12-06-08

Today.. Tomorrow..

Vandaag is het echt maar een vuile dag. Veel te veel regen naar mijn zin.

Ik zit een week thuis voort moment. Geen vacantie maar "between job's". Gisteren heb ik me serieus verveeld. Wist niets aan te vangen met mezelf en andere zaken. kon me echt niet bezig houden. Dat was gedurende de dag. 's Avonds had ik afgesproken met een vriend wat m'n dag wel goed gemaakt had. Ik heb voor hem gekookt. Wou nog een een nieuw brouwsel klaar maken, iets wat ik nog nooit gemaakt had en volledig uit mijn duim gezogen.
Ik denk dat ik me zo verveelde omdat m''n volgend werk nog net iets te ver af was. Vandaag begin ik wakker te schieten en voel ik mijn bloed sneller stromen. Het voelt goed. Ik ben er echt helemaal klaar voor, ik wil er 100% voor gaan. Mijn liefde is van  Thomas naar werk overgeschakeld. Een goede job is voor mij op dit moment het belangrijkste in mijn  leven. Ik wil voor mezelf zorgen! Ik wil echt goed geld verdienen.
De job waaraan ik nu begin is schitterend. Hij past bij mij, ik heb het gevoel dat ik er al mijn capaciteiten ga kunnen ontplooien. Dat is wel heel belangrijk in een job. Vanaf het moment dat ik er goed in wordt ga ik goed verdienen. Ik krijg een goede begeleiding met o.a. een weekje op studiereis. Ola!! Dat is toch wel zalig.
Ik ga me 100% moeten inzetten maar dat heb ik tot nu toe al gedaan. Ik ben er echt wel volledig voor gegaan bij de sollicitatie.
Normaal heb ik een zwak punt bij het in orde houden van zaken en dan voornamelijk administratief maar nu zorg ik dat ik alles in orde heb  a la minute.
Het voelt goed.

17:03 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.