22-06-08

The job

Mijn eerste week zit er op en mijn tweede week op mijn nieuwe job kan beginnen. De eerste week was op het gemak. Ik heb niet zoveel moeten werken maar heb vooral opleidingen gegeven.
De eerste dag was ik er stipt om half negen. Ik kwam toe en kreeg onmiddellijk mijn bureau toegewezen. Ik zit helemaal aan de deur met mijn gezicht naar de mensen die binnen komen. Dat vind ik wel iets mindet. Dan kreeg ik wat boeken toegewezen met cursus materiaal toegewezen en onmiddellijk kreeg ik mijn eerste coaching.
Ik verschoot wel, toen ik terugkwam van de coaching zei mijn mentor dat ik met iedereen eens een babbeltje moest slaan. Ongelofelijk. Ik begon met de eerste 20 tot aan de middagpauze.
Dat was minder, mijn mentor is een echte streber, hij is zo ongelofelijk gefocust. Ergens vind ik het niet gezond, maar het heeft wel iets sexy, hij ziet er ook sexy uit Het is zo een die op zijn bureau eet en ondertussen verder werkt en een beetje de krant leest, echt saai eigenlijk. ook als ik een grapje maak heb ik het gevoel dat hij denkt dat ik onvolwassen ben.  Hij wil dat ik ook zakelijk tegen hem doe.
n de namiddag oest ik dan de rest van de 100 man een goeiedag zeggen. amai.. Twas de moeite. Ik werd wel versierd.
Na een week voel ik me aangetrokken tot 4 mannen op het werk. Mijn directeur die maar 35 jaar is vind ik wel knap. Hij kijkt ook soms doordringend naar mij. Mijn mentor vind ik ook wel knap. maar die twee zijn niet vrijgezel. jammer.
En dan zijn er nog twee collega's van mij die ik wel aantrekkelijk vind.
Simon vind ik super leuk. Hij is niet zo knap maar zeker niet lelijk. alle mannen zijn in costume dus kan moeilijk zeggen dat hij zich goed kleed maar het staat hem wel. hij is voort moment mijn nummer 1. Ik ben zelf blij dat ik hem morgen terug zie. Hij is echt wel nog niet volwassen. 2 jaar ouder dan mij, dat is jonger dan ik gewoon ben.
En dan is er Gautier. Hij kent wel veel mensen die ik maar het zijn allemaal zo dwaze mensen. Toch, ik kan er door kijken, ik hoop gewoon dat hij niet is als zijn vrienden. Hij probeert me te versieren. De tweede middag ben ik met mijn 2 vrijgezellen gaan eten. Ik voelde me helemaal zenuwachtig komen. Hij heeft echt zo glad klapje. Hij is 4 jaar ouder. Dat voel ik wel ergens. Dat is dan een plusjr voor hem, ik heb dat wel graag. Hij is ook knap en heeft echt de uitstraling het gewoon te zijn een costume te dragen. Hij streeft ook wel. Ik heb hem al aan zijn pc geizne en het is echt één die nonstop gas zit te geven.

Bij mijn eerste telefoon was ik ongelofelijk zenuwachtig. Ik wist nog niet goed wat ik moest zeggen. dat is wel belangrijk.
Op het einde van de week liep het al vrij vlot. Dat is wel zalig. Had managers aan de lijn en geen trillingske was meer te bespeuren in mijn stem.

Morgen is het de 2de week

23:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.