25-06-08

Day off

Gisteren was het de 2de dag van mijn 2de week op mijn nieuwe job.
Ik vind mijn job nog altijd schitterend! Heb wel nog niet veel moeten werken, ik krijg de hele tijd opleidingen en moet me oefenen op situaties die ik kan meemaken. Ik voel me echt gedreven en wil er voor gaan.
Mijn mentor is het enige eigenlijk die ik een beetje minder vind maar dat is misschien niet slecht, dan luister ik beter en focus ik mij meer op mijn werk.
Hij is de enige die naast mij zit en soms wil ik dan eens een babbeltje slaan ofzo maar hij heeft daar echt geen zin in. Soms doet hij me denken aan Thomas. Die focus zit er ook in. Als Thomas voor zijn pc zit wordt hij volledig opgenomen in die wereld.

Mijn specialisatie is sales en de opleiding die ik daar voor krijg op mijn nieuwe job is onbeschrijfbaar. Ik werk nu al 1 jaar in de sales en mijn vorige opleidingen waren niets in vergelijking met deze. Het volledige Theoretische achter een verkoop wordt hier uitgelegd tot in het kleinste detail en dan krijg ik nog eens een volledige coaching er bij.
Volgende week ga ik zelf naar Amsterddam voor 5 dagen voor een laatste powertouch en dan amai... ik ga wat goed zijn! Ik zit nu al te canvassen, te prospecteren en het begint al aardig wat te lukken. Ik weet wat ik moet vragen, op welke manier en ken mijn uniek selling points. Ik voel me nu al sterk. Elke ochtend in de trein lees ik mijn notities dat ik klaar ben voor de dag.

Mijn nummer 1 op mijn werk was ziek gisteren, zo jammer, ik had er echt naar uitgezien om hem te zien. Niets aan te doen. De sfeer was wel al heel geprikkeld maandag. Mijn hartje ging al anders slaan en ik weet zeker dat hij wel moet gemerkt hebben dat ik anders aan het doen was. Hij glisterde als hij naar me keer. Ik weet zeker dat ik daar ook stond te stralen. Ik weet niet goed wat ik er mee moet doen. 
Ik ben vandaag niet op mijn werk, ga hem dus twee dagen niet zien. Is niet slecht want het werd echt wel anders, de laatste blik die ik van hem gekregen was 1000 woorden waard. Ik heb het meest van al met hem opgetrokken en sta echt al veel dichter bij hem dan bij gelijk wie. Ik had niet verwacht dat ik iets voor hem ging voelen, dacht dat hij mijn maatje ging worden.
Morgen zie ik hem weer. Vrijdag ga ik met Thomas gaan eten.
Ik heb ondertussen ook een seksvriendje.. Vrijgevochten vrouw... ;)

11:48 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.