11-12-08

Finaly

Eerst nog even over mijn vorig post, ik heb mijn vriendin de situatie uitgelegd, hoe ik me voelde, mijn schrik. En het heeft ons sterker gemaakt. Die avond was super gezellig!

NU! Het "nu".
I feel how it has to feel..

Het is denk ik zo'n 6 jaar geleden dat ik me zo voelde.
Ik heb echt het gevoel dat de ware me eindelijk tegemoet gekomen is.

Samen met mijn huisgenootje gingen we naar een maat zijn appartement die hij ook deelde met iemand.
Die jongen zag mij van het eerste moment zitten maar mijn huisgenootje had er deze zomer een crush op gehad dus had ik zo iets van daar moet ik afblijven.
Hij was zo stuntelig, hij heeft 2 keer zijn glas omgestoten en uiteindelijk spuiwde hij zijn soep uit zijn mond bij het lachen. Hilarisch.
Het gesprek liep de hele tijd tussen ons maar bleef een beetje afstandelijk.
Ik begon te vertellen over de feestjes die ik thuis gaf en dat ik dat soms leuker vind dan uit gaan.
Hij vroeg direct wanneer het volgende was en inviteerde zichzelf.
Ik zag dat wel zitten om volgende vrijdag nog eens mijn kot vol te pompen.
Die week stuurde hij me enkele berichten maar wist niet hoe ik me moest gedragen. Het deed me niet zo veel om eerlijk te zijn, maar durf het niet echt toegeven.

Vrijdag stond hij hier. we waren met 8 man, juist genoeg plaats maar drank en lekkers genoeg.
Hij was me de hele tijd aan het charmeren. Hij raakte me.
Mijn huisgenoot vond het gelijk allemaal niet zo aangenaam. Ze begon haar vriend te verwaarlozen en meer en meer aandacht te geven aan mijn man.
Haar vriend had het door en wou het volgens mij niet meer aanzien, hij ging naar boven om te gaan slapen. Romy vond dit gelijk het ideale moment om Ben te versieren en hem ergens van mij weg te halen.
Het lukte haar een beetje, ze begon er mee te knuffelen!! hallo, I have feelings to!! en zij heeft een lief!
Gelukkig kon haar lief er niet mee lachen en heeft hij haar eens vet onder haar voeten gegeven. Het gaat niet goed meer tussen en sindsdien, in het begin was ik nogal afstandelijk tegen haar, voelde me niet op mijn gemak. De week ervoor had ze ook zitten flirten met een man die eigenlijk voor mij langs kwam. Die man deed me niet zoveel maar vond het wel heel ongepast. Misschien daarom dat ik zo ver weg bleef van benny, omdat ik mezelf niet wou tegenspreken..

Plots was iedereen verwijderd van de living, do no waar ze waren want er liep dus wel nog 6 man ergens in mijn huis rond, maar dat kon me niet schelen, als magneten met een serieuse sterkte trokken we naar mekaar toe en begonnen we te kussen.
Het voelde zalig en spannend, zo in het geniep.

Romy en de rest kwam de kamer terug binnen en we deden alsof er niets gebeurd was.
Het feestje liep verder, romy vond het zo schitterend om haar benen nog eens voor zijn neus bloot te leggen en zich vervolgens naast hem langs de andere kant te instaleren, zat in concurente met een vrouw van 32 die een vriend heeft. Vond het maar waanzinnig. Ze begon tegen mij te flippen, haar vriend die terug naar beneden kwam vond het ook erg voor mij, ik was enkel maar een plaatje aan het opleggen maar er lukte iets niet, kut pc! niet kut ik!
Ze kon de pot op, voelde me vijandig naar haar toe.

Was al de midery beu en dacht dan maar te gaan slapen, zo zalig, zei slaap zacht tegen de restanten van de avond, liep naar de deur en had gelijk een volgeling achter me. Benny volgde me naar mijn kamer. Dit was een zalig moment, een overwinning, een moment van sterkte!

Die nacht en ochtend waren een openbaring, had gevoelens die ik al jaren niet meer gevoeld had.

De volgende avond was hij weer bij mij en de dag nadien is hij komen brunchen op mijn weekend werk. Hij vertelde me dat hij daar was om te werken, dat hij daar niet voor niets zat. Hij wil een restaurant binnen 5 jaar en wou eens zien of ik hem daar een handje bij kon steken.
Blijkbaar ben ik geslaagd.

Hij mocht mijn auto lenen, ik zou dat normaal gezien nooit toelaten maar bij deze jongen voelt het allemaal anders, ik voel me positief en wil hem echt gelukkig maken..
Het leukste aan hem is dat hij mij toelaat om lief te zijn tegen hem. Meeste mannen blijven maar hangen als ik de bitch uithang en vanaf dat ik lief ben beginnen ze zich te misdragen. Bij hem is het volledig omgekeerd.

Hij had mijn auto volledig volgetankt! Zo lief van hem.

's avonds was hiij weer bij mij en zo was dit het mooiste weekend van mijn leven!

Bij het weerzien woensdag voelde ik me wel terug een beetje onwennig maar dat ging vlug weer weg.

Straks zie ik hem weer!!!

 

I'M IN LOVE

20:29 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.