02-12-08

Alle mannen vallen voor mijn vriendin! Help!

Ik leerde ze kennen op de bus. Een super knap en lief meisje die niet goed wist waar ze moest afstappen. We gingen telkens weer naast mekaar zitten om ons gesprek verder te zetten van waar we gebleven waren. Een soort vriendschapsromance leek het wel.
We gingen eens samen uit gaan.
Ik ken ongelofelijk veel mannen en de nacht dat we samen een stapje gingen zetten stelde ik ze aan iedereen voor. Ze begon vollop mee te gaan in het geflirt van m'n vrienden en vond het wel leuk dat ze er zo haar fun in had. Het leek alsof ze in jaren geen aandacht meer van mannnen had gekregen De keren daarop was het weer hetzelfde.

Ondertussen zijn we al een jaar bevriend en gaan we bijna wekelijks samen uit. Ze heeft haar vriend na 5 jaar laten vallen en een heel nieuw leven begonnen. Feesten en mannen leren kennen.
We gaan wel iedere week samen weg maar uiteindelijk zie ik haar bijna nooit als we samen weg gaan. Het eerste half uur staan we een beetje samen te dansen en dom te doen maar vanaf er mannen langs komen ben ik ze kwijt! Mij doet dat allemaal niet zoveel, als ik uitga wil  ik dansen en mijn stijfheid van de strakke week van me af slaan. I go for the music and the fun with everybody! Dat is helemaal anders.

Als ik uitga met haar voel ik me soms verloren.

Wat nog minder is, ik ben ook vrijgezel en vanaf dat mijn date haar ziet ben ik weggecijferd.
Mannnen maken me soms jaloers met haar, dit opzettelijk om mij uit mijn schelp te lokken (maar het is jammergenoeg al cliché).
Ze vertelllen hun zwak voor haar tegen mij.
Het voelt soms wel pijnlijk.

Wat moet ik doen? Ik heb ze wel graag. Ik vind ze wel al minder bijzonder dan in het begin. Wel meer omdat ze me soms vermoeid en maar éénzijdig is, Let op, haar éénzijdigheid is mooi, het is juist dat wat ik nodig heb in haar. Ze brengt me op een evenwicht. Zij zegt dat ook van mij, tegenpolen trekken mekaar aan. Zij laat mij zien hoe je je lief en volwassen kan gedragen bij moeilijke situaties. Je kan haar zwart bekritiseren  en ze zal daar heel rustig en sereen op reageren. Prachtig is dat!
Ook haar versieren natuurlijk, waar ik ongelofelijk slecht in ben, is grandioos.

Straks neem ik ze mee voor te gaan sporten

Tis toch mijn schatje, ma ni gemakkelijk.

Toch niet mijn beste vriendin. Die plaats iets voor mijn meisje, ook gecompliceerd, maar ken ze zo goed. 

12:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.