04-06-08

bewogen dag

Vandaag was zot.

Eerst had ik deze morgen een sollicitatiegesprek in antwerpen in een autogarage als sales consultant.
Die job lijkt me echt wel zalig maar als er iemand bij zit die even goed is als mij maar van antwerpen is dan heeft die de job. Dat vertelde hij me op het einde en kan hem wel begrijpen. Toch, ik voldeed volledig aan het profiel.

Deze namiddag was een ramp.
Om 1 uur was ik naar mijn huidig werk gegaan (waar ik wil weggaan).
Ik heb daar nu toch onder mijn voeten gehad dat het niet normaal is. Tsss, hadden ze me wat beter behandeld dan was ik daar gebleven. Ik moet mijn nafte zelf betalen voor mijn afspraken en ze wouden mij naar adinkerke sturen!!! das ongeveer 100 km van bij mij thuis. Ik heb gezegd dat ik niet ging. Ik ben niet zot en ik vind dat echt onrespectvol van hun! Ik heb het hen gezegd dat als het zo za ze mij onmiddellijk mochten ontslaan!
Uiteindelijk hebben ze mij 100 EUR tegemoetkoming voor mijn benzine gegeven. I won the fight.

Om 3 uur had ik nog een sollicitatie.
Dat meisje haatte mij die met mij een gesprek voerde. Ze aanschouwde me als onmiddellijke concurentie. Ze vroeg me op het einde hoe ik het gesprek vond en zei het haar dat ik het niet goed vond. Duidelijk! Zei haar dat er gelijk niet echt ne klik was tussen ons, integendeel zelf.

Daarna ben ik naar een vriend gegaan. T'is hysterie in de vriendenkring en ik sta (stond) er gelijk onpartijdig tussen. Sta er nog onpartijdig tussen want ik heb juist keer mijn gedacht gezegd tegen een dwaas kind die het echt verdiende. Ik heb zelf achteraf een aplausje gekregen.

Daarna naar een film gaan kijken bij een vriendin... Good luck charlie..

 

00:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.