30-12-08

Verwarrend

Gisteren ben in inkopen gaan doen met de beste vriend van Kristof. Toen ik hem ging ophalen zei hij me dat ze juist van Kristof zijn werk gebeld hadden en dat hij niet aanwezig was op zijn werk.
Raar, want ik had hem bij hem thuis afgezet waarna hij naar zijn werk zou gaan.

Ik was ongerust.

Na het shoppen kreeg ik een verontrustend telefoontje, Kristof had een epilepsie aanval gehad. (Volgens mij was dat voor een deel van de avond ervoor.)

Ik ben hem gaan ophalen op de spoed.
Hij was super moe. Legde hem in mijn zetel en 2 minuten later lag hij te slapen.

Deze nacht nam hij me super veel vast omdat ik zo goed voor hem gezorgd had maar deze morgen deed hij weer wat kill. Hij moest zijn werk nog bellen.

Ik heb deze morgen stiekem in zijn gsm gekeken. Ik voel me geshockeerd. Hij had op zijn verjaardagsfeest zijn ex uitgenodigd. Klootzak wil ik hem noemen,.. Op zijn verjaardag vertelde hij me dat ze er uitzag als een engeltje! pfff... ben in een dipje! Zal ik hem er over aanspreken?
Wou hij de confrontatie met mij en zijn ex eens beleven?
Zijn ex is niet uit zijn hart!

 

OMGWTF

13:41 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

29-12-08

Een nuchtere kijk

Ik heb een nuchtere kijk nodig op mijn kersverse relatie.
Het is nu meer dan 3 weken en in die drie weken heb ik hem elke dag ver gezien. Ongelofelijk veel. Het voelt aan als een spoedcursus Kristof. Het is veel in één keer maar het voelt zo goed!

Hij lijkt sprekend op mij van karakter. Hij is juist een tikkeltje erger.
Ik vind het wel leuk om eens iets extra te nemen op speciale feesten en had het in mijn hoofd gekregen dat ik vloeibare xtc wou nemen. Kwam daar opeens mee af na het eten. Kristof sprong recht en begon te brainstormen, zijn maat wist wel een adresje.. een telefoontje en hij ging al achter 5 flesjes gisteren avond.
Het ging me allemaal wel vlug, en direct 5! Maja, de relatie is nog pril en ik moei er me nog niet te veel mee. Hij is echt wel gewaagd.
Om 8 uur ging hij er achter met zijn maat en hij vroeg er mijn autootje voor. Geen probleem.
Om half 1 ging hij hier terug staan, hij was daar wat blijven hangen. om 2 uur was hij hier nog niet en ik stuurde naar zijn maat een sms doordat ze mij gsm'st hadden met die gsm.
Hij stuurde dat Kristof nu bij me toe moest komen. Na een half uur was hij nog niet bij mij. Ik was ongerust. Wist dat ze er achter gegaan waren en heb al door dat Kristof niet zoveel karakter daar tegenover heeft.
Stuurde zijn maat nog een sms dat hij er nog niet was, maar 5 min later kwam hij hier binnen geslopen. Hij wist dat hij is verkeerds gedaan had. 
Hij deed heel schuw gelijk.
Ik had geen zin om me vies te maken, wou er nog een leuke avond van maken.
Hij zei me dat hij iets in de auto zitten zoeken had en dat het daardoor was dat hij er zo lang over gedaan had
Tsss,. Ik zei hem dat ik dacht dat het was omdat hij nog frietjes gaan halen was. En dan zei hij "dat ook". Geloofd er niet veel van. Hij zag er slecht uit. Ik zag dat hij schrik had voor mijn reactie en dan niet enkel omdat hij zo laat was maar ook omdat hij het al eens getest had.
Hij wou het uit de auto halen, hij schoof de wil de hele tijd door naar mij, voor mij hoefde dat niet. Na zijn blijvend vragen liet ik het hem toe. Hij had het al gedaan die avond dus ja, het was al gebeurd. Wou ook wel eens proeven.
Hij was zo stil. Hij verschoot van mijn energie. Hij dacht dat ik in mijn bedje ging liggen. Dat hij al zijn fouten achter mijn rug had kunnen doen. Hij mag van mij zelf aan zijn fouten denken.
Vraag me gewoon af wat voor meisje hij nodig heeft. Hij moet daar ergens af blijven. Hij doet me soms denken aan mijn ramp relatie.

Deze morgen sta ik op en zie ik dat er 2 flesjes op zijn! amai! 
Ik weet dat hij dit niet alleen gedaan heeft. Heb vandaag met zijn maat afgesproken om samen naar de makro te gaan om 2 uur en hij stuurde me dat hij slecht geslapen heeft.

Ga mijn autootje toch niet meer meegeven in dergerlijke situaties.

Werk voor de winkel

 

13:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-12-08

Afstemmen

Ik denk dat het van groot belang is dat men zich op elkaar kan afstemmen. De een spreekt vanuit beelden, de ander vanuit zijn gevoel en de ander vanuit zijn denken.

Als ik iemand die vanuit zijn gevoel spreek zou vragen hoe zie jij dat? Zou het kunnen dat hij mij niet begrijpt, zou ik vragen, wat voel jij hierbij? Zou hij waarschijnlijk zo het antwoord kunnen geven.

Het zou heel nuttig kunnen zijn om samen met je partner, hierover te spreken en wat leuke oefeningen te doen. Kaartjes maken met verschillende onderwerpen en woordjes, om samen over deze dingen te filosoferen. En hierbij ook te kijken van waaruit de ander zijn informatie haalt, iemand die nadenkt en naar boven kijkt zal zijn informatie uit beelden halen, iemand die naar onder kijkt zal daarentegen zijn informatie uit zijn gevoel halen.

Het is gewoon leuk om samen te leren communiceren en vanuit een vrij onderwerp je mening te geven. Je leert veel van elkaar wat misschien normaal verborgen blijft.

12:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Waarom de lijn tussen liefde en haat zo dun is

Wanneer mensen een persoon zien die ze haten, worden in de hersenen gedeeltelijk dezelfde gebieden geactiveerd als wanneer ze een geliefde zien. Brits onderzoek verklaart waarom de lijn tussen liefde en haat zo dun is.

Haat
In het onderzoek kregen 17 mannen en vrouwen foto's te zien van iemand waarvan ze op voorhand hadden gezegd dat ze die haatten. Vervolgens kregen ze drie neutrale gezichten te zien. De gehate personen waren allemaal vroegere geliefden of concurrenten op het werk.

Patroon
Tijdens het onderzoek werd de hersenactiviteit gemeten met een scan. Die toonden bij de foto's van de gehate personen een patroon in verschillende hersengebieden die de onderzoekers het 'haatcircuit' noemen. Dit verschilde erg van het patroon dat zich voordoet bij andere emoties als angst, bedreiging en gevaar. Maar als de proefpersonen een geliefde zagen, merkten de onderzoekers in twee hersengebieden een zelfde patroon als bij het zien van een gehaat persoon.

Verschillen
Maar er waren ook belangrijke verschillen. Bepaalde gebieden bleven inactief bij liefdevolle gevoelens, die wel geactiveerd werden bij haat. Dit is een verklaring waarom verliefde mensen minder kritisch en minder bevooroordeeld zijn bij hun geliefde, maar wanneer ze een gehaat persoon zien, ze wel hun kritische focus blijven behouden. (ep)

12:41 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-12-08

Mijn 2de Fantastisch weekend met mijn loverboy

Vrijdagavond stonden al mijn plannen in teken van hem.
We gingen mekaar wel pas terugzien om middernacht dus had ik in de vooravond allerlei gepland met vrienden.
We hadden allemaal bij mij thuis afgesproken om daarna naar een soort comedy-cup te gaan. Die trok op niet veel.

Idereen begon te zagen, en wat ga je nog doen, wat gaan we doen, gaan we uit??? Enzovoort. Maar mijn ventje was degene die op de eerste plaats kwam die avond. Had hem moeten missen en wou van hem genieten.

Om middernacht ben ik achter hem gereden. Hij zag er weer goed uit. Voelde me wel een klein beetje onwennig naar hem toe maar het was vlug gedaan.

Mijn vrienden waren nog bij me thuis. Ik had van mijn beste vriend juist onder mijn voeten gekregen omdat ik mijn ander "vriendje" had. De jongen waar ik iets mee had is ook een goede vriend van hem geworden maar dat was niet echt mijn lief, het was eerder mijn sexvriendje, ik begon er iets voor te voelen maar hij deed veel te gecompliceerd.

 

17:47 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-12-08

Finaly

Eerst nog even over mijn vorig post, ik heb mijn vriendin de situatie uitgelegd, hoe ik me voelde, mijn schrik. En het heeft ons sterker gemaakt. Die avond was super gezellig!

NU! Het "nu".
I feel how it has to feel..

Het is denk ik zo'n 6 jaar geleden dat ik me zo voelde.
Ik heb echt het gevoel dat de ware me eindelijk tegemoet gekomen is.

Samen met mijn huisgenootje gingen we naar een maat zijn appartement die hij ook deelde met iemand.
Die jongen zag mij van het eerste moment zitten maar mijn huisgenootje had er deze zomer een crush op gehad dus had ik zo iets van daar moet ik afblijven.
Hij was zo stuntelig, hij heeft 2 keer zijn glas omgestoten en uiteindelijk spuiwde hij zijn soep uit zijn mond bij het lachen. Hilarisch.
Het gesprek liep de hele tijd tussen ons maar bleef een beetje afstandelijk.
Ik begon te vertellen over de feestjes die ik thuis gaf en dat ik dat soms leuker vind dan uit gaan.
Hij vroeg direct wanneer het volgende was en inviteerde zichzelf.
Ik zag dat wel zitten om volgende vrijdag nog eens mijn kot vol te pompen.
Die week stuurde hij me enkele berichten maar wist niet hoe ik me moest gedragen. Het deed me niet zo veel om eerlijk te zijn, maar durf het niet echt toegeven.

Vrijdag stond hij hier. we waren met 8 man, juist genoeg plaats maar drank en lekkers genoeg.
Hij was me de hele tijd aan het charmeren. Hij raakte me.
Mijn huisgenoot vond het gelijk allemaal niet zo aangenaam. Ze begon haar vriend te verwaarlozen en meer en meer aandacht te geven aan mijn man.
Haar vriend had het door en wou het volgens mij niet meer aanzien, hij ging naar boven om te gaan slapen. Romy vond dit gelijk het ideale moment om Ben te versieren en hem ergens van mij weg te halen.
Het lukte haar een beetje, ze begon er mee te knuffelen!! hallo, I have feelings to!! en zij heeft een lief!
Gelukkig kon haar lief er niet mee lachen en heeft hij haar eens vet onder haar voeten gegeven. Het gaat niet goed meer tussen en sindsdien, in het begin was ik nogal afstandelijk tegen haar, voelde me niet op mijn gemak. De week ervoor had ze ook zitten flirten met een man die eigenlijk voor mij langs kwam. Die man deed me niet zoveel maar vond het wel heel ongepast. Misschien daarom dat ik zo ver weg bleef van benny, omdat ik mezelf niet wou tegenspreken..

Plots was iedereen verwijderd van de living, do no waar ze waren want er liep dus wel nog 6 man ergens in mijn huis rond, maar dat kon me niet schelen, als magneten met een serieuse sterkte trokken we naar mekaar toe en begonnen we te kussen.
Het voelde zalig en spannend, zo in het geniep.

Romy en de rest kwam de kamer terug binnen en we deden alsof er niets gebeurd was.
Het feestje liep verder, romy vond het zo schitterend om haar benen nog eens voor zijn neus bloot te leggen en zich vervolgens naast hem langs de andere kant te instaleren, zat in concurente met een vrouw van 32 die een vriend heeft. Vond het maar waanzinnig. Ze begon tegen mij te flippen, haar vriend die terug naar beneden kwam vond het ook erg voor mij, ik was enkel maar een plaatje aan het opleggen maar er lukte iets niet, kut pc! niet kut ik!
Ze kon de pot op, voelde me vijandig naar haar toe.

Was al de midery beu en dacht dan maar te gaan slapen, zo zalig, zei slaap zacht tegen de restanten van de avond, liep naar de deur en had gelijk een volgeling achter me. Benny volgde me naar mijn kamer. Dit was een zalig moment, een overwinning, een moment van sterkte!

Die nacht en ochtend waren een openbaring, had gevoelens die ik al jaren niet meer gevoeld had.

De volgende avond was hij weer bij mij en de dag nadien is hij komen brunchen op mijn weekend werk. Hij vertelde me dat hij daar was om te werken, dat hij daar niet voor niets zat. Hij wil een restaurant binnen 5 jaar en wou eens zien of ik hem daar een handje bij kon steken.
Blijkbaar ben ik geslaagd.

Hij mocht mijn auto lenen, ik zou dat normaal gezien nooit toelaten maar bij deze jongen voelt het allemaal anders, ik voel me positief en wil hem echt gelukkig maken..
Het leukste aan hem is dat hij mij toelaat om lief te zijn tegen hem. Meeste mannen blijven maar hangen als ik de bitch uithang en vanaf dat ik lief ben beginnen ze zich te misdragen. Bij hem is het volledig omgekeerd.

Hij had mijn auto volledig volgetankt! Zo lief van hem.

's avonds was hiij weer bij mij en zo was dit het mooiste weekend van mijn leven!

Bij het weerzien woensdag voelde ik me wel terug een beetje onwennig maar dat ging vlug weer weg.

Straks zie ik hem weer!!!

 

I'M IN LOVE

20:29 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-12-08

Alle mannen vallen voor mijn vriendin! Help!

Ik leerde ze kennen op de bus. Een super knap en lief meisje die niet goed wist waar ze moest afstappen. We gingen telkens weer naast mekaar zitten om ons gesprek verder te zetten van waar we gebleven waren. Een soort vriendschapsromance leek het wel.
We gingen eens samen uit gaan.
Ik ken ongelofelijk veel mannen en de nacht dat we samen een stapje gingen zetten stelde ik ze aan iedereen voor. Ze begon vollop mee te gaan in het geflirt van m'n vrienden en vond het wel leuk dat ze er zo haar fun in had. Het leek alsof ze in jaren geen aandacht meer van mannnen had gekregen De keren daarop was het weer hetzelfde.

Ondertussen zijn we al een jaar bevriend en gaan we bijna wekelijks samen uit. Ze heeft haar vriend na 5 jaar laten vallen en een heel nieuw leven begonnen. Feesten en mannen leren kennen.
We gaan wel iedere week samen weg maar uiteindelijk zie ik haar bijna nooit als we samen weg gaan. Het eerste half uur staan we een beetje samen te dansen en dom te doen maar vanaf er mannen langs komen ben ik ze kwijt! Mij doet dat allemaal niet zoveel, als ik uitga wil  ik dansen en mijn stijfheid van de strakke week van me af slaan. I go for the music and the fun with everybody! Dat is helemaal anders.

Als ik uitga met haar voel ik me soms verloren.

Wat nog minder is, ik ben ook vrijgezel en vanaf dat mijn date haar ziet ben ik weggecijferd.
Mannnen maken me soms jaloers met haar, dit opzettelijk om mij uit mijn schelp te lokken (maar het is jammergenoeg al cliché).
Ze vertelllen hun zwak voor haar tegen mij.
Het voelt soms wel pijnlijk.

Wat moet ik doen? Ik heb ze wel graag. Ik vind ze wel al minder bijzonder dan in het begin. Wel meer omdat ze me soms vermoeid en maar éénzijdig is, Let op, haar éénzijdigheid is mooi, het is juist dat wat ik nodig heb in haar. Ze brengt me op een evenwicht. Zij zegt dat ook van mij, tegenpolen trekken mekaar aan. Zij laat mij zien hoe je je lief en volwassen kan gedragen bij moeilijke situaties. Je kan haar zwart bekritiseren  en ze zal daar heel rustig en sereen op reageren. Prachtig is dat!
Ook haar versieren natuurlijk, waar ik ongelofelijk slecht in ben, is grandioos.

Straks neem ik ze mee voor te gaan sporten

Tis toch mijn schatje, ma ni gemakkelijk.

Toch niet mijn beste vriendin. Die plaats iets voor mijn meisje, ook gecompliceerd, maar ken ze zo goed. 

12:56 Gepost door moi in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |