12-06-08

Parel

Ik mis mijn parel nog altijd. Het is nu meer dan een maand gedaan.

Dit weekend zijn me samen iets gaan eten. Ik had hem meer dan een week niet gezien doordat hij op zakenreis geweest was. Het had me deugd gedaan. Zag he zelf op sommige momenten niet meer zitten om hem nog te zien.
Het was niet zo'n speciaal restaurant maar het was super gezellig met ons 2. We hadden een flesje wijn besteld wat ons ook wat losser maakte. Hij was mega lief. Smeet kusjes naar mij. Het was alsof we een mega veriiefd koppel waren, we zaten in ons eigen wereldje. Dat is toch echt niet normaal?  Moest hem zelf op een gegeven moment zeggen dat we ons een beetje moesten inhouden. Ik snap het niet. Het doet me zoveel pijn.
Bij mij thuis hebben we nog liggen kussen en knuffelen. Ik voelde hoeveel zin hij in me had. Maar zelf seks wil hij niet met mij.
De avond nadien kwam hij nog eens langs om de versterker in te stellen. Ik was echt niet goed van de avond ervoor.. Het is elke keer zo, maar nu was het het ergst. Ik begon te weten. Zat op schijn schoot en had hem vast. Opeens voede ik als een waterval zijn tranen op mijn rug vallen.Wat heeft dit te betekenen?? Ik hou zoveel van die jongen., en hij zoveel van mij??
Volgens mij wordt hiij ingefluisterd door zijn broer die er niet tegen kan dat hij bij me was. Thomas is naïf in al die zaken en ze kunnen hem zeggen wat ze willen.

Ik hoop dat hij me mist.. Hij wil me niet missen..

22:31 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.