05-06-08

Today

Ik ben vandaag gaan solliciteren.. De laatste van de 2 dagen sollicitatie-rush. Het was op het Schumanplein in Brussel waar de betogingen van de vissers doorging vandaag. Wat een ramp. Ik was een half uur te laat maar ze hadden me zelf opgebeld dat ik er niet mee moest inzitten. Toch, mijn minuten vlogen voorbij en doordat ik dat plein maar niet kon zien begon ik echt stress te krijgen. Ik bleef de weg maar vragen. Uiteindelijk heb ik een man gevraagd bij mij in de auto te stappen en bij mij te blijven tot het bittere eind.

Er stond onmiddellijk een knappe jongeman voor mij. Daar moet ik ongeveer 45 minuten een goed gesprek mee gehad hebben.
Maar dan kwam er nog een man binnen, amai, zo'n verschijning! Hij was me gewoon de stuipen op het lijf aan het jagen! In het Engels dan nog!
Stress stress...
Daar moet ik dan ook zo'n 45 min mee gepraat hebben. Iedere keer lieten ze mij een kwartier alleen wachten. 3 uur heb ik daar in het totaal gezeten. Er kwam nog een derde gesprek.
Deze man stelde mij gelijk gerust. Hij vroeg mij hoe het al geweest was en verteldde hem dat het eerste goed was maar het tweede niet zo. Hij zei dat dat niet erg was.

09:13 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.