb ik ongelofelijk goede seks. Hij is echt geen beginnertje. In het begin dat we samen waren overdonderde het mij soms. Het begon mij op te vallen dat ik er van begon te dagdromen en de seks opnieuw in mijn hoofd zag aflopen. Heel leuk natuurlijk maar ik begon er geile bekken van te trekken en dat heb ik liever niet op publieke plaatsen. Hij toonde mij echt alle hoeken van de kamer. Acrobatische seks.  Geile seks. Die jongen heeft al ongelofelijk veel vrouwen gehad. Dat weet ik met zekerheid. 

Ik kan terug bij Bert gaan. Wil ik dat? We zullen zien. Zorgen voor binnen 2 maand of zelf niet.

23:59 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

no stress

Ik bijt het allemaal een beetje van me af op dit ogenblik. Ik heb op nog nie't veel momenten de pijn de kans gegeven om door te dringen. Soms als ze er dan toch door komt verschiet ik er van.

Hij heeft mijn computer verneukt. Waarom moest hij persee mijn computer formateren? Ik ben nu al mijn muziek verloren en voor mij werkte mijn computer echt wel perfect. En nu is hij weg. Pff. Ga het hem zondag wel vertellen. Ik ben nu te erg aan het rouwen voor mijn muziekcollectie.. Snif.

Waarom wil hij geen afstand van mij nemen? Ik wil dat ook niet, dat zou mijn hart helemaal breken. Hij maakte het gedaan dus snap ik niet eecht goed wat hij wilt. Voor de seks komt hij niet want dat wil hij niet. Maar ik vind het perfect zo..  Ik heb wel ongelofelijk veel zin. Ik weet niet of ik een seksrelatie met hem wil. Ik heb gewoon schrik voor wat dat teweeg gaat brengen. Het zou allemaal niet slecht zijn want bij hem moet het wel allemaal heel traag gaan. Samenwonen was echt wel sneltempo. Duivels. 

De vraag blijft wel nog altijd: Wil ik dit wel?  Hij is anders..

Ik kan me in princiepe ook ne gewone sportieve knappe man nemen. Het typetje.. 

Time will tell..  En dat vind ik nu de max aan niet samenwonen. Ik moet nog wachten tot zondag, dus niet zitten stressen over moren of straks.

01:40 Gepost door moi in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-05-08

Free as a bird

Ik voel me open voor een neiuwe relatie. Ik check elke vent op straat, zit al mijn mannelijke kennissen te overlopen. Daar zit er jammergenoeg niemand tussen maar dat moest ik eigenlijk al op voorhand weten.

Het is daarom niet dat ik niet meer open sta voor mijn ex maar het is gewoon niet voor hem alleen. Hij blijft wel mijn nummer één. Hij enkel geeft mij het gevoel dat ik zoek. Maar de zomer komt er aan. Ik vraag me af wat hij nu denkt.. ? Gaat hij iemand veroveren? Hij is wel niet zo handig met de vrouwen. Tegen mij is hij wel stoer en zo maar dat is omdat ik zo dicht bij hem sta. Ik denk dat hij ergens wel vergat daardoor hoe hij echt is. Het was echt zo.. Ik vind dat toc dat er een andere Thomas bij mij naar boven kwam, eentje die ik nog niet gezien had daarvoor. 

Volgens mij begaat hij nu een fout uit naïviteit. Het is wel zo dat ik echt niet de eerste wil zijn die het hem allemaal moet uitleggen. Hij was een versteende vrijgezel. Die hebben natuurlijk al een heel op zichzelf gebaseerde wereld gecreëerd. Ik ben al een paar keer het eerste liefje geweest. Soms is dat super gemakkelijk maar dan andere keren is dat dan een regelrechte ramp.

Thomas durfde het eerste zelf niet aan zijn vrienden vertellen, dan ook niet aan zijn ouders. Hij durfde mij eerst ook niet kussen en knuffelen bij zijn vrienden, enkel het laatste weekend begon hij het te doen. Ik snap niet dat hij echt er gelijk volledig voor uitkwam bij zijn vrienden en zo het weekend voor dat hij het opstapte.

Hij ziet mij nog graag. Dat weet ik zeker.

Gisteren avond was raar. We hebben veel geknuffeld en mekaar af en toe ook wel een kusje gegeven maar vanaf dat ik merkte dat hij teveel emoties kreeg stootte hij me weg. Dat samen wonen was een regelrechte ramp. dat was ergens toch wel te verwachten. Dat was te veel in één keer. Waarom kunnen we nu niet samen zijn? Ik wil dit wel maar toch nu nog niet helemaal. Later.. Of misschien toch niet? Ik hou wel mega veel van hem.

Ik zie hem zondag opnieuw. Hij wil me echt wel zien. T'is zo ne rare.. Waarom zo ne gast? Is dat slecht? Goed? Gaa dat lukken? Ik denk van wel maar met heel veel geduld. 

23:33 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-05-08

POL:

Dit is een oproep naar alle lezers:

"Hoe kan je als single vrouw zonder diploma goed rondkomen?" (en niet als hoer)

17:20 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Het is definitief

Deze avond zie ik hem dus terug.

Ik weet niet wat ik er allemaal van moet denken. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen. Ga me sterk voordoen. Ik moet sterker worden. Door hem werd ik zwak. Ik vond dat helemaal niet zo erg maar toch, in deze tijd is het gelijk wel nodig dat je als vrouw een beetje charisma over je hebt en je toont dat je menens bent.

Ga nu ook niet de dominatrix uit hangen.

Ik kreeg juist telefoon van mijn werk. Ik moet altijd paraat staan voor te werken en dan bellen ze mij op als ik moet vertrekken. Ik sta klaar op dit moment en ik ben gelijk al van half 9 wakker. Er belde mij een collega van op kantoor die eigenlijk zot zit van mij en gelijk vorige week ongelofelijk gefrustreed uit de hoek kwam. Hij had zitten roepen tegen mij en mij zitten beschuldigen van dingen. Bah.. frustro.. maar nu deze morgen liet hij blijken op kantoor dat ik nog lag te slapen. Daar kan ik niet tegen hoor. mij in een slecht daglicht stellen op mijn werk.

Hij belde mij terug om te zagen tegen mij. Jong toch, ik heb daar geen boodschap aan. binnen een paar maand ken ik u toch niet meer! De loser!

Ik ga straks naar de sauna.. misschien eens naar de zonnebank.. Ik wil me echt mooi maken voor deze avond, voor Thomas. Maar waarom eigenlijk? Het is niet dat ik hem echt terug wil!? Ik hou wel nog van hem. Maar dat is het. Ik voel mij een open markt klaar om ingewijd en geplukt te worden. 

11:06 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-05-08

Droge tranen

Het doet pijn, echt letterlijk. Ik voel het diep in mijn hart alsof er een orgaantje dubbelgeknoopt zit.

Hij komt nooit meer terug. Dat zei hij me laatste keer. Ergens wil ik hem niet meer terug. Het is nu  bijna  weken dat hij weg is en voel me beter dan er voor. De stress die hij me gaf is van mijn schouder en voel me gelijk veel meer op mijn gemak. Ik wil hem niet meer terug, toch zeker niet meer in mijn huis. Ik heb zelf al een paar keer gedacht dat k nooit meer met een man wou samenleven. Dat is  wel erg. Ik vertelde het zelf tegen mijn moeder. Die schoot natuurlijk in paniek. "Je zal toch wel ooit één in huis moeten hebben als je kindjes wilt." zei ze. Ik zal inderdaad nog wel eens verliefd worden. 

Ik hoop gewoon dat de volgende ne goeien is! ;)

Morgen zie ik mijn ex nog eens. Zie hem nu ongeveer 2 keer per week. Ik vind dat best wel goed. Toch.. ik ga afstand van hem moeten beginnen nemen. Hij mag niet meer de man in mijn leven zijn. Moeilijk..

Wanneer er een deur zich sluit is er altijd wel een ander die open gaat.

verwoesting geeft revolutie 

17:22 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-05-08

Je t'aime

Ik hou van mijn schat. Het is nu wel gedaan maar dat neemt de liefde niet weg. De pijn is soms erg. Mijn hart is aan het bloeden, zo voelt het. En toch, ik weet zelf niet wat ik wil.

Thomas heeft denk ik op zo'n momenten meer gezond verstand dan mij. Ik denk dat hij er gewoon veel rationeler over gaat denken. Ik geloof nog altijd dat het nog niet 100 % gedaan is. Als hij het nog eens wil proberen wat ik betwijfel dan wil ik het ook wel eens proberen. Ik ben gelijk ook wel een beetje wakker geschud, moest misschien wel. Moet meer geduld hebben.Het is niet dat ik dat niet wist maar wil soms toch net wat vlugger gaan. Hou gewoon zoveel van hem. Als ik bij hem ben en alles gaat goed dan heb ik een gevoel dat ik die ik niet wil lossen. Mijn liefde voor hem is echt groots. Ik weet waarom ik voor hem val.. maar dan langs de andere kant snap ik het helemaal niet. Hij is zo anders. Hij is graag alleen.. Ik weet nie of hij voor mij gaat kiezen.

Soms denk ik dat het beter vlug gedaan kan zijn omdat het dan minder pijn gaat doen.. maar dan vecht ik eigenlijk niet voor wat er is. Dat is gewoon de makkelijkste weg nemen, ik zit dan waarschijnlijk wel altijd met de vraag  hoe het anders zou geweest zijn. Soms hebben we echt sprookjes momenten. Als het goed gaat gaat het echt soms schitterend. Maar het is niet makkelijk al direct bij mekaar wonen.  Misschien voor de "vraag" dat ik het zelf niet wil afmaken en hem de keuze laat. Dat ik denk dat ik dan niet met die vraag zal zitten.

Als het gedaan gaat zijn gaat het dan echt de eerste keer zijn dat ik volledig zelfstandig ga wonen. Is ook wel iets nieuws. Zou het niet erg vinden maar toch.. Heb ik liever iets anders? Ja? En dan nee.. en dan weer ja.. Ik wil hem wel zien. Ik heb hem nog niet gezien sinds hij die sms stuurde. Mis hem .. alles aan hem.. Zoveel.. 

22:50 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |