13-06-08

gebeten

Ik voel me gebeten door Thomas dit weekend. Hij heeft me terug in zijn greep. Mijn liefdesverdriet komt weer oplaaien en mijn gevoel aan sociaal contact is nihiel vandaag. Ik zit de laatste dagen graag alleen. Heb deze avond alles afgebeld. Hoe zwak van mij.
Het was gewoon te zalig dit weekend dat de terugval extra zwaar is. Ik had er mij bij neergelegd dat het gedaan was. Mijn gevoelens voor hem waren ook enorm gedaald maar nu zijn ze er weer. Wil hem zelf weer een beetje terug. Heel rustig. En wie weet zelf niet. Ik twijfel weer, dat is het.
Nog een week en dan wil ik hem nog eens zien.. Eerder niet. Ik wil niet dat hij mijn nieuwe job beïnvloed. Als ik hem gezien heb voel ik mij een emotionele warhoop.Mijn EQ moet scherp staan maandag. Wil geen foutjes maken.
Het kan ook geen kwaad om eens wat afstand te nemen. Hij moet weten wat hij wilt. Hij weet het echt niet.
Ik wil hem ook niet aan telefoon spreken maar zou hem willen zeggen dat als je zo hard weent het gevoel toch van diep moet komen. Twas erg. Ik denk dat hij er serieus mee loopt. Maar ik ook.
Ik droom ervan dat alles goed komt, ik wil gewoon niemand anders!
Het rare aan alles is dat ik me een beetje openstel voor mannen. Tot op een gegeven moment wel want ver mogen ze niet komen.
Op dit ogenblik zit ik even zonder aanbidder. Ik kan de eerst komende weekends wel niet uitgaan, niets kopen, niet te veel uitgeven. Zit op budget deze maand doordat ik overschekel van jobs en mijn vorige weerkgever moeilijk doet met betalingen. tsss
Ik heb zo'n zin om nieuwe kleren te kopen om mee te gaan werken!! Ik ben vandaag even int stad geweest en heb gelukkig niets moois zien hangen. Enkel een paar spotgoedkope oorbellen gekocht en vind ze best mooi! Toch een klein oppeppertje. 

22:45 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.