06-06-08

Yihaaaaaaaa

Ik heb vandaag al mijn contract getekend! Ongelofelijk!

Ik heb er echt veel voor moeten doen. en ik heb me ook hard ingezet! Ze hadden me woensdag gevraagd een powerpointpresentatie te maken. Ik zei geen probleem  maar had gelijk niet door dat dat de dag nadien al gemaakt moest worden. Ik had nog niet eens powerpoint op mijn pc staan en het duurde tot de avond eer ik het in mijn handen had.
Tegen de avond was mijn stress-gehalte echt gestegen. Ik wou dat het perfect was.
Het was echt niet gemakkelijk. Ik moest nog een idee uitwerken, foto's vinden, een titel.
Ik belde naar mijn vader voor een engelse uitdrukking te vragen. Dat had ik nog niet verteld, het moest volledig in het engels gedaan worden.
Mijn vader zijn bloed begon te koken van mijn aanpak. Ik moest onmiddellijk mijn woordenboek gaan halen. Dat was nu wel niet echt nodig want internet is een woordenboek maar ja. De manier waaraan ik aan mijn presentatie begon vond hij ook verschrikkelijk. Ik moest aan de hand van 5 foto's mijzelf uitleggen. Ik had al wat foto's gevonden waarmee ik wel kon beginnen en een half verhaaltje er rond. Ik begon een beetje te breinstormen met hem. Ik vond het wel leuk dat hij me kon helpen, het was natuurlijk met een korreltje zout want hij maakte zich boos op mij.
Rond middernacht was ik er mee klaar. Zwoegen en zweten was het maar ik ben er zo fier op.

Mijn vader stuurde me een mail dat het perfect was en geloofde het niet dat ik dat alleen gedaan had. Ik heb het ook niet helemaal alleen gedaan, ik heb goede raad van hem gekregen!

21:46 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.