01-06-08

Agenda...

Mijn leven is qua inhoud volledig gewijzigd.
Ik moest er vandaag aan denken wat ik deed met hem toen hij hier  nog tijdens het weekend.
Ik ben vandaag misshien 3 uurtjes alleen geweest.. Dat vind ik op dit moment wel zalig.

Deze morgen moest ik opstaan, ik had een vriendin beloofd met haar naar Auto5 te gaan en daar haar banden te laten wisselen. We zijn met 2 auto's naar daar gegaan, dat is maar 5 min van hier en dan even terug naar mij thuis gegaan. Daar wachten is echt niet leuk. We hebben hier de laatste aflevering van matrouchka's zitten kijken.
Als zij weg was vielen mijn 3 uurtjes alleen. Dat was niet zo slecht want ik was nog niet gewassen ofzo. Een lekkere douche genomen,.. Its Saturday and I'm single!!!! Dan moet je er op je opperbest uitzien!
Om 4 uur stond een vriend hier, we gingen samen naar een gespecialiseerde winkel gaan voor onze hobby.
Daarna zijn we bij den turk gaan eten, ..
Toen ik thuiiskwam stonden er al direct vrienden op mij te wachten om naar het stad te gaan voor cocktails te gaan drinken.
In een van die cocktailbars kwam er een man tegen mij spreken, heet ging mij gelijk echt niet zo goed af. Twas ook echt niet mijn type. Misschien zou het beteer zijn moest dat wel mijn type zijn. ij zag er braaf, goed, lief, slim, gallant.. hahahaha is het dat niet wat ik zoek?? Rare wereld..
Een vriendin belde me, vroeg haar of ik ze oppicken als we naar mij thuis gingen gaan. We waren van plan daar wat gezellig verde te feesten.
Eens bij mij thuis zijn er nog 2 bij gekomen. Het was hier een klein geslaagd feestje!!!

 

Nice

03:53 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.