28-06-08

switch

I'm falling in love..

Echt, het is doorgebroken, mijn kop doet l niet meer normaal als hij bij me staat en wil op kantoor de hele tijd naar hem kijken.

Toen ik toekwam op kantoor was hij de eerste die ik in mijn visier had. Ik wou me wel duzend keer omdraaien om hem te zien. Ik kon niet wachten tot de middag. Toen het twaalf uur was moest ik naar het toilette.. Ik hoorde hem hoesten in de gang maar was al op de vrouwen wc. Hij moest op luch die middag en heb hem niet meer gezien. Ik vond dat echt wel jammer, het enige moment dat ik hem dan nog ging kunnen zien was tijdens sigarette pauze.. snif.. Ik ben dan maar met de vrouwen op schok gegaan. Ik ben echt niet zo'n vrouwenpersoon maar wil dat niet zo laten opvallen  en eigenlijk vallen de vrouwen nog mee.

22:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-06-08

Day off

Gisteren was het de 2de dag van mijn 2de week op mijn nieuwe job.
Ik vind mijn job nog altijd schitterend! Heb wel nog niet veel moeten werken, ik krijg de hele tijd opleidingen en moet me oefenen op situaties die ik kan meemaken. Ik voel me echt gedreven en wil er voor gaan.
Mijn mentor is het enige eigenlijk die ik een beetje minder vind maar dat is misschien niet slecht, dan luister ik beter en focus ik mij meer op mijn werk.
Hij is de enige die naast mij zit en soms wil ik dan eens een babbeltje slaan ofzo maar hij heeft daar echt geen zin in. Soms doet hij me denken aan Thomas. Die focus zit er ook in. Als Thomas voor zijn pc zit wordt hij volledig opgenomen in die wereld.

Mijn specialisatie is sales en de opleiding die ik daar voor krijg op mijn nieuwe job is onbeschrijfbaar. Ik werk nu al 1 jaar in de sales en mijn vorige opleidingen waren niets in vergelijking met deze. Het volledige Theoretische achter een verkoop wordt hier uitgelegd tot in het kleinste detail en dan krijg ik nog eens een volledige coaching er bij.
Volgende week ga ik zelf naar Amsterddam voor 5 dagen voor een laatste powertouch en dan amai... ik ga wat goed zijn! Ik zit nu al te canvassen, te prospecteren en het begint al aardig wat te lukken. Ik weet wat ik moet vragen, op welke manier en ken mijn uniek selling points. Ik voel me nu al sterk. Elke ochtend in de trein lees ik mijn notities dat ik klaar ben voor de dag.

Mijn nummer 1 op mijn werk was ziek gisteren, zo jammer, ik had er echt naar uitgezien om hem te zien. Niets aan te doen. De sfeer was wel al heel geprikkeld maandag. Mijn hartje ging al anders slaan en ik weet zeker dat hij wel moet gemerkt hebben dat ik anders aan het doen was. Hij glisterde als hij naar me keer. Ik weet zeker dat ik daar ook stond te stralen. Ik weet niet goed wat ik er mee moet doen. 
Ik ben vandaag niet op mijn werk, ga hem dus twee dagen niet zien. Is niet slecht want het werd echt wel anders, de laatste blik die ik van hem gekregen was 1000 woorden waard. Ik heb het meest van al met hem opgetrokken en sta echt al veel dichter bij hem dan bij gelijk wie. Ik had niet verwacht dat ik iets voor hem ging voelen, dacht dat hij mijn maatje ging worden.
Morgen zie ik hem weer. Vrijdag ga ik met Thomas gaan eten.
Ik heb ondertussen ook een seksvriendje.. Vrijgevochten vrouw... ;)

11:48 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-06-08

The job

Mijn eerste week zit er op en mijn tweede week op mijn nieuwe job kan beginnen. De eerste week was op het gemak. Ik heb niet zoveel moeten werken maar heb vooral opleidingen gegeven.
De eerste dag was ik er stipt om half negen. Ik kwam toe en kreeg onmiddellijk mijn bureau toegewezen. Ik zit helemaal aan de deur met mijn gezicht naar de mensen die binnen komen. Dat vind ik wel iets mindet. Dan kreeg ik wat boeken toegewezen met cursus materiaal toegewezen en onmiddellijk kreeg ik mijn eerste coaching.
Ik verschoot wel, toen ik terugkwam van de coaching zei mijn mentor dat ik met iedereen eens een babbeltje moest slaan. Ongelofelijk. Ik begon met de eerste 20 tot aan de middagpauze.
Dat was minder, mijn mentor is een echte streber, hij is zo ongelofelijk gefocust. Ergens vind ik het niet gezond, maar het heeft wel iets sexy, hij ziet er ook sexy uit Het is zo een die op zijn bureau eet en ondertussen verder werkt en een beetje de krant leest, echt saai eigenlijk. ook als ik een grapje maak heb ik het gevoel dat hij denkt dat ik onvolwassen ben.  Hij wil dat ik ook zakelijk tegen hem doe.
n de namiddag oest ik dan de rest van de 100 man een goeiedag zeggen. amai.. Twas de moeite. Ik werd wel versierd.
Na een week voel ik me aangetrokken tot 4 mannen op het werk. Mijn directeur die maar 35 jaar is vind ik wel knap. Hij kijkt ook soms doordringend naar mij. Mijn mentor vind ik ook wel knap. maar die twee zijn niet vrijgezel. jammer.
En dan zijn er nog twee collega's van mij die ik wel aantrekkelijk vind.
Simon vind ik super leuk. Hij is niet zo knap maar zeker niet lelijk. alle mannen zijn in costume dus kan moeilijk zeggen dat hij zich goed kleed maar het staat hem wel. hij is voort moment mijn nummer 1. Ik ben zelf blij dat ik hem morgen terug zie. Hij is echt wel nog niet volwassen. 2 jaar ouder dan mij, dat is jonger dan ik gewoon ben.
En dan is er Gautier. Hij kent wel veel mensen die ik maar het zijn allemaal zo dwaze mensen. Toch, ik kan er door kijken, ik hoop gewoon dat hij niet is als zijn vrienden. Hij probeert me te versieren. De tweede middag ben ik met mijn 2 vrijgezellen gaan eten. Ik voelde me helemaal zenuwachtig komen. Hij heeft echt zo glad klapje. Hij is 4 jaar ouder. Dat voel ik wel ergens. Dat is dan een plusjr voor hem, ik heb dat wel graag. Hij is ook knap en heeft echt de uitstraling het gewoon te zijn een costume te dragen. Hij streeft ook wel. Ik heb hem al aan zijn pc geizne en het is echt één die nonstop gas zit te geven.

Bij mijn eerste telefoon was ik ongelofelijk zenuwachtig. Ik wist nog niet goed wat ik moest zeggen. dat is wel belangrijk.
Op het einde van de week liep het al vrij vlot. Dat is wel zalig. Had managers aan de lijn en geen trillingske was meer te bespeuren in mijn stem.

Morgen is het de 2de week

23:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-06-08

gebeten

Ik voel me gebeten door Thomas dit weekend. Hij heeft me terug in zijn greep. Mijn liefdesverdriet komt weer oplaaien en mijn gevoel aan sociaal contact is nihiel vandaag. Ik zit de laatste dagen graag alleen. Heb deze avond alles afgebeld. Hoe zwak van mij.
Het was gewoon te zalig dit weekend dat de terugval extra zwaar is. Ik had er mij bij neergelegd dat het gedaan was. Mijn gevoelens voor hem waren ook enorm gedaald maar nu zijn ze er weer. Wil hem zelf weer een beetje terug. Heel rustig. En wie weet zelf niet. Ik twijfel weer, dat is het.
Nog een week en dan wil ik hem nog eens zien.. Eerder niet. Ik wil niet dat hij mijn nieuwe job beïnvloed. Als ik hem gezien heb voel ik mij een emotionele warhoop.Mijn EQ moet scherp staan maandag. Wil geen foutjes maken.
Het kan ook geen kwaad om eens wat afstand te nemen. Hij moet weten wat hij wilt. Hij weet het echt niet.
Ik wil hem ook niet aan telefoon spreken maar zou hem willen zeggen dat als je zo hard weent het gevoel toch van diep moet komen. Twas erg. Ik denk dat hij er serieus mee loopt. Maar ik ook.
Ik droom ervan dat alles goed komt, ik wil gewoon niemand anders!
Het rare aan alles is dat ik me een beetje openstel voor mannen. Tot op een gegeven moment wel want ver mogen ze niet komen.
Op dit ogenblik zit ik even zonder aanbidder. Ik kan de eerst komende weekends wel niet uitgaan, niets kopen, niet te veel uitgeven. Zit op budget deze maand doordat ik overschekel van jobs en mijn vorige weerkgever moeilijk doet met betalingen. tsss
Ik heb zo'n zin om nieuwe kleren te kopen om mee te gaan werken!! Ik ben vandaag even int stad geweest en heb gelukkig niets moois zien hangen. Enkel een paar spotgoedkope oorbellen gekocht en vind ze best mooi! Toch een klein oppeppertje. 

22:45 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-06-08

Parel

Ik mis mijn parel nog altijd. Het is nu meer dan een maand gedaan.

Dit weekend zijn me samen iets gaan eten. Ik had hem meer dan een week niet gezien doordat hij op zakenreis geweest was. Het had me deugd gedaan. Zag he zelf op sommige momenten niet meer zitten om hem nog te zien.
Het was niet zo'n speciaal restaurant maar het was super gezellig met ons 2. We hadden een flesje wijn besteld wat ons ook wat losser maakte. Hij was mega lief. Smeet kusjes naar mij. Het was alsof we een mega veriiefd koppel waren, we zaten in ons eigen wereldje. Dat is toch echt niet normaal?  Moest hem zelf op een gegeven moment zeggen dat we ons een beetje moesten inhouden. Ik snap het niet. Het doet me zoveel pijn.
Bij mij thuis hebben we nog liggen kussen en knuffelen. Ik voelde hoeveel zin hij in me had. Maar zelf seks wil hij niet met mij.
De avond nadien kwam hij nog eens langs om de versterker in te stellen. Ik was echt niet goed van de avond ervoor.. Het is elke keer zo, maar nu was het het ergst. Ik begon te weten. Zat op schijn schoot en had hem vast. Opeens voede ik als een waterval zijn tranen op mijn rug vallen.Wat heeft dit te betekenen?? Ik hou zoveel van die jongen., en hij zoveel van mij??
Volgens mij wordt hiij ingefluisterd door zijn broer die er niet tegen kan dat hij bij me was. Thomas is naïf in al die zaken en ze kunnen hem zeggen wat ze willen.

Ik hoop dat hij me mist.. Hij wil me niet missen..

22:31 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Today.. Tomorrow..

Vandaag is het echt maar een vuile dag. Veel te veel regen naar mijn zin.

Ik zit een week thuis voort moment. Geen vacantie maar "between job's". Gisteren heb ik me serieus verveeld. Wist niets aan te vangen met mezelf en andere zaken. kon me echt niet bezig houden. Dat was gedurende de dag. 's Avonds had ik afgesproken met een vriend wat m'n dag wel goed gemaakt had. Ik heb voor hem gekookt. Wou nog een een nieuw brouwsel klaar maken, iets wat ik nog nooit gemaakt had en volledig uit mijn duim gezogen.
Ik denk dat ik me zo verveelde omdat m''n volgend werk nog net iets te ver af was. Vandaag begin ik wakker te schieten en voel ik mijn bloed sneller stromen. Het voelt goed. Ik ben er echt helemaal klaar voor, ik wil er 100% voor gaan. Mijn liefde is van  Thomas naar werk overgeschakeld. Een goede job is voor mij op dit moment het belangrijkste in mijn  leven. Ik wil voor mezelf zorgen! Ik wil echt goed geld verdienen.
De job waaraan ik nu begin is schitterend. Hij past bij mij, ik heb het gevoel dat ik er al mijn capaciteiten ga kunnen ontplooien. Dat is wel heel belangrijk in een job. Vanaf het moment dat ik er goed in wordt ga ik goed verdienen. Ik krijg een goede begeleiding met o.a. een weekje op studiereis. Ola!! Dat is toch wel zalig.
Ik ga me 100% moeten inzetten maar dat heb ik tot nu toe al gedaan. Ik ben er echt wel volledig voor gegaan bij de sollicitatie.
Normaal heb ik een zwak punt bij het in orde houden van zaken en dan voornamelijk administratief maar nu zorg ik dat ik alles in orde heb  a la minute.
Het voelt goed.

17:03 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-06-08

Yihaaaaaaaa

Ik heb vandaag al mijn contract getekend! Ongelofelijk!

Ik heb er echt veel voor moeten doen. en ik heb me ook hard ingezet! Ze hadden me woensdag gevraagd een powerpointpresentatie te maken. Ik zei geen probleem  maar had gelijk niet door dat dat de dag nadien al gemaakt moest worden. Ik had nog niet eens powerpoint op mijn pc staan en het duurde tot de avond eer ik het in mijn handen had.
Tegen de avond was mijn stress-gehalte echt gestegen. Ik wou dat het perfect was.
Het was echt niet gemakkelijk. Ik moest nog een idee uitwerken, foto's vinden, een titel.
Ik belde naar mijn vader voor een engelse uitdrukking te vragen. Dat had ik nog niet verteld, het moest volledig in het engels gedaan worden.
Mijn vader zijn bloed begon te koken van mijn aanpak. Ik moest onmiddellijk mijn woordenboek gaan halen. Dat was nu wel niet echt nodig want internet is een woordenboek maar ja. De manier waaraan ik aan mijn presentatie begon vond hij ook verschrikkelijk. Ik moest aan de hand van 5 foto's mijzelf uitleggen. Ik had al wat foto's gevonden waarmee ik wel kon beginnen en een half verhaaltje er rond. Ik begon een beetje te breinstormen met hem. Ik vond het wel leuk dat hij me kon helpen, het was natuurlijk met een korreltje zout want hij maakte zich boos op mij.
Rond middernacht was ik er mee klaar. Zwoegen en zweten was het maar ik ben er zo fier op.

Mijn vader stuurde me een mail dat het perfect was en geloofde het niet dat ik dat alleen gedaan had. Ik heb het ook niet helemaal alleen gedaan, ik heb goede raad van hem gekregen!

21:46 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-06-08

Today

Ik ben vandaag gaan solliciteren.. De laatste van de 2 dagen sollicitatie-rush. Het was op het Schumanplein in Brussel waar de betogingen van de vissers doorging vandaag. Wat een ramp. Ik was een half uur te laat maar ze hadden me zelf opgebeld dat ik er niet mee moest inzitten. Toch, mijn minuten vlogen voorbij en doordat ik dat plein maar niet kon zien begon ik echt stress te krijgen. Ik bleef de weg maar vragen. Uiteindelijk heb ik een man gevraagd bij mij in de auto te stappen en bij mij te blijven tot het bittere eind.

Er stond onmiddellijk een knappe jongeman voor mij. Daar moet ik ongeveer 45 minuten een goed gesprek mee gehad hebben.
Maar dan kwam er nog een man binnen, amai, zo'n verschijning! Hij was me gewoon de stuipen op het lijf aan het jagen! In het Engels dan nog!
Stress stress...
Daar moet ik dan ook zo'n 45 min mee gepraat hebben. Iedere keer lieten ze mij een kwartier alleen wachten. 3 uur heb ik daar in het totaal gezeten. Er kwam nog een derde gesprek.
Deze man stelde mij gelijk gerust. Hij vroeg mij hoe het al geweest was en verteldde hem dat het eerste goed was maar het tweede niet zo. Hij zei dat dat niet erg was.

09:13 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-06-08

bewogen dag

Vandaag was zot.

Eerst had ik deze morgen een sollicitatiegesprek in antwerpen in een autogarage als sales consultant.
Die job lijkt me echt wel zalig maar als er iemand bij zit die even goed is als mij maar van antwerpen is dan heeft die de job. Dat vertelde hij me op het einde en kan hem wel begrijpen. Toch, ik voldeed volledig aan het profiel.

Deze namiddag was een ramp.
Om 1 uur was ik naar mijn huidig werk gegaan (waar ik wil weggaan).
Ik heb daar nu toch onder mijn voeten gehad dat het niet normaal is. Tsss, hadden ze me wat beter behandeld dan was ik daar gebleven. Ik moet mijn nafte zelf betalen voor mijn afspraken en ze wouden mij naar adinkerke sturen!!! das ongeveer 100 km van bij mij thuis. Ik heb gezegd dat ik niet ging. Ik ben niet zot en ik vind dat echt onrespectvol van hun! Ik heb het hen gezegd dat als het zo za ze mij onmiddellijk mochten ontslaan!
Uiteindelijk hebben ze mij 100 EUR tegemoetkoming voor mijn benzine gegeven. I won the fight.

Om 3 uur had ik nog een sollicitatie.
Dat meisje haatte mij die met mij een gesprek voerde. Ze aanschouwde me als onmiddellijke concurentie. Ze vroeg me op het einde hoe ik het gesprek vond en zei het haar dat ik het niet goed vond. Duidelijk! Zei haar dat er gelijk niet echt ne klik was tussen ons, integendeel zelf.

Daarna ben ik naar een vriend gegaan. T'is hysterie in de vriendenkring en ik sta (stond) er gelijk onpartijdig tussen. Sta er nog onpartijdig tussen want ik heb juist keer mijn gedacht gezegd tegen een dwaas kind die het echt verdiende. Ik heb zelf achteraf een aplausje gekregen.

Daarna naar een film gaan kijken bij een vriendin... Good luck charlie..

 

00:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-06-08

Gevaarlijk???

De date is jammer genoeg verplaatst naar een beetje verder deze week.
Ik heb hem vandaag wel voor de eerste keer in 4 jaar gehoord. We hebben een uur aan de telefoon gehangen. (Zo leuk!!)

Ik ben wel niet wat hij zoekt denk ik. Ik heb nog niets van stabiliteit in mijn leven! Deze man wil rust in zijn leven. Maar toch, ik denk dat hij ongelofelijk nieuwsgierig is naar mij.
Hij zei me dat ik gevaarlijk klonk, dat moest hij met mij uit zou gaan hij het bovenste uit de kan zou halen en dat dat niet goed ging komen (ik ga gelukkig niet zo graag meer uit), ook zei hij dat ik gelijk een deugenietje was en dat ik dat bij hem ook naar boven zou brengen.
Hij zei dat hij met mij een totaal ander telefoon gesprek had dan met andere vrouwen..
Tsja.. Ik weet dat ik een specialleke ben en ik ben zeker een lieveke.. Dus kan hem enkel aangenaam verrassen.

 

22:12 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Agenda...

Mijn leven is qua inhoud volledig gewijzigd.
Ik moest er vandaag aan denken wat ik deed met hem toen hij hier  nog tijdens het weekend.
Ik ben vandaag misshien 3 uurtjes alleen geweest.. Dat vind ik op dit moment wel zalig.

Deze morgen moest ik opstaan, ik had een vriendin beloofd met haar naar Auto5 te gaan en daar haar banden te laten wisselen. We zijn met 2 auto's naar daar gegaan, dat is maar 5 min van hier en dan even terug naar mij thuis gegaan. Daar wachten is echt niet leuk. We hebben hier de laatste aflevering van matrouchka's zitten kijken.
Als zij weg was vielen mijn 3 uurtjes alleen. Dat was niet zo slecht want ik was nog niet gewassen ofzo. Een lekkere douche genomen,.. Its Saturday and I'm single!!!! Dan moet je er op je opperbest uitzien!
Om 4 uur stond een vriend hier, we gingen samen naar een gespecialiseerde winkel gaan voor onze hobby.
Daarna zijn we bij den turk gaan eten, ..
Toen ik thuiiskwam stonden er al direct vrienden op mij te wachten om naar het stad te gaan voor cocktails te gaan drinken.
In een van die cocktailbars kwam er een man tegen mij spreken, heet ging mij gelijk echt niet zo goed af. Twas ook echt niet mijn type. Misschien zou het beteer zijn moest dat wel mijn type zijn. ij zag er braaf, goed, lief, slim, gallant.. hahahaha is het dat niet wat ik zoek?? Rare wereld..
Een vriendin belde me, vroeg haar of ik ze oppicken als we naar mij thuis gingen gaan. We waren van plan daar wat gezellig verde te feesten.
Eens bij mij thuis zijn er nog 2 bij gekomen. Het was hier een klein geslaagd feestje!!!

 

Nice

03:53 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |