29-12-08

Een nuchtere kijk

Ik heb een nuchtere kijk nodig op mijn kersverse relatie.
Het is nu meer dan 3 weken en in die drie weken heb ik hem elke dag ver gezien. Ongelofelijk veel. Het voelt aan als een spoedcursus Kristof. Het is veel in één keer maar het voelt zo goed!

Hij lijkt sprekend op mij van karakter. Hij is juist een tikkeltje erger.
Ik vind het wel leuk om eens iets extra te nemen op speciale feesten en had het in mijn hoofd gekregen dat ik vloeibare xtc wou nemen. Kwam daar opeens mee af na het eten. Kristof sprong recht en begon te brainstormen, zijn maat wist wel een adresje.. een telefoontje en hij ging al achter 5 flesjes gisteren avond.
Het ging me allemaal wel vlug, en direct 5! Maja, de relatie is nog pril en ik moei er me nog niet te veel mee. Hij is echt wel gewaagd.
Om 8 uur ging hij er achter met zijn maat en hij vroeg er mijn autootje voor. Geen probleem.
Om half 1 ging hij hier terug staan, hij was daar wat blijven hangen. om 2 uur was hij hier nog niet en ik stuurde naar zijn maat een sms doordat ze mij gsm'st hadden met die gsm.
Hij stuurde dat Kristof nu bij me toe moest komen. Na een half uur was hij nog niet bij mij. Ik was ongerust. Wist dat ze er achter gegaan waren en heb al door dat Kristof niet zoveel karakter daar tegenover heeft.
Stuurde zijn maat nog een sms dat hij er nog niet was, maar 5 min later kwam hij hier binnen geslopen. Hij wist dat hij is verkeerds gedaan had. 
Hij deed heel schuw gelijk.
Ik had geen zin om me vies te maken, wou er nog een leuke avond van maken.
Hij zei me dat hij iets in de auto zitten zoeken had en dat het daardoor was dat hij er zo lang over gedaan had
Tsss,. Ik zei hem dat ik dacht dat het was omdat hij nog frietjes gaan halen was. En dan zei hij "dat ook". Geloofd er niet veel van. Hij zag er slecht uit. Ik zag dat hij schrik had voor mijn reactie en dan niet enkel omdat hij zo laat was maar ook omdat hij het al eens getest had.
Hij wou het uit de auto halen, hij schoof de wil de hele tijd door naar mij, voor mij hoefde dat niet. Na zijn blijvend vragen liet ik het hem toe. Hij had het al gedaan die avond dus ja, het was al gebeurd. Wou ook wel eens proeven.
Hij was zo stil. Hij verschoot van mijn energie. Hij dacht dat ik in mijn bedje ging liggen. Dat hij al zijn fouten achter mijn rug had kunnen doen. Hij mag van mij zelf aan zijn fouten denken.
Vraag me gewoon af wat voor meisje hij nodig heeft. Hij moet daar ergens af blijven. Hij doet me soms denken aan mijn ramp relatie.

Deze morgen sta ik op en zie ik dat er 2 flesjes op zijn! amai! 
Ik weet dat hij dit niet alleen gedaan heeft. Heb vandaag met zijn maat afgesproken om samen naar de makro te gaan om 2 uur en hij stuurde me dat hij slecht geslapen heeft.

Ga mijn autootje toch niet meer meegeven in dergerlijke situaties.

Werk voor de winkel

 

13:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.